Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γυρίσατε πάλι σε άνδρες/γυναίκες. Υπάρχει ήδη θρέντ να βγάλουμε το άχτι μας για το αντίθετο φύλο. Ας κοιτάξουμε πρώτα οι ίδιοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μετά να καθίσουμε να κρίνουμε γιατί η εκάστοτε ψευτοπριγκίπισσα ή ο εκάστοτε Κλάριν κατέντησε έτσι όπως κατέντησε.

Δεν κοιτάμε καν φιλε βλέπεις κάποια σου κάνει κάθεσαι δεν σου κάνει προχωράς... αυτες οι αναλυσεις γινοντουσαν το πολυ μέχρι 27 χρονων απο εκει και έπειτα χασιμο χρονου.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έβαλα λάθος την λέξη άνεργη

έπρεπε να βάλω την λέξη άεργη για το παράδειγμα

Νομίζω ότι παρεξήγησες αυτό που έγραψε. Αν κατάλαβα καλά δεν εννοούσα ότι άνεργη = άεργη αλλά ότι ήθελε να γράψει άεργη και έγραψε από λάθος άνεργη (άρα προφανώς και δεν τα θεωρεί συνώνυμα! :)  )

Όπως και να χει, η χρήση του επιχειρήματος ότι οι άντρες δεν θα ήθελαν μια άεργη δεν βοηθάει σε αυτό που θέλει να υποστηριξει η φραμπάλα (ότι και τα 2 φύλα δίνουν την ίδια βαρύτητα στην οικονομική κατάσταση του άλλου) καθώς το αρνητικό της αεργίας ανήκει στα αρνητικά του χαρακτήρα κάποιου και όχι στον οικονομικό τομέα του.

• Like 2
Δημοσ.

Καλώς ή κακώς, και πιο πίσω απο τα 10 χρόνια, έκανα πολλές επιλογές με 80% επηρρεασμό απο το συναίσθημα και 20% απο την λογική.

Αν ήξερα που θα με οδηγούσε αυτό (στο επαγγελματικό και βιωτικό επίπεδο του σήμερα) θα έκανα επιλογές με 99% λογική και 1% πιθανότητα λάθους, συναίσθημα πουθενά...

Δημοσ.

Όπως και να χει, η χρήση του επιχειρήματος ότι οι άντρες δεν θα ήθελαν μια άεργη δεν βοηθάει σε αυτό που θέλει να υποστηριξει η φραμπάλα (ότι και τα 2 φύλα δίνουν την ίδια βαρύτητα στην οικονομική κατάσταση του άλλου) καθώς το αρνητικό της αεργίας ανήκει στα αρνητικά του χαρακτήρα κάποιου και όχι στον οικονομικό τομέα του.

Λέω καθαρά για το κομμάτι που παρεξήγησε η ανώνυμη.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλαδα παντως είμαστε ομορφα αρκει να ειχαμε λιγα χρηματα.

Εχω ζησει εξωτερικο κ προσωπικα προτιμω Ελλαδαρα κι ας εχω και αδυναμια στους αντρες του εξωτερικου

Απλα μας λειπουν τα χρηματα κ εχουμε ηλιθια νοοτροπια

Κατα ταλλα σαν τοπος ειναι πολυ γλυκος

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλαδα παντως είμαστε ομορφα αρκει να ειχαμε λιγα χρηματα.

Εχω ζησει εξωτερικο κ προσωπικα προτιμω Ελλαδαρα κι ας εχω και αδυναμια στους αντρες του εξωτερικου

Απλα μας λειπουν τα χρηματα κ εχουμε ηλιθια νοοτροπια

Κατα ταλλα σαν τοπος ειναι πολυ γλυκος

Εξαρτάται που μένεις. Έχουμε και πολλά άσχημα μεροι.

Δημοσ.

Το γυρίσατε πάλι σε άνδρες/γυναίκες. Υπάρχει ήδη θρέντ να βγάλουμε το άχτι μας για το αντίθετο φύλο. Ας κοιτάξουμε πρώτα οι ίδιοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μετά να καθίσουμε να κρίνουμε γιατί η εκάστοτε ψευτοπριγκίπισσα ή ο εκάστοτε Κλάριν κατέντησε έτσι όπως κατέντησε.

Πες τα ρε φίλε(η) έχω εντυπωσιαστεί στο φόρουμ πόσο γκρινιάζουνε διάφοροι ότι για όλα τους φταίνε οι γυναίκες. Και γω ταλαιπωρήθηκα από γυναίκες, και έκανα και τις μαλακίες μου, αλλά δεν μιλάω με τέτοιο άχτι για αυτές.Αυτό που λέμε για τον άλλον έιναι ο καθρέφτης του εαυτού μας.

Στο θέμα που ανοίχτηκε τι θα ήθελα να είχα κάνει:

Να έκανα περισσότερη παρέα μετά το σχολείο με ένα φιλαράκι που 'έφυγε' ξαφνικά νωρίς

Να μη καθόμουν σε τελειώμένη σχέση ελπίζοντας ότι θα ξαναγίνει όπως τον πρώτο χρόνο

(Αλλά αν δεν τα είχα κάνει, δεν θα είχα μάθει, σωστά;  )

Δημοσ.

Πες τα ρε φίλε(η) έχω εντυπωσιαστεί στο φόρουμ πόσο γκρινιάζουνε διάφοροι ότι για όλα τους φταίνε οι γυναίκες. Και γω ταλαιπωρήθηκα από γυναίκες, και έκανα και τις μαλακίες μου, αλλά δεν μιλάω με τέτοιο άχτι για αυτές.Αυτό που λέμε για τον άλλον έιναι ο καθρέφτης του εαυτού μας.

Στο θέμα που ανοίχτηκε τι θα ήθελα να είχα κάνει:

Να έκανα περισσότερη παρέα μετά το σχολείο με ένα φιλαράκι που 'έφυγε' ξαφνικά νωρίς

Να μη καθόμουν σε τελειώμένη σχέση ελπίζοντας ότι θα ξαναγίνει όπως τον πρώτο χρόνο

(Αλλά αν δεν τα είχα κάνει, δεν θα είχα μάθει, σωστά;  )

Εσυ δεν άνοιξες ενα θρεντ πριν που ελεγες οτι σε κλάσανε 2 γκομενες ρε φιλε?

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν τις έβρισα, ελλεηνίδες και τέτοια που γραφουν άλλοι εδώ μέσα

Για τη σπαρίλα ήταν το θρεντ όχι για τις γκόμενες

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν τις έβρισα, ελλεηνίδες και τέτοια που γραφουν άλλοι εδώ μέσα

Για τη σπαρίλα ήταν το θρεντ όχι για τις γκόμενες

Βλεπω πολυ κοσμο να έχει άχτι παντως .... λες ολοι αυτοι να φταινε? να μη ξερουν να χωθουν πχ?

Δημοσ.

καθρεφτάκι, φίλε μου

Ειδες φιλε τελικα που τα λεγαμε? δεν έχουν μπεσα οι γκομενες απο εκει που εχεις κάποια και περνας καλα μπορει να της γυαλισει κάτι αλλο και να εξαφανιστει. Δεν ειναι οτι φταις εσυ. Δεν ξέρουν τι θέλουν!

Δημοσ.

άλλο εννοούσα αλλά τέλος πάντων μη χαλάμε το θρεντ ρε συ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...