Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποσο χρόνο χρειάζεται από την εμπειρία σας η τράπεζα πειραιώς να στείλει ένα έμβασμα στον λογαργιασμό μου στην alpha καθώς εχθές 18/9/2015 το μεσημέρι μου πίστωσαν κάποια χρήματα μέσο εμβάσματος και θα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω ποτε θα τα δω στον λογαργιασμό μου! ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποσο χρόνο χρειάζεται από την εμπειρία σας η τράπεζα πειραιώς να στείλει ένα έμβασμα στον λογαργιασμό μου στην alpha καθώς εχθές 18/9/2015 το μεσημέρι μου πίστωσαν κάποια χρήματα μέσο εμβάσματος και θα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω ποτε θα τα δω στον λογαργιασμό μου! ευχαριστώ προκαταβολικά

εάν είναι εργάσιμη μέχρι της 16:00 την ίδια ήμερα τώρα εάν μεσολαβεί σαββατοκύριακο την επόμενη εργάσιμη 

Δημοσ.

1 μερα συνηθως,

Υπομονη.

Ο εντολεας εχει αντιγραφο του SWIFT να σου δωσει? Να δεις οτι ειναι σωστο το εμβασμα που περιμενεις?

Δημοσ.

1 μερα συνηθως,

Υπομονη.

Ο εντολεας εχει αντιγραφο του SWIFT να σου δωσει? Να δεις οτι ειναι σωστο το εμβασμα που περιμενεις?

κοίτα από παρασκευή μέχρι δευτερα μου φαίνεται πολύς ο χρόνος και δεν έχω ιδέα πως checkaris το swift μου έδωσε μια απόδειξη πως το βρίσκω? sorry είμαι άσχετος

Δημοσ.

Απο Παρασκευη εως Δευτερα στα τραπεζικα ειναι 1 μερα :P

Οποτε μεχρι το κλεισιμο της μερας θα εχουν πιστωθει.

Στην αποδειξη που εχεις απο πειραιως φαινεται καποιο νουμερο F926 η F928?

Δημοσ.

Υπόψιν ότι πιθανότατα προμήθεια θα πάρει και η δεύτερη τράπεζα, συχνά μεγαλύτερη και από της πρώτης

Δημοσ.

Εμένα σε έμβασμα(δεν είμαι σίγουρος αν τα κατέθεσε στο ταμείο ή μέσω e-banking) 320 σε πειραιώς του κράτησαν 12 και μένα 4 ευρώ...είναι δυνατόν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...