Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλε το νου σου να δουλεψει για πιο υπαρκτα πραγματα και μην ασχολεισαι με ερωτησεις που δεν θα απαντηθουν ποτε ή πολυ μελλοντικα.

• Like 10
Δημοσ.

δεν μου το χωραει ο νους μου πως το συμπαν δεν τελειωνει ποτε..εσας ποια ειναι η γνωμη σας?

2 πραγματα ειναι αμφιβολα. Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια. Αν και για το 2ο δεν παιρνω ορκο. Albert Einstein

Δημοσ.

Κι εγω απο μικρη αναρωτιομουν.Αν μπουμε σε εναν πυραυλο και ξεκινησουμε να το παιρνουμε ολο ευθεια τι θα γινει μετα;

Θα κανεις κυκλους γιατι το συμπαν ειναι στρογγυλο με μια μεγαλη  τρυπα στο κεντρο.Σαν ενα τεραστιο ντονατς

Δημοσ.

Και αν θεωρητικά κινείσαι με μεγαλύτερη ταχύτητα απ' αυτή με την οποία το σύμπαν επεκτείνεται, κάποια στιγμή θα έφτανες στην άκρη του και θα το προσπερνούσες, Τότε τι γίνεται ;  α; 

Δημοσ.

Και αν θεωρητικά κινείσαι με μεγαλύτερη ταχύτητα απ' αυτή με την οποία το σύμπαν επεκτείνεται, κάποια στιγμή θα έφτανες στην άκρη του και θα το προσπερνούσες, Τότε τι γίνεται ;  α; 

Τότε ίσως φτάσεις στο κόσμο τον θεών

Δημοσ.

Δε γίνεται να φτάσεις στα "άκρα του σύμπαντος".. εδώ για να φτάσεις στον πλούτωνα θες 11 χρόνια νομίζω. Ακόμα και με την ταχύτητα του φωτός και πάλι θα χρειαστείς αιώνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...