Yuno Gasai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εχω μια απορια, εχω ακουσει πως αν δωσει καποιος πανελληνιες, ο βαθμος αυτος συγχωνευεται με το βαθμο απολυτιριου λυκειου..ισχυει αυτο? (Μιλαω για την χρονια 2016)
BlackDarkFlag Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 άμα γράφεις το απολυτήριο με ι πάντως θα χεις πρόβλημα στην έκθεση
Silverage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς συγχωνεύεται; Αν εννοείς οτι σου βάζουν αυτό το βαθμό, ναι. Ότι έγραψες στις πανελλήνιες περνάει στο απολυτήριο και μετράει στο Μ.Ο. 2
Yuno Gasai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς συγχωνεύεται; Αν εννοείς οτι σου βάζουν αυτό το βαθμό, ναι. Ότι έγραψες στις πανελλήνιες περνάει στο απολυτήριο και μετράει στο Μ.Ο. Nai ayto enoousa.. einai sigouro ayto? Yparxei periptwsh na allaksei sthn mesh ths xronias? άμα γράφεις το απολυτήριο με ι πάντως θα χεις πρόβλημα στην έκθεση ahahaha true.. exw ena themataki sthn orthografia teleftea..
Silverage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Nai ayto enoousa.. einai sigouro ayto? Yparxei periptwsh na allaksei sthn mesh ths xronias? ahahaha true.. exw ena themataki sthn orthografia teleftea.. Και σε εμένα έτσι έγινε. Έγραψα 2 στα μαθηματικά και πέρασε στο απολυτήριο και μου μείωσε το Μ.Ο. Δεν αλλάζει. Α, γράφε ελληνικά.
Yuno Gasai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Και σε εμένα έτσι έγινε. Έγραψα 2 στα μαθηματικά και πέρασε στο απολυτήριο και μου μείωσε το Μ.Ο. Δεν αλλάζει. Α, γράφε ελληνικά. den exw elliniko plhtktologio apo to pc pou apadaw twra, anyways.. eyxaristw poly
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα