KWSN_Men Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Μάλλον η 3η σκηνή θα είναι στα extras του DVD Special Edition...
Aias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Και για αυτο καλο ειναι να περνουμε ο,τι περνουμε με εγγυηση.Φανταζεσαι να τα ειχες παρει μεταχειρισμενα και τωρα να θελανε πεταμα?Την εχω πατησει για αυτο σου λεω. Απλα επειδη εισαι επαρχεια και πρεπει να τα στειλεις εχεις καποια καθηστερισει αλλα δεν βαριεσαι
Violator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 makria apo eparxiaka magazia!!!! exo psonisi apo hacshop, eshop, plaisio k menw eparxia den ixa pote kanena parapono, se 1 mera ta ixa spiti mou me adikatavoli oti parigkila, digital photo k ektipoti apo eshop, skliro k shin etsu apo hac k epeksergasti, mnimi, motherboard apo plaisio. sfragismena ola me tis egguisis klp. apo eparxia amfivallw an tha ixan kan sakoulaki.. poli koroidema pefti exo metaniwsi pou palia agoraza apo to eparxiako big city..
sotirakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ Ύστερα από όλα τα προηγούμενα γεγονότα , καταφέρνω να πάρω επιτέλους την κάρτα . Την βάζω όλο χαρά στο PC και μετά την πρώτη εγκατάσταση των XP ( σε περιβάλλον dos ) , όταν πάνε να μπουν σε περιβάλλον XP , μου βγάζουν error ότι τα αρχεία της εγκατάστασης είναι corruted ή missing ! Συμπέρασμα : Τα dimmακια της RAM έχουν πρόβλημα και δεν μπορουν να λειτουργήσουν /γράψουν δεδομένα/ διαβάσουν δεδομένα . 7η ΣΚΗΝΗ Απέυθείας τηλέφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ Πατρών και συννένοηση μαζί τους. Η λύση ;;;; Ικανοποιητικότατη ! Θα τους στείλω πίσω την μητρική και θα μου την αλλάξουν με άλλη ίδια. ( Ερώτηση του συγγραφέα : Είναι δυνατόν να πηγαίνουν όλα τόσο καλά ;;;; ) . Η μητρική Τρίτη ήταν Πάτρα και παρασκευή ήταν πάλι Γιάννενα έτοιμη προς χρήση. Και κάποιος που δεν είναι τόσο εύπιστος , θα ρωτήσει : Where is the catch ????? Μα φυσικά στο γ******ένο το ΠΛΑΙΣΙΟ ! Απ'οτι μου είπε ο πατέρας μου , που την πήγε στο μαγαζί , την καινούργια μητρική ΔΕΝ την βγάλανε από καινούργιο κουτί , αλλά την είχαν εκεί πριν ακόμα παει ο πατέρας μου !!!!! Υπόθεση : Κάτι δνε θα πηγαίνει καλά με την μητρική.... Επιβεβαίωση : Το BIOS την μητρικής ήταν χαλασμένο και όταν ξεκινούσε το PC , έβγαζε το εξής σφάλαμα : " BIOS check sum error " . Please insert system disk and press ENTER. Βάζω μια δισκέτα με το τελευταίο BIOS Και το award flash και προσπαθώ να flashαρω την μητρική. Άδικος κόπος.... Είναι τόσο χάλια το BIOS που δεν σου δίενι καν τη δυνατότητα να πληκτρολογήσεις το όνομα του αρχείου του BIOS. Τα ίδια αποτελέσματα είχε και ένας φίλος μου που προσπαθησε να κάνει κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώντας και ένα homemade πρόγραμμα σε C... Τί να κάνω ;;;;; Σκέφτηκα να ξαναστείλω πίσω στο ΠΛΑΙΣΙΟ την μητρική , όμως φοβαμαι ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουν αλλάγη. Όμως δεν είναι δυνατόν να το αφήσω να περάσει έτσι .... Τί προτείνετε εσείς ;;;; Αν πλέον δεν μπορούμε να εμπιστεύομαστε και το ΠΛΑΙΣΙΟ τί θα κάνουμε ;;; Θα πρέπει δηλάδή να πηγαίνουμε κάθε φορά σε Αθήνα ή Θεσ/νίκη όταν θα θέλουμε να πάρουμε κάτι για το PC ;;;;;
ba_eas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Sotirakis exeis erthei pote face to face me ton texniko tou plaisiou sthn patra???? An oxi kanto grigora k den tha xanapas ekei pragma gia service! (An arxisw na lew skinika pou mou exei kanei oi mods tha me kanoun ban giati tha exw grapsei 3selides..... k tha thelw mallon ki alles...) (Sto plaisio ths patras kai oi pwlhtes einai tk (tou kw...lou),edw na deite empeiries...)
Anduril Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Ρε συ sotirakis,τον Μητσοτακη τι τον εχεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.