Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μία ερώτηση..

Την παλεύουν; Γιατί θέλουν ΑΜΚΑ για να βγάλεις εισιτήριο;..

Τελικά δεν αγόρασα εισιτήριο να πάω να δω το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.. :P

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ένα πράγμα δε καταλαβαίνω...Αφού εκτός των 1,2,3 θυρών, ΚΑΝΕΙΣ δεν κάθεται στη θέση του, τι νόημα έχει να δίνουμε ΑΦΜ,ΑΜΚ,αρ.Δ.Τ. κτλ;

Και να λειτουργούν οι κάμερες, θα τσιμπήσουν λάθος άνθρωπο...

Εκτός φυσικά και αν ζητούν τα στοιχεία, απλώς για το φακέλωμα, ή να δούν αν κάποιος έχει προβεί σε επεισόδια, δικαστικά τσαλίμια και συναφή.

Ασε που όταν πηγαίνω γήπεδο (παίρνω εισητήρια ονλαιν) παίρνω και τα τα βαφτηστήρια μαζί. Με τα στοιχεία μου, 3 εισητήρια...

Δημοσ.

Δηλαδή ένας ξένος ή ένας ομογενής, αν θέλει να δει κανά παιχνίδι τι πρέπει να κάνει?...Να περάσει καμια βόλτα από το ΙΚΑ και από το ληξιαρχείο?

Τόσο καμένοι εγκέφαλοι πια!

Δημοσ.

Kώστα συγνώμη, αλλά εδώ και πόσο καιρό; πριν ενα μήνα πήγα τούμπα στο ευρωπαϊκό και αμκα δν έδωσα.

Να θυμάμαι τόσο λάθος;

Δηλαδή ένας ξένος ή ένας ομογενής, αν θέλει να δει κανά παιχνίδι τι πρέπει να κάνει?...Να περάσει καμια βόλτα από το ΙΚΑ και από το ληξιαρχείο?

Τόσο καμένοι εγκέφαλοι πια!

Να σου πώ φίλε την αποψη μου...Ορθότατο το μέτρο. Ολα ηλεκτρονικά. Να λειτουργήσουν οι κάμερες που υπάρχουν. Να κάθονται όλοι στη θέση που αγόρασαν.

Να λοκάρονται αυτοί που πετάν φωτοβολίδες-κροτίδες. Να αποστέλλεται το πρόστιμο σε αυτούς. Μόνο πέρσυ η "ατμόσφαιρα" της τούμπας πρεπει να κόστισε κανα μισό μύριο στο σαββίδη.

Επίσης, να πληρώνουν επιτέλους ΟΣΟΙ μπαίνουν στο γήπεδο. Δεν ειναι κατάσταση αυτή. ΟΚ θα μου πεις, κατανοητό να βάζεις το 8χρονο μαζι με το μπαμπά, αλλά τα υπολοιπα βλ.4. έχουν ξεφύγει...

Δημοσ.

Kώστα συγνώμη, αλλά εδώ και πόσο καιρό; πριν ενα μήνα πήγα τούμπα στο ευρωπαϊκό και αμκα δν έδωσα.

Να θυμάμαι τόσο λάθος;

Όχι καλά θυμάσαι, δεν εφαρμόζεται σε όλα τα γήπεδα. Αλλά σαν μέτρο όντως υπάρχει.

Δημοσ.

Το ΑΜΚΑ το ζητάνε για το ηλεκτ. εισιτήριο, λόγω του νόμου Κοντονή.

Δεν είναι παράξενο, ισχύει εδώ και καιρό

Τι δεν είναι παράξενο ρε αδερφέ, σε λίγο θα ζητάνε και εξέταση ούρων για να μπούμε στο γήπεδο

Απορώ με ποιά λογική σκέφτηκαν κάτι τέτοιο

Να θυμάμαι τόσο λάθος;

Να σου πώ φίλε την αποψη μου...Ορθότατο το μέτρο. Ολα ηλεκτρονικά. Να λειτουργήσουν οι κάμερες που υπάρχουν. Να κάθονται όλοι στη θέση που αγόρασαν.

Να λοκάρονται αυτοί που πετάν φωτοβολίδες-κροτίδες. Να αποστέλλεται το πρόστιμο σε αυτούς. Μόνο πέρσυ η "ατμόσφαιρα" της τούμπας πρεπει να κόστισε κανα μισό μύριο στο σαββίδη.

Επίσης, να πληρώνουν επιτέλους ΟΣΟΙ μπαίνουν στο γήπεδο. Δεν ειναι κατάσταση αυτή. ΟΚ θα μου πεις, κατανοητό να βάζεις το 8χρονο μαζι με το μπαμπά, αλλά τα υπολοιπα βλ.4. έχουν ξεφύγει...

Ορθό είναι να υπάρχει έλεγχος

Όταν όμως παίρνεις το εισιτήριο με αστυνομική ταυτότητα, σε τι παραπάνω θα βοηθήσει να δώσεις τον αριθμό ασφάλισής σου?

• Like 1
Δημοσ.

Τι δεν είναι παράξενο ρε αδερφέ, σε λίγο θα ζητάνε και εξέταση ούρων για να μπούμε στο γήπεδο

Απορώ με ποιά λογική σκέφτηκαν κάτι τέτοιο

Ορθό είναι να υπάρχει έλεγχος

Όταν όμως παίρνεις το εισιτήριο με αστυνομική ταυτότητα, σε τι παραπάνω θα βοηθήσει να δώσεις τον αριθμό ασφάλισής σου?

Xμμ ένα δίκιο το χεις. Διότι θα μου πεις, μπορεις να βαλεις ψευτικο ον/μο, ψευτικο αρ.τ. κτλ...Ε δε θα μπορεις να βάλεις και ψεύτικο ΑΜΚΑ;

Νομίζω ολα αυτά πρεπει να'ναι ονλαιν για να ελεγχονται. Πως πχ ελέγχεις μεσω ταξιςνετ οτι το αφμ ειναι εγκυρο...κάτι συναφές.

Δημοσ.

Στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, αναγράφονται, υποχρεωτικώς, με ποινή απαραδέκτου, τα ακόλουθα στοιχεία, η ακρίβεια των οποίων επιβεβαιώνεται από τον υπάλληλο που την παραλαμβάνει, με ειδική σημείωση επί της αιτήσεως και ύστερα από έλεγχο των αναγραφομένων στο δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή στο διαβατήριο ή στην άδεια παραμονής, στοιχείων της αίτησης:
(α) ονοματεπώνυμο,
(β) όνομα πατρός και μητρός,
(γ) ημερομηνία γέννησης,
(δ) διεύθυνση κατοικίας,
(ε) αριθμός τηλεφώνου,
(στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή,
ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

12038476_1013644262010385_64081650148279

Δημοσ.

πωωω ειναι τενεκέδες εν τέλει...

Απο την εφαρμογή που αγοράζω εισητήρια για τον παοκ, μεχρι προτινος εβαζα τα στοιχεια μου, ΑΔΤ και αγοραζα μέχρι 5 ή 6 εισητήρια. (Συνήθως 3 για τη παρέα ή τα βαφτιστήρια).

Ε πλέον ΜΟΝΟ 1 εισητήριο (θα μου πεις λογικό) και θέλει και τον αμκα.

Κι εχω την ευλογη απορία για τον επικείμενο αγώνα με τη ντορτμουντ. Τα βαφτιστήρια ταυτότητες δεν εχουν...αντε αμκα θα'χουν, δε μπορει. Τι διάολο κάνουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...