Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πιο απλή λύση....Αν έχεις κινητό ή τάμπλετ....κατέβασε το app Greek tv  από samantas 5855  και παίζει.Αν έχεις την δυνατότητα να τα ενώσεις και με τηλεόραση ακόμα καλύτερα... ή αν έχεις  κάποιο emulator για  pc(πχ bluestacks) τότε το βλεπεις και στο pc...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή εγώ γενικότερα δεν σκοπεύω να βλέπω τακτικά tv, αυτά που λέτε είναι κάπως πολύπλοκα και άχρηστα για μένα.

Το live streaming του σκάι παίζει στο εξωτερικό δωρεάν απλά μπλοκάρεται σε κάποιες χώρες λόγω τοπικών youtube ρυθμίσεων, και το ίδιο το σκάι μέσα από το website προτείνει κάποιες λύσεις για αυτές τις περιπτώσεις, αλλά σε εμενα οι λύσεις δεν ευδοκίμησαν.

Μήπως να ρωτήσω σε κάποια άλλη κατηγορία του ινσό για plugins όπως το Hola; Αν ναι, ποια είναι αυτή;

vpn να βάλεις δε σκέφτηκες;

Δημοσ.

Όχι zianna μου, πού να το σκεφτώ...

Στο μεταξύ είδα από το στοκ ένα επεισόδιο survivor, μετά βίας, μου φάνηκε απάλευτο σε διάρκεια και περιερχόμενο, οπότε αποσύρω το ερώτημά μου.

Δημοσ.

Με 7 τον μήνα έχω πρόσβαση σε σχεδόν όλα τα Ελληνικά,εκατοντάδες ξένα και πολλά πορνοκανάλια.
Με ένα δέκτη των 70 ευρώ,αλλά γίνετε και με το kodi ή ορισμένες smart Tv.

Δημοσ.

Πορνοκανάλια ε;

Για πες μου λίγο για το kodi λοιπόν.

Δημοσ.

Επειδή εγώ γενικότερα δεν σκοπεύω να βλέπω τακτικά tv, αυτά που λέτε είναι κάπως πολύπλοκα και άχρηστα για μένα.

Το live streaming του σκάι παίζει στο εξωτερικό δωρεάν απλά μπλοκάρεται σε κάποιες χώρες λόγω τοπικών youtube ρυθμίσεων, και το ίδιο το σκάι μέσα από το website προτείνει κάποιες λύσεις για αυτές τις περιπτώσεις, αλλά σε εμενα οι λύσεις δεν ευδοκίμησαν.

Μήπως να ρωτήσω σε κάποια άλλη κατηγορία του ινσό για plugins όπως το Hola; Αν ναι, ποια είναι αυτή;

Απέκτησε μια κανονική VPN υπηρεσία κοστίζει λίγα (4-7 ευρώ τον μήνα ή και λιγότερο ανάλογα το πρόγραμμα για χαμηλή χρήση ίσως και τζάμπα σε κάποια) που να έχει proxy σε Ελλάδα.

Δημοσ.

Μονο kodi παιδια, εψαχνα χρονια να βρω τροπο και το kodi ειναι το καλυτερο. Με media box βλεπεις και στη τηλεοραση με τηλεκοντρολ και ολα αλλα μπορεις και μεσο pc η κινητου. Μπορω να στειλω οδηγιες με pm οποιος ενδιαφερεται.

Για κινητο και κατι πιο απλο το greektv ειναι καλο αλλα δε παιζουν ολα, το greektv υπαρχει και για kodi ομως και εκει παιζουν ολα τα καναλια γυρο στα 200 αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.

Απέκτησε μια κανονική VPN υπηρεσία κοστίζει λίγα (4-7 ευρώ τον μήνα ή και λιγότερο ανάλογα το πρόγραμμα για χαμηλή χρήση ίσως και τζάμπα σε κάποια) που να έχει proxy σε Ελλάδα.

30 δολλάρια για 2 χρόνια πλήρωσα εγώ :P

Δημοσ.

^ Γι' αυτό έχεις χαθεί τελευταία βρε παλαβιάρη; :P (αναφέρομαι στην πρώτη φωτο)

30 δολλάρια για 2 χρόνια πλήρωσα εγώ :P

Μπορείς να μου το στείλεις με ΠΜ για να το'χω υπόψη μου;

Δημοσ.

Μονο kodi παιδια, εψαχνα χρονια να βρω τροπο και το kodi ειναι το καλυτερο. Με media box βλεπεις και στη τηλεοραση με τηλεκοντρολ και ολα αλλα μπορεις και μεσο pc η κινητου. Μπορω να στειλω οδηγιες με pm οποιος ενδιαφερεται.

Για κινητο και κατι πιο απλο το greektv ειναι καλο αλλα δε παιζουν ολα, το greektv υπαρχει και για kodi ομως και εκει παιζουν ολα τα καναλια γυρο στα 200 αν θυμαμαι καλα

Είναι εύκολο να μου πεις πως γίνεται αυτό; Έχω android tv με το kodi εγκατεστημένο αλλά δεν κατάλαβα χριστό πως δουλεύει αυτό...

Δημοσ.

Είναι εύκολο να μου πεις πως γίνεται αυτό; Έχω android tv με το kodi εγκατεστημένο αλλά δεν κατάλαβα χριστό πως δουλεύει αυτό...

Δε ξερω αν επιτρεπεται να βαλω τετοια λινκς αλλα θα δοκμασω και ας σβηστει. Για ελληνικα ακολουθας τις οδηγιες εδω

http://koditips.com/install-kodi-greek-tv-live-stream-addon/ το greektv ειναι για ελληνικα καναλια, και εχει πολλα και ολα δουλευουν, και για ελληνικες σειρες,ταινιες,θεατρικα,ειδησεις κτλ μαγνητοσκοοημενες κατεβασε το alivegr.

MHN ψαξεις για hellenictv αυτο πλεον δε δουλευει και αν κανεις γοογκλ search αυτο θα δεις οτι ειναι για ελληνικα αλλα δεν υπαρχει πλεον και θα κουραστεις αδικα. Το greektv (το οποιο ειναι και app για κινητο) και το aliveg δουλευει σιγουρα, το εβαλα σε ενα media bοχ ενος φιλου πριν 2 μερες.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ χρήσιμα αυτά που γράψατε. Ευχαριστώ κι εγώ. Για Nickelodeon (ελληνικό) μήπως υπάρχει τρόπος να παίξει; Στα repos που αναφέρετε δεν υπάρχει στη λίστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...