irahara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 στη λειτουργια μακροβιοτητας λεει αμα συνδεεις και αποσυνδεεις συχνα στο ρευμα θα φορτιζει μεταξυ 88 και 100%... Εδώ ο τύπος της Dell λέει ότι κάτω από 88% δεν θα φορτίζει. Αυτό είναι σημαντικό. Σε μερικές μέρες θα έχω έναν Dell στα χέρια μου και θα το δοκιμάσω ο ίδιος.
toshd3000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 ο τυπος ετσι λεει αλλα οι υπολοιποι λενε αλλα!!! το ενεργοποιησα κι εγω , μονο τη μακροβιοτητα ετσι απο περιεργεια να δω αν λειτουργει!
irahara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πες και σε μας αν λειτουργεί όπως ο τύπος λέει, οκ;
toshd3000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 οχι δν λειτουργει! το αφησα να παει στο 78% , το εβαλα στο ρευμα και συνεχισε να φορτιζει!
kostass__ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Σε αυτό υπάρχει επιλογή να σταματήσεις την φόρτιση σε κάποιο ποσοστό που θέτεις ο ίδιος ή είναι προκαθορισμένο από το πρόγραμμα στο 60%; Επίσης εάν για παράδειγμα η μπαταρία είναι π.χ. στο 80% και συνδέσεις τον φορητό στο ρεύμα θα σταθεροποιηθεί στο 80% ή θα συνεχίσει να αποφορτίζεται μέχρι να φθάσει στο 60%; sorry για την καθυστερηση irahara! οταν επιλεγεις την "λειτουργια συντηρησης" τοτε αυτοματα η μπαταρια παραμενει φορτισμενη στο 55-60%. αρα δεν επιλεγεις εσυ το ποσοστο. το 55-60 πιστευω βγαινει απο την κοινη παραδοχη που υπαρχει οτι οι μπαταριες λαπτοπ πρεπει να συντηρουνται γυρω στο 60% της χωρητικοτητας τους. τωρα οταν κλεινεις το λαπτοπ και το καλωδιο ειναι φορτισμενο το λαμπακι της φορτισης παραμενει αναμμενο αλλα δεν φορτιζεται περαιτερω η μπαταρια. για το αλλο που ρωτας θα το τσεκαρω γιατι δεν θυμαμαι και θα σου πω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα