louben Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια μια ερωτηση. Πριν απο καιρο ειχα ανεβασει στο huggler καποιες φωτογραφιες για να κανω αλμπουμ (οπως και εκανα). Δυστυχως εσβησα ολες τις φωτο κατα λαθος. Σκεφτηκα λοιπον αν γινεται να κατεβασω τις φωτο απο τον λογαριασμο μου στο huggler(einai ακομη αποθηκευμενες). Τους εστειλα μειλ και μου ειπαν οτι δε γινεται . Τις βλεπω ομως στο αλμπουμ μου κανονικα. Υπαρχει τροπος-κολπο κτλ να κατεβασω τις φωτο αυτες η οριστικα τις εχασα.
Kostasspil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 ο "χαζος" τροπος που σκεφτομαι, ειναι με screenshot μια-μια. μιλαμε για πολλες?
louben Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι καμια 100στη. Δε θ α χασουν σε ποιοτητα?
taslikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ε λιγο ναι αλλά από το τιποτα...</p>
louben Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλος τροπος δεν υπαρχει?Μου κανει φοβερη εντυπωση που επιτρεπεται το upload αλλα οχι το download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα