smoke0man2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια πηγα να αγορασω απο αυτον τον πωλητη http://www.ebay.com/usr/satisfyelectronics και δεν με αφηνει να αγορασω (εστωμεταξυ δεν εχω ξανα αγορασει απο αυτον ) εστειλα μυνημα στο ebay και αναμμενω ! ξερεις κανεισ τι μπορω να κανω?θελω να αγορασω πολλα πραγματα και τα εχει ολα αυτος αλλιως θα επερνα απο αλλον !
Pseudonumo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Λάθος, τωρα ειδα οτι δεν εχεις ξανααγορασει. EDIT: Κοίτα και εδώ
smoke0man2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Λάθος, τωρα ειδα οτι δεν εχεις ξανααγορασει. delete me τι ηθελες να πεις ? πες μου και ας ειναι λαθος ακουω ολες τις λυσεις !
Pseudonumo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 κοίτα παραπάνω έβαλα λινκ! Ηθελα να πω ότι πολλοί πωλητές βάζουν όριο στο πόσα μπορεί να αγοράσει ένα άτομο από αυτούς, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή το λόγο!Μπορείς να κοιτάξεις google. Επίσης, μήπως του στειλες ερώτηση σε πμ πριν αγοράσεις, κι αυτός στράβωσε και σε μπλόκαρε?Επειδή ψάχνοντας,διάβασα κάτι τέτοιες περιπτώσεις. ακουω ολες τις λυσεις ! Γενικά, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις ως χρήστης, παρα μόνο να επισημάνεις το πρόβλημα στο ebay. 1
smoke0man2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 κοίτα παραπάνω έβαλα λινκ! Ηθελα να πω ότι πολλοί πωλητές βάζουν όριο στο πόσα μπορεί να αγοράσει ένα άτομο από αυτούς, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή το λόγο!Μπορείς να κοιτάξεις google. Επίσης, μήπως του στειλες ερώτηση σε πμ πριν αγοράσεις, κι αυτός στράβωσε και σε μπλόκαρε?Επειδή ψάχνοντας,διάβασα κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Γενικά, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις ως χρήστης, παρα μόνο να επισημάνεις το πρόβλημα στο ebay. φιλε μου σε ευχαριστω για το χρονο σου. με τον πωλητη πρωτη φορα την ειδα του εστειλα τωρα πμ οτι δεν μπορω να αγορασω και ελπιζω να μ απαντησει λυνωντας το θεμα ! 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μα σου λεει δεν μπορείς εσυ να αγοράσεις απο αυτον το πωλητή, οι λογοι μπορει να ειναι πολλοί, μπορει να εχεις απλήρωτα αντικείμενα, λιγες αγορές κλπ, πολλοι πωλητές εχουν κανονες για το ποιοι θα ειναι οι πελατες τους
smoke0man2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 απληρωτα αντικειμενα ..οχι λιγες αγορες ...οχι πως θα λυθει το θεμα μονο εαν του στειλω πμ?θελω να αγορασω πολλα απο αυτον πως θα μου τα στειλει ? ολα σε ενα?
censOred Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Απο απαντηση στο community του ebay There are only two possibilities. The seller changed the requirements for all buyers on their auction, and you no longer meet said requirements. Or the seller has placed you on their Blocked Bidder/Buyer list. eBay does not notify a user when they have been blocked, but instead gives the Error code: 70296 70205. If you wish to confirm, try Contacting the seller through the same auction you are unable to bid on. If you have been blocked, you will be given the following message: We're sorry we couldn't find an answer for you. Unfortunately, this seller is not able to respond to your question.
smoke0man2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε μου του έστειλα πμ αλλά δεν μουήρθε κανένα τέτοιο μήνυμα
Pseudonumo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Οποτε απλως περιμενεις και μας λες μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα