Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο Δίκτο Wi Fi

hyper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχήν ελπίζω το topic μου να είναι στη σωστή κατηγορία&sorry κιόλας αν δεν είναι...

Λοιπόν, θέλω να φτιάξω ένα ασύρματο δίκτυο Wi Fi 5 Η/Υ, οπου οι 4 είναι laptops και ο ένας Desktop, όλοι με κάρτες Wi Fi...

Από εκεί και πέρα, έχω ρωτήσει στο Πλαίσιο στη γραμμή εξυπηρέτησης και μου είπαν πως το μόνο που χρειάζεται ακόμα για να "παίξει" ένα τέτοιο δίκτυο είναι το Access Point το οποίο "αναλαμβάνει" και την δρομολόγηση... (Αυτοί μιλούσαν για Netgear)

Οι προμηθευτές μας από την άλλη μου λένε πως χωρίς Switch δεν μπορεί να λειτουργήσει, δηλ Access Point + Switch, γιατι το 1o "κουμπώνει" πάνω στο 2ο.. Αυτοί μιλάνε για D-Link.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, αν ξέρει να μου πει τελίκά τί είναι απαραίτητο για το δίκτυο και τί όχι?? Εμείς τη D-Link θα αγοράσουμε, απλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι απαραίτητο το Switch...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

P.S. Απαντήστε μου μόνο εάν είστε σίγουροι

Δημοσ.

emeis edo sto grafeio exoume stisei enan server mono tou pano se ena access point tis D-Link kai 2-3 alla pcia (stathera kai laptop) me kartes diktiou kai pernoun apo auton net klp klp.

den einai aparetito to switch

Δημοσ.

tha simfonisw me ton pyro!!! mpes sto forum tou awmn postare akrivws to idio kai tha lithoun oi apories sou...

simadiko, psakse prin postareis, pithanontata na exei ksanaeipothei..

Δημοσ.

Loipon File mou, den xriazese Hub, sindeeis to Access point pano stin karta diktiou tou upologisti sou me crossover kalwdio kai leitourgei mia xara.

Ego pantos tha protimousa to D-Link apo to netgear

Δημοσ.

Το access point λειτουργεί σαν hub/switch.

Μόνο που για να συνδέσεις κατευθείαν επάνω του το desktop σύστημα χρειάζεσαι ένα crossed καλώδιο δικτύου και θα είσαι εντάξει.

Δημοσ.

dpolal2 auto den einai standar, to D-Link DWL-900AP+ mou to opoio einai Rev C to sindeo me aplo kalwdio kai oxi me cross, to Rev B thelei omos crossed.

Hyper, periegrapse mas ton xoro kai pou einai ta pc pou tha sindethoun gia sou proteinoume ti mporeis na kaneis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...