Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά συνηθισμένο φαινόμενο στο site εδώ.Σε ένα άλλο θέμα προσπαθούσα να τους πείσω ότι δεν είναι τόσο άθλια εδώ και ότι δεν είμαστε οι ελεεινότεροι του πλανήτη κι ένας μου έγραψε έλεος, προσπαθείς να μας πεις ότι μόνο Ελλάδα είναι τέλεια, κι όλοι οι άλλοι μάπες...Μεγαλύτεροι ρατσιστές με τους Έλληνες είναι οι ίδιοι οι Έλληνες.

• Like 5
Δημοσ.

Τα λεφτά έχουν την ίδια βαρύτητα και στα 2 φύλα.

Πετυχημένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα λεφτά απ' όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.

Πετυχημένη γυναίκα είναι αυτή που βρήκε έναν τέτοιο άντρα.

Lana Turner

Δημοσ.

Καλά συνηθισμένο φαινόμενο στο site εδώ.Σε ένα άλλο θέμα προσπαθούσα να τους πείσω ότι δεν είναι τόσο άθλια εδώ και ότι δεν είμαστε οι ελεεινότεροι του πλανήτη κι ένας μου έγραψε έλεος, προσπαθείς να μας πεις ότι μόνο Ελλάδα είναι τέλεια, κι όλοι οι άλλοι μάπες...Μεγαλύτεροι ρατσιστές με τους Έλληνες είναι οι ίδιοι οι Έλληνες.

Δε μπορώ να αντιληφθώ το λόγο που δε δε δέχεστε τις εμπειρίες κάποιων που έζησαν ή ζουν ακόμα κάποια χρόνια στο εξωτερικό.Λες να είναι όλοι συνεννοημένοι;

• Like 2
Δημοσ.

Δε μπορώ να αντιληφθώ το λόγο που δε δε δέχεστε τις εμπειρίες κάποιων που έζησαν ή ζουν ακόμα κάποια χρόνια στο εξωτερικό.Λες να είναι όλοι συνεννοημένοι;

Μα δεν έχουν όλοι όσοι έζησαν ή ζουν στο εξωτερικό τη χειρότερη άποψη για την Ελλάδα!

• Like 1
Δημοσ.

ε αφού το είπε η Λάνα

lana-turner-leg.jpg

γυναικαρα με @@

σου χάλασε το όνειρο , σορυ καταλαβαίνω ..

• Like 2
Δημοσ.

lana-turner-leg.jpg

γυναικαρα με @@

σου χάλασε το όνειρο , σορυ καταλαβαίνω ..

Γυναικάρα με @@ δηλαδή shemale?

• Like 2
Δημοσ.

Μα δεν έχουν όλοι όσοι έζησαν ή ζουν στο εξωτερικό τη χειρότερη άποψη για την Ελλάδα!

Για κάνε ένα διαχωρισμό της Ελλάδας ως το 2009 και αυτής από 2009-2015 και τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Για κάνε ένα διαχωρισμό της Ελλάδας ως το 2009 και αυτής από 2009-2015 και τα ξαναλέμε.

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι περνάμε μια κάπως δύσκολη φάση...:D

Δημοσ.

Γυναικάρα με @@ δηλαδή shemale?

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις φίλε, αλλα υπάρχουν γυναίκες που τα έχουν μεγαλύτερα από κάποιους που νομίζουν οτι είναι άντρες !

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις φίλε, αλλα υπάρχουν γυναίκες που τα έχουν μεγαλύτερα από κάποιους που νομίζουν οτι είναι άντρες !

Και μεταφορικά και κυριολεκτικά

Δημοσ.

γιατί αναφέρεσαι σε μένα;

είπα εγώ ότι αυτοί δεν ξέρουν πώς ζουν;

Δημοσ.

Το γυρίσατε πάλι σε άνδρες/γυναίκες. Υπάρχει ήδη θρέντ να βγάλουμε το άχτι μας για το αντίθετο φύλο. Ας κοιτάξουμε πρώτα οι ίδιοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μετά να καθίσουμε να κρίνουμε γιατί η εκάστοτε ψευτοπριγκίπισσα ή ο εκάστοτε Κλάριν κατέντησε έτσι όπως κατέντησε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...