Liam Lawrence Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μαγκες περασα πληροφορικη στην κερκυρα ξερει κανεις τπτ για το πανεπιστημιο απο αποψη επιπεδου...εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη σαν σχολη...εχει κανεις τπτ υποψη του;
censOred Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα σχετικα ειναι ρε φιλε απο το ποσο θα ασχολείσαι. Συμβουλη μου ειναι να ασχολεισαι καθημερινα 1-2 ωρες και θα βγει πανευκολα ανεξαρτητως του πως περιγραφεται ή ακουγεται οτι ειναι. Το θεμα ειναι οτι ανοιξη καλοκαιρι η Κερκυρα γαμαει και οτι φθινοπωρο χειμωνα σκεφτεσαι την αυτοκτονια σαν τροπο επιβιωσης. Καλη αρχη να εχεις.
Liam Lawrence Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχα ευχαριστω.. Οντως για τον χειμωνα ακουσα πολλα...για το πανεπιστημιο ρωταει και απο αποψη μεταπτυχιακων,επαγγελματικα δικαιωματα και τετοια
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχα ευχαριστω.. Οντως για τον χειμωνα ακουσα πολλα...για το πανεπιστημιο ρωταει και απο αποψη μεταπτυχιακων,επαγγελματικα δικαιωματα και τετοια Για το πανεπιστημιο δεν ξερω να σου πω,ομως σε διαβεβαιωνω οτι θα περασεις πολυ ομορφα στην Κερκυρα..Μονο η υγρασια θα σε φρικαρει!
Liam Lawrence Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Με εχει φρικαρει ηδη στς δυο φορες που πηγα...και ειμαι και απο πολη με υψηλα επιπεδα υγρασιας καθε χρονο
11demian111 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ρρ συ έχει πρόγραμμα στην σελίδα, μπες και δες μαθήματα. Λογικά θα έχει πολύ θεωρία. Οσο για την υγρασία, το πρόβλημα είναι στα σπίτια που δεν φτιάχνονται. Κατά τ'άλλα ίδια υγρασία έχει στα Γιάννενα.
GreekMonkey Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει σχολή πληροφορικής στα Γιάννενα; Έλα ρε πότε άνοιξε; Νομίζω πριν 5 χρόνια δεν υπήρχε.
Kostas93 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 είχε στα γιάννενα, πλέον την άλλαξαν και την μετονόμασαν σε http://www.cs.uoi.gr/
GreekMonkey Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 άκυρο άκυρο. Στην κέρκυρα ήθελα να πω.
Liam Lawrence Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Απο το 2004 υπαρχει το τμημα στην κερκυρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα