AbyssD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω παιδεια θα αναφερουμε τα εξωτερικα ηλεκτρονικα μαγαζια που μπορουμε να αγορασουμε πραγματα.Για να μην διαβαζει ο κοσμος 400-500 σελιδες για να βρει 1 απαντηση.Μαγαζια οπως το Aliexpress Gearbest κλπ επισης να αναφερετε τον τροπο ξεκινηστε!
Stogianz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Luffy πάλι για να αγοράσεις "meat" ψάχνεις? 1
Zam732 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω που προσπαθω να παραγγειλω απο εξω δεν μπορω . Δεν ολοκληρωνεται η συναλλαγη εξαιτιας της καρτας (χρησιμοποιω prepaid της πειραιως). Δεν γνωριζω τι γινεται με αντικαταβολη απο εξωτερικο. Γενικα τα capital controls μας ελιωσαν. Για watercooling παντως που εχω αγορασει αρκετες φορες προτεινω το aquatuning 1
Stogianz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω κάνει αγορές επιτυχώς (τώρα με το CC) απο banggood,gearbest κι tinydeal. Το Banggood ήταν απο τα πρώτα που δεχόντουσαν την PrePaid της Πειραιώς κι γενικώς έμεινα ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτησή τους (πήρα ένα Xiaomi mi powerbank κι ένα xiaomi mi Band). Απο τα άλλα 2 οι αγορές ήταν κάτω του 1ε 2
InfernoN Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 δεν καταλαβαινω τι αναγκη εχει ενας (πολυ) μελλοντικος pirate king να κανει αγορες απεξω i just don't get it 1
AbyssD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα σταματηστε ρε με τον Luffy δοκιμασε alliexpress με mastercard απο πειραιως και δεν την δεχτηκε ξερει κανεις πως θα παρω απο aliexpress?
Stogianz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Mε Balance απο Paypall θα μπορείς,υπάρχει τρόπος να το φορτίσεις.
AbyssD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι απλα τον αποφευγω γιατι σου τρωει χρηματα.. Mε Balance απο Paypall θα μπορείς,υπάρχει τρόπος να το φορτίσεις. Αλλα δουλευει οντως στο συγκεκριμενο καταστημα εχεις πληροφοριες?
thanospetr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι απλα τον αποφευγω γιατι σου τρωει χρηματα.. Αλλα δουλευει οντως στο συγκεκριμενο καταστημα εχεις πληροφοριες? Το αλί δεν δέχεται paypal. Άρα για την ώρα το ξεχνάμε.
carrypizza Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Mε Balance απο Paypall θα μπορείς,υπάρχει τρόπος να το φορτίσεις. πως εβαλες λεφτα στην prepaid πειραιως??? θελω και εγω να αγορασω απο banggood
Stogianz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 πως εβαλες λεφτα στην prepaid πειραιως??? θελω και εγω να αγορασω απο banggood εγω την φορτίζω μεσω ebanking. Μπορείς να πας στην τράπεζα κι να την φορτίσεις αλλιώς (εγώ έχω την ηλεκτρονική προπληρωμένη η οποία δεν είναι σε έντυπη μορφή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα