Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και το κάνουν και οι άντρες.

Το φαινόμενο όμως δεν έχει την ίδια έκταση και στα δύο φύλα. Για τις γυναίκες νομίζω πως στην επιλογή των προσόντων τα λεφτά δίνουν περισσότερα points ενώ οι άντρες δίνουν περισσότερα points στην εμφάνιση. Φυσικά υπάρχουν διαφοροποιήσεις από άτομο σε άτομο αλλά μιλάω για την γενική τάση. Αυτός είναι και ο λόγος που σας έχει βγει το όνομα.

Ένας άντρας δεν θα τα έφτιαχνε με μια ωραία γκόμενα αν ήταν άνεργη όμως.Όπως και μια γυναίκα δεν θα ήθελε ωραίο άνεργο γκόμενο.Κανείς δεν θέλει να ταίζει το ταίρι του. Εσείς παίρνετε ως παράδειγμα μάλλον γυναίκες τύπου Σπυροπούλου και Μαρί Κυριακού.Που δεν ανταποκρίνονται στον μέσο άνθρωπο.

Τα λεφτά έχουν την ίδια βαρύτητα και στα 2 φύλα.

Δημοσ.

Ένας άντρας δεν θα τα έφτιαχνε με μια ωραία γκόμενα αν ήταν άνεργη όμως.Όπως και μια γυναίκα δεν θα ήθελε ωραίο άνεργο γκόμενο.Κανείς δεν θέλει να ταίζει το ταίρι του. Εσείς παίρνετε ως παράδειγμα μάλλον γυναίκες τύπου Σπυροπούλου και Μαρί Κυριακού.Που δεν ανταποκρίνονται στον μέσο άνθρωπο.

Τα λεφτά έχουν την ίδια βαρύτητα και στα 2 φύλα.

Διαφωνώ, κάποιος άντρας θα επέλεγε πιο εύκολα μια άνεργη ωραία γκόμενα απ' ότι μια γκόμενα θα επέλεγε έναν ωραίο άνεργο άντρα.

Δεν λέω πως είναι ο κανόνας καθώς εξαρτάται κι από το άτομο αλλά λέω πως αυτό κυριαρχεί περισσότερο και οφείλεται στα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμα στην κοινωνία μας.

(ξαναλέω πως δεν περιέχει καμία δόση κατηγορίας η θέση μου, ίσα ίσα που με αυτό που λέω οι άντρες είναι πιο μλκες)

Δημοσ.

Αν είχε παντρευτεί εκείνη μπορεί να σκεφτόταν αυτή που δεν παντρεύτηκε όμως...:)

Σωστό. Έχει πολλά σενάρια. :)

Δημοσ.

Αν είχε παντρευτεί εκείνη μπορεί να σκεφτόταν αυτή που δεν παντρεύτηκε όμως... :)

Θα του είχαν μείνει τα λεφτά όμως σαν παρηγοριά. Τώρα ;

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι ο σημερινός άντρας θα κρατούσε μια ωραία γκόμενα που δεν κάνει τίποτα στην ζωή της.Βασικά όπου άνεργη βάλε άεργη.Εκτός αν είναι κανένας γέρος που θα πάρει μια ωραία γκομενίτσα και θα την πληρώνει για τις υπηρεσίες της.Και ξαναλέω ότι δεν ανταποκρίνεται στην μέση γυναίκα αυτό.

Αυτό το λέω επειδή πολλοί υποστηρίζετε ότι ψάχνουμε άντρες με λεφτά.Ναι οκ στην Ελλάδα του 2016, η μέση Ελληνίδα ψάχνει γκόμενο με λεφτά. Και μετά ξυπνήσαμε.

Αν ήταν έτσι θα την πέφταμε σε Ρώσσους τουρίστες.Όπως κάνετε εσείς με τις Ρωσσίδες τουρίστριες.

Δημοσ.

Μην το παίρνεις προσωπικά. Υπάρχουν σκάρτα άτομα και στα δυο φύλα

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν διάβασες κάποια σχόλια που έγιναν τον τελευταίο καιρό όπου η Ελληνίδα αναφερόταν ως Ελλεηνίδα.Και πώς να μην το πάρω προσωπικά; Εγώ τι είμαι; Σενεγαλέζα; Ελληνίδα είμαι.

Δημοσ.

Μάλλον δεν διάβασες κάποια σχόλια που έγιναν τον τελευταίο καιρό όπου η Ελληνίδα αναφερόταν ως Ελλεηνίδα.Και πώς να μην το πάρω προσωπικά; Εγώ τι είμαι; Σενεγαλέζα; Ελληνίδα είμαι.

Ελεειηνιδες υπαρχουν. Όπως και αντίστοιχοι άνδρες. Δεν είναι όλοι έτσι όμως.

• Like 1
Δημοσ.

To "Ελλεηνίδες" μου ακούγεται πάρα πολύ άσχημο προσωπικά. Δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, ό,τι κι ήταν η άλλη.

• Like 1
Δημοσ.

To "Ελλεηνίδες" μου ακούγεται πάρα πολύ άσχημο προσωπικά. Δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, ό,τι κι ήταν η άλλη.

Ναι δεν είναι καλός χαρακτηρισμός αλλα μερικές τον έχουν κερδίσει τον τίτλο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλές είναι μωρέ! :)

Εγω το λέω υπάρχουν σκάρτοι και απο τα δυο φύλα. Ειναι τι πάστα άνθρωπος θα σου πετύχει

Δημοσ.

Εγω το λέω υπάρχουν σκάρτοι και απο τα δυο φύλα. Ειναι τι πάστα άνθρωπος θα σου πετύχει

Έτσι :) Και σε όλες τις εθνικότητες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...