DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα.Ειμαι ευχαριστημενος με οσα έζησα και τις εμπειριες που πήρα και ειμαι έτοιμος για ακομα περισσοτερα !!! Fuck yeah Ελπιζω να μου δώσει αλλα τοσα και ακομα περισσοτερα χρονια ο θεος ακομα με υγεια εχω να κάνω αρκετα πραγματα ακομα στη ζωη μου. 1
φραμπάλα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ξαναγράφω. Να είχα μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου 0,1 με 0,2 μονάδες παραπάνω, όχι περισσότερες (που μπορούσα άνετα).Αυτό σήμερα μου κοστίζει πολύ. Να μην τα θεωρούσα όλα δεδομένα (στο τέλος τα έχασα όλα-μα όλα). 1
Lanike71 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ξαναγράφω. Να είχα μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου 0,1 με 0,2 μονάδες παραπάνω, όχι περισσότερες (που μπορούσα άνετα).Αυτό σήμερα μου κοστίζει πολύ. Να μην τα θεωρούσα όλα δεδομένα (στο τέλος τα έχασα όλα-μα όλα). Μία από τα ίδια και εγώ. Πέρασα χιλιοστά δίπλα από μία καλύτερη θέση εργασίας και την έχασα.Αν και ποτέ δεν πίστευα ότι ένα πολύ μικρό λάθος σε φέρνει τόσο μακριά, αναθεώρησα. Και το λάθος με ακολουθεί ακόμα, δυστυχώς (τελικά το ότι είμαστε πολλοί στην ίδια μοίρα, μάλλον δεν είναι τυχαίο). 1
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μία από τα ίδια και εγώ. Πέρασα χιλιοστά δίπλα από μία καλύτερη θέση εργασίας και την έχασα.Αν και ποτέ δεν πίστευα ότι ένα πολύ μικρό λάθος σε φέρνει τόσο μακριά, αναθεώρησα. Και το λάθος με ακολουθεί ακόμα, δυστυχώς (τελικά το ότι είμαστε πολλοί στην ίδια μοίρα, μάλλον δεν είναι τυχαίο). Μη χαλιεσαι ρε δικέ μου ουτε εσυ ουτε η φραμπαλα και η Ροουλινγκ έφαγε τοσα ακυρα απο οικους και στο τέλος εγραψε τον Χαρυ Ποτερ. Οι μεγαλυτεροι επισης επιχειρηματιες δεν τελειωσαν ποτε το πανεπιστημιο. Πραγματικα μου φαινεται τοσο αστειο να κοπει κάποιος επειδη αντι για 7.5 έβγαλε 7. Ελεος.Κάτι τέτοια πραγματικα σε πεισμώνουν και λες αμα ποτε πετυχω θα πάω εξω απο την πορτα τους να φωναξω IN YOUR FACE FUCKER! 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μη χαλιεσαι ρε δικέ μου ουτε εσυ ουτε η φραμπαλα και η Ροουλινγκ έφαγε τοσα ακυρα απο οικους και στο τέλος εγραψε τον Χαρυ Ποτερ. Οι μεγαλυτεροι επισης επιχειρηματιες δεν τελειωσαν ποτε το πανεπιστημιο. Πραγματικα μου φαινεται τοσο αστειο να κοπει κάποιος επειδη αντι για 7.5 έβγαλε 7. Ελεος.Κάτι τέτοια πραγματικα σε πεισμώνουν και λες αμα ποτε πετυχω θα πάω εξω απο την πορτα τους να φωναξω IN YOUR FACE FUCKER! Αν είναι θέσεις με μόρια έξω από ποιανού πόρτα θα πας να φωνάζεις; 1
Lanike71 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Αυτό. Ναι, αυτό... Η ζωή δεν τελειώνει σε μία αποτυχία, αλλά πάντα θα μένει ένα "γιατί" να σε στοιχιώνει. 1
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 δεν είναι ακριβώς αποτυχία, είναι δυσμενέστερη θέση και είναι αφάνταστα ενοχλητικό αυτό
Apoll Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 με δύο λόγια:άλλη στρατηγικη. 10 χρόνια, Πρωτοχρονιά 2006 χμμμ Δεν θα παντρευόμουν τον Φεβ 2006, θα παράταγα την πρώην σύζηγο (αρραβωνιαστικιά τότε) και θα τα έφτιαχνα με το μικρό (ρεσεψιονιστ) στην δουλειά που μου είπε "μα καλά και τί βρήκες στην Έμμα και την παντρεύεσαι; Εγώ δεν σου αρέσω;" 2
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι θέσεις με μόρια έξω από ποιανού πόρτα θα πας να φωνάζεις; Τοτε σημαινει οτι αυτη η θέση δεν σου κάνει φιλε και ψάχνεις κάτι αλλο δεν τρως το χρονο σου μοιρολογώντας. Καθε εμποδιο και σε καλο. Μη μετανιώνετε ρε σεις για το παρελθον σας.Ειναι κομματι του εαυτου σας.Ειναι σαν να προδιδεις τον εαυτο σου. 1
Glikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 10 χρόνια, Πρωτοχρονιά 2006 χμμμ Δεν θα παντρευόμουν τον Φεβ 2006, θα παράταγα την πρώην σύζηγο (αρραβωνιαστικιά τότε) και θα τα έφτιαχνα με το μικρό (ρεσεψιονιστ) στην δουλειά που μου είπε "μα καλά και τί βρήκες στην Έμμα και την παντρεύεσαι; Εγώ δεν σου αρέσω;" Το μικρό ρεσεψιονίστ ήταν αγόρι? 2
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τοτε σημαινει οτι αυτη η θέση δεν σου κάνει φιλε και ψάχνεις κάτι αλλο δεν τρως το χρονο σου μοιρολογοντας. Καθε εμποδιο και σε καλο. Μη μετανιώνετε ρε σεις για το παρελθον σας.Ειναι κομματι του εαυτου σας.Ειναι σαν να προδιδεις τον εαυτο σου. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Δηλαδή, συμφωνώ να μην κλαιγόμαστε και να μη μοιρολογούμε αλλά δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με αυτό που λένε πολλοί "Δεν μετανιώνω για τίποτα". Το βρίσκω κάπως αλαζονικό, τα λάθη μας πρέπει να τα αναγνωρίζουμε, να μετανιώνουμε και να προσπαθούμε να μην τα ξανακάνουμε.
DDevil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Δηλαδή, συμφωνώ να μην κλαιγόμαστε και να μη μοιρολογούμε αλλά δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με αυτό που λένε πολλοί "Δεν μετανιώνω για τίποτα". Το βρίσκω κάπως αλαζονικό, τα λάθη μας πρέπει να τα αναγνωρίζουμε, να μετανιώνουμε και να προσπαθούμε να μην τα ξανακάνουμε. Συμφωνω. Και εγω αυτης της αποψης ειμαι.Αλλα πως θα μαθαινες τι θα έπρεπε να κάνεις αμα δεν έκανες αυτο το λάθος? ειναι κομμάτι του εαυτου σου κομμάτι της πορειας σου και τα λάθη γιατι μετα έτσι θα μάθεις. 2
anwnymh29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα δεν θα ηθελα να ξερω , τιποτα επισης δεν θελω να μαθω για το μελλον..θελω να παθω για να μαθω και οι εμπειριες στην ζωη οποιες και αν ειναι αυτες δεν ειναι ολες πασπαλισμενες με ζαχαρη. Δεν θα αλλαζα τιποτα νομιζω.. 2
curiositykilledme Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ότι επιλογή και να κάνεις, ακόμα και να ήξερες όλες τις πιθανοτότητες και τι μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε μέλλον και να επιλέξεις, πάντα υπάρχει το καλό και το κακό. Πάντα θα είσαι τυχερός και άτυχος. Ή λίγο ή πολύ και από τα 2. Θα μπορούσες να γεννηθείς τσιγγάνος. Θα μπορούσες να γεννηθείς σε μια οικογένεια πλουσίων. Θα μπορούσες να στρίψεις δεξία και να σε πατήσει αμάξι ενώ αριστερά θα πεφτε πάνω σου ένα ελικόπτερο. Τίποτα από αυτά δεν μας καθορίζει βέβαια. Εμείς καθορίζουμε ποιοι είμαστε. Γιαυτό κιόλας και η ζωή περνιέται στο χαβαλέ. Αλλιώς θα ήταν βαρετή και χωρίς νόημα. Όταν πεθαίνουν οι περισσότεροι σκέφτονται τις μλκιες που κανανε με την παρεα τους, τις στιγμές που ζήσανε με την οικογένεια τους και τα παιδιά τους. Ναι μεν σημαντικά τα πτυχία, οι δουλειές, τα λεφτά και οι σωστές επιλογές αλλά δευτερεύοντα σημαντικά. οπότε in the end, δεν θα θελα να ξέρω τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα