Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ μου αρέσουν άνθρωποι με τέτοια ψυχολογία σαν τη δική σου κυρίως γιατί εγώ είμαι στην ακριβώς άλλη όχθη, δηλαδή δεν χρειάζεται να πάθω για να μάθω, μαθαίνω από τις μαλακίες και τα λάθη των άλλων. 

Κατά τα άλλα αυτό που θα ήθελα να ξέρω 10 χρόνια νωρίτερα είναι το "κάλεσμα" μου επαγγελματικά και να το ακολουθούσα τότε και όχι τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά μπορεί να λένε κάποιοι αλλά παιδιά...είναι...από πολλές απόψεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με εσένα. 

Κατανοω την δικη σου οπτικη αλλα εγω δεν μπορω να ζω ρομποτικα. 

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι :) Και σε όλες τις εθνικότητες!

Ναι. Αλλου περισσότερο αλλού λιγότερο. Ειναι στην φύση μας.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι ο σημερινός άντρας θα κρατούσε μια ωραία γκόμενα που δεν κάνει τίποτα στην ζωή της.Βασικά όπου άνεργη βάλε άεργη.Εκτός αν είναι κανένας γέρος που θα πάρει μια ωραία γκομενίτσα και θα την πληρώνει για τις υπηρεσίες της.Και ξαναλέω ότι δεν ανταποκρίνεται στην μέση γυναίκα αυτό.

Αυτό το λέω επειδή πολλοί υποστηρίζετε ότι ψάχνουμε άντρες με λεφτά.Ναι οκ στην Ελλάδα του 2016, η μέση Ελληνίδα ψάχνει γκόμενο με λεφτά. Και μετά ξυπνήσαμε.

Αν ήταν έτσι θα την πέφταμε σε Ρώσσους τουρίστες.Όπως κάνετε εσείς με τις Ρωσσίδες τουρίστριες.

Προσπαθώντας να στηρίξεις την άποψή σου παρουσιάζεις όχι μια φτωχιά ωραία γκόμενα αλλά μια άεργη που βαριέται και ξύνει τα νύχια της. Δεν είναι το ίδιο γιατί το μειονέκτημα αυτό είναι μειονέκτημα του χαρακτήρα της ωραίας γκόμενας και όχι της οικονομικής της κατάστασης. Μην τα μπερδεύεις.

Αυτό που λέω είναι πως επικρατεί περισσότερο οι γυναίκες να δίνουν περισσότερα points στην οικονομική κατάσταση κάποιου παρά οι άντρες. Και η οικονομική κατάσταση δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με την επαγγελματική.

Μην το παίρνεις προσωπικά. Υπάρχουν σκάρτα άτομα και στα δυο φύλα

Δεν θα έπρεπε να δίνεις σημασία σε τέτοιους ισοπεδοτικούς χαρακτηρισμούς.

Εξάλλου όπως προείπα δεν είναι κατακριτέο να κοιτάει κάποια και την οικονομική κατάσταση του άλλου.

Είναι το ίδιο κατακριτέο με το να κοιτάει και όλα τα υπόλοιπα προσόντα του.

Επομένως οι άντρες είναι περισσότερο χαζοί που επικεντρόνονται σε βυζια και ομορφιά.

Δημοσ.

Προσπαθώντας να στηρίξεις την άποψή σου παρουσιάζεις όχι μια φτωχιά ωραία γκόμενα αλλά μια άεργη που βαριέται και ξύνει τα νύχια της. Δεν είναι το ίδιο γιατί το μειονέκτημα αυτό είναι μειονέκτημα του χαρακτήρα της ωραίας γκόμενας και όχι της οικονομικής της κατάστασης. Μην τα μπερδεύεις.

Αυτό που λέω είναι πως επικρατεί περισσότερο οι γυναίκες να δίνουν περισσότερα points στην οικονομική κατάσταση κάποιου παρά οι άντρες. Και η οικονομική κατάσταση δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με την επαγγελματική.

Δεν θα έπρεπε να δίνεις σημασία σε τέτοιους ισοπεδοτικούς χαρακτηρισμούς.

Εξάλλου όπως προείπα δεν είναι κατακριτέο να κοιτάει κάποια και την οικονομική κατάσταση του άλλου.

Είναι το ίδιο κατακριτέο με το να κοιτάει και όλα τα υπόλοιπα προσόντα του.

Επομένως οι άντρες είναι περισσότερο χαζοί που επικεντρόνονται σε βυζια και ομορφιά.

Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Αρνητικά έχουν και τα δυο φύλα.

Δημοσ.

βλέπετε;

Ε κοίτα ο καθένας και το πως έχει βιώσει κάποια πράγματα. Και εγω προσωπικά έχω δει/ακούσει /βιωσει κάποια τέτοια πράγματα με τέτοιες γυναίκες. Αλλα πιστεύω ότι είναι και στα δύο φύλα το πρόβλημα. Λιγο ή πολυ

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι ο σημερινός άντρας θα κρατούσε μια ωραία γκόμενα που δεν κάνει τίποτα στην ζωή της.Βασικά όπου άνεργη βάλε άεργη.Εκτός αν είναι κανένας γέρος που θα πάρει μια ωραία γκομενίτσα και θα την πληρώνει για τις υπηρεσίες της.Και ξαναλέω ότι δεν ανταποκρίνεται στην μέση γυναίκα αυτό.

Αυτό το λέω επειδή πολλοί υποστηρίζετε ότι ψάχνουμε άντρες με λεφτά.Ναι οκ στην Ελλάδα του 2016, η μέση Ελληνίδα ψάχνει γκόμενο με λεφτά. Και μετά ξυπνήσαμε.

Αν ήταν έτσι θα την πέφταμε σε Ρώσσους τουρίστες.Όπως κάνετε εσείς με τις Ρωσσίδες τουρίστριες.

Αυτο που ειπες ειναι χειροτερο και απο το ελλεηνιδα που σε θιγει. 

• Like 2
Δημοσ.

Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Αρνητικά έχουν και τα δυο φύλα.

ναι, 100 φορές το είπα πως πρωτίστως είναι θέμα ατόμου. Πέρα από αυτό όμως βγαίνει μια κοινή συνισταμένη που εξαρτάται από τις τάσεις που επικρατούν περισσότερο σε ένα φύλο.

βλέπετε;

ε καλά και τι δίνεις σημασία.

Με αυτή την λογική θα έπρεπε να κάθομαι να επιχειρηματολογώ και με χρυσαυγίτες και χριστιανολάγνους.

Μερικά ρεύματα απλά τα αγνοείς ή τα παίρνεις στην πλάκα. Εξάλλου δεν νομίζω να σε νοιάζουν οι φορείς τέτοιων απόψεων.

Δημοσ.

Κατανοω την δικη σου οπτικη αλλα εγω δεν μπορω να ζω ρομποτικα. 

Δεν είναι θέμα ρομποτισμού. Δεν χρειάζεται δηλαδή να τρέξω με 200 χιλιόμετρα και να πέσω πάνω σε δέντρο για να ξέρω ότι πιθανότατα θα ψοφήσω. 

Οι ελλεηνιδες δυστυχως ειναι παρα πολλες παντως...

Πάντως ούτε εμένα μου αρέσει ο όρος αν και τον έχω χρησιμοποιήσει για μερικές. Τον θεωρώ ότι πιο προσβλητικό μπορώ να πω σε μια Ελληνίδα, πολύ πάνω από όρους όπως πουτάνα και καριόλα και αυτό γιατί όταν το λέμε δυστυχώς είναι πολύ εύστοχος και αληθινός και αυτό είναι χειρότερο. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι, 100 φορές το είπα πως πρωτίστως είναι θέμα ατόμου. Πέρα από αυτό όμως βγαίνει μια κοινή συνισταμένη που εξαρτάται από τις τάσεις που επικρατούν περισσότερο σε ένα φύλο.

ε καλά και τι δίνεις σημασία.

Με αυτή την λογική θα έπρεπε να κάθομαι να επιχειρηματολογώ και με χρυσαυγίτες και χριστιανολάγνους.

Μερικά ρεύματα απλά τα αγνοείς ή τα παίρνεις στην πλάκα. Εξάλλου δεν νομίζω να σε νοιάζουν οι φορείς τέτοιων απόψεων.

Αυτό για τις τάσεις τείνω να συμφωνώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τι να πουμε πως δεν υπαρχουν ελλεηνιδες? Εχει γεμισει ο τοπος σουργελα.

Ασφαλως βεβαια, ο ορος δεν χαρακτηριζει ολες τις ελληνιδες γυναικες. Πραγμα που δεν αναιρει βεβαια την υπαρξη πολλων τετοιων...

Και δεν χρειαζεται ολες οι γυναικες να προσβαλλονται απο αυτο τον χαρακτηρισμο ή να το παιρνουν προσωπικα. Εφοσον δεν ειναι ελλεηνιδες δεν τους απασχολει ο χαρακτηρισμος...

Δημοσ.

Αυτο που ειπες ειναι χειροτερο και απο το ελλεηνιδα που σε θιγει. 

μιλάω για τις άεργες

δεν λέω ότι οι ελληνίδες είναι άεργες,

εμένα γιατί να με θίξει ή εσένα που δεν είμαστε άεργες;

Δημοσ.

Γιατι φοβαστε τοσο πολυ το "λαθος"?

Θα σου πω από την πλευρά μου. Δεν το φοβάμαι καθόλου. Απλά το θεωρώ χάσιμο χρόνο να κάνω κάτι που ξέρω από πριν ότι θα καταλήξει σε λάθος και που επί της ουσίας δεν θα μου προσφέρει τίποτα απολύτως. Τίποτα όμως. Δεν μου γίνεται το πάθημα μάθημα γιατί το ξέρω ήδη το μάθημα μου οπότε γιατί να πάθω κάτι; Για να επιβεβαιώσω το μάθημα; Οχι ευχαριστώ. Εξτρα μπόνους το γεγονός ότι λάθη άλλων τα χρησιμοποιώ υπέρ μου για να μην τα κάνω και εγώ.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...