Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φθηνότερα πλέον είναι τα πακέτα αποθήκευσης χώρου στο iCloud της Apple, στη διαδικτυακή υπηρεσία που μπορούν να χρησιμοποιούν κυρίως οι χρήστες iOS συσκευών και OS X, για την αποθήκευση των αρχείων τους στο cloud και την πρόσβαση τους από οπουδήποτε.

Το αρχικό πακέτο αποθηκευτικού χώρου πλέον υπερδιπλασιάζεται φτάνοντας από τα 20GB στα 50GB, ενώ παραμένει ίδια η μηνιαία χρέωση των €0.99. Το επόμενο πακέτο των 200GB δεν έχει κάποια αλλαγή στο διαθέσιμο χώρο όμως η μηνιαία χρέωση πέφτει στα €2.99 από τα €3.99 ενώ πολύ μεγαλύτερη είναι η μείωση τιμής στο ανώτερο πακέτο του 1TB, με μηνιαίο κόστος €9.99 από €19.99 που ίσχυε μέχρι πρότινος. Όσοι χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσία, θα μεταβούν στο αντίστοιχο πρόγραμμα και στην αντίστοιχη χρέωση αυτόματα.

Οι αλλαγές στις χρεώσεις του iCloud έρχονται ως απάντηση της Apple σε άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το Dropbox και το Google Drive όπου η χρέωση στην προσφορά του 1TB είναι ίδια. Διαφορά υπάρχει στη σύγκριση με το OneDrive της Microsoft, με τη χρέωση του 1TB να κατεβαίνει στα €6.99 ενώ όσοι έχουν συνδρομή στο Office 365, έχουν στη διάθεση τους δωρεάν το συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο.

Ακόμα ένα σημείο διαφοράς είναι στο δωρεάν πακέτο, με την Apple να περιορίζεται στα 5GB όταν το Google Drive διαθέτει δωρεάν 30GB και το OneDrive 15GB. Το Dropbox, παραμένει πάντως με διαφορά η υπηρεσία με το λιγότερο δωρεάν χώρο, αφού αυτός φτάνει μόλις τα 2GB.

Link.png Site: The Verge

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι τιμες θα συνεχισουν να πεφτουν, μεχρι να βγει το storj

και να τους κλεισει τελειως! ;)

ρε φιλε πολλα ακουω γιαυτο αλλα τι διαφορα εχει με τα αλλα?

Δημοσ.

Εχω mega εδώ και 2 χρόνια με 50gb δωρεάν χώρου και ειναι αψογο γρήγορο με πολλές ευκολίες. Παραπάνω χώρο γιατι να χρειαστεί κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα υπήρχε αυτή η υπηρεσία αν είχαν τα κινητά της apple θύρα SD και ξεκινούσαν με μεγαλύτερες χωρητικότητες πέρα των 32GB...

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για τις άλλες υπηρεσίες... έχω κι'έγώ DropBox, Box με 50GB κτλ... αλλά αν έχεις Mac, iPhone και iPad, είναι σχεδόν μονόδρομος το iCloud. Ευκολία χρήσης, ταχύτητα και συμβατότητα ακόμα και με τα Windows.

Χθές αναβάθμισα από το δωρεάν 5GB στα 50GB με 1€/μήνα. Σκεφτείτε ότι με 12€/χρόνο δεν χρειάζεσαι ένα iPhone των 64GB, γιατί απλά με το 16άρι ανεβάζεις φωτογραφίες/video στο iCloud και σου μένει χώρος για εφαρμογές και εργαλεία.

Πολύ καλή η κίνηση της Apple που θα τις φέρει πολλά περισσότερα κέρδη από όσους σκεφτούν με τον ίδιο τρόπο που προανέφερα.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για τις άλλες υπηρεσίες... έχω κι'έγώ DropBox, Box με 50GB κτλ... αλλά αν έχεις Mac, iPhone και iPad, είναι σχεδόν μονόδρομος το iCloud. Ευκολία χρήσης, ταχύτητα και συμβατότητα ακόμα και με τα Windows.

Χθές αναβάθμισα από το δωρεάν 5GB στα 50GB με 1€/μήνα. Σκεφτείτε ότι με 12€/χρόνο δεν χρειάζεσαι ένα iPhone των 64GB, γιατί απλά με το 16άρι ανεβάζεις φωτογραφίες/video στο iCloud και σου μένει χώρος για εφαρμογές και εργαλεία.

Πολύ καλή η κίνηση της Apple που θα τις φέρει πολλά περισσότερα κέρδη από όσους σκεφτούν με τον ίδιο τρόπο που προανέφερα.

Δεν χρειάζεται το 64αρι? Δηλαδή αν εγώ θέλω να έχω ολόκληρες σειρές των 20-30gb μου προτείνεις να τις ανεβάσω στο cloud και να έχω πακέτα δεδομένων με κάνα 100αρικο το μήνα για να τις βλέπω? Είμαστε σοβαροί?

• Like 5
Δημοσ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα υπήρχε αυτή η υπηρεσία αν είχαν τα κινητά της apple θύρα SD και ξεκινούσαν με μεγαλύτερες χωρητικότητες πέρα των 32GB...

Το cloud γενικά (όχι μόνο της Apple) έχει και άλλες χρήσεις που αφορούν θέματα παραγωγικότητας πέραν της απλής αποθήκευσης δεδομένων. Πχ να έχεις εύκολη πρόσβαση και να μπορείς να επεξεργαστείς τα έγγραφά σου από οποιαδήποτε συσκευή.

Πριν πείτε την κλασική κουταμάρα σας επειδή το θέμα αφορά την Apple, βάλτε το και λίγο να δουλέψει πέραν της απλής fanboyίστικης λογικής.

• Like 7
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται το 64αρι? Δηλαδή αν εγώ θέλω να έχω ολόκληρες σειρές των 20-30gb μου προτείνεις να τις ανεβάσω στο cloud και να έχω πακέτα δεδομένων με κάνα 100αρικο το μήνα για να τις βλέπω? Είμαστε σοβαροί?

Ε τι να σου πω ρε φίλε μην βλέπεις και εσύ στο κιν σειρές.

Δημοσ.

Μάλλον η απάντηση είναι απλή. Αφού θες σειρές, αγοράζεις κινητό με sd μνήμη. Για όλους έχει ο μπαξές. Γιατί το κουράζετε τόσο πολύ κάποιοι το θέμα?

• Like 4
Δημοσ.

Όλες οι online υπηρεσίες είναι αυάλωτες. Αν κάποιοι περιμένετε για κάποια η οποία θα είναι 100% απαραβίαστη τότε μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε εντελώς το άθλημα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...