tulipas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Pc για browsing και δουλεια. Xbox για το Xbox live (2 παιχνιδια τσαμπα καθε μηνα + rewards + τεραστιο community) για τα exclusives και την φορητοτητα. 5
armatron Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Διαβασε το θεμα πλζ... ευχαριστω Στο θεμα δεν ειναι αν ξοδευει καποιος σχεδον τα ιδια λεφτα ?
makoylino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σχολιο για τα παραπανω link δεν βλεπω για αυτους που λενε οτι το console gaming ειναι φθηνοτερο και ανησυχω Ευτυχως που ειναι η πειρατεια. Αλλιως στο pc θα ειχανε 70 και στις κονσολες 100+. Νεο Geo prin 15 χρονια 200 ευρω η κασετα
makoylino Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειμαι εγω κομπλεξικος αλλα οσοι ριχνουν 2000 ευρω για να παιξουν μπατμαν σνομπαροντας τους μη εχοντας για να παρει αξια η επνδυση τους στα ματια του μεσου ατομου γιατι καταβαθος νιωθουν ανασφαλεια και ελειψη σιγουριας για την επιλογη τους η ψαχνουν αφορμη αφου ομως την εχου κανει. Προσωπικα εχω ενα turbo x του 2005 και ps3 ενω αγαπημενη μου κονσολα ειναι το gamecube αλλα τελος παντων. ουτε εχω μετοχες στη sony!!! λεω απλα αυτα που βλεπω τα οποια ειναι υπερβολες!!! και μην ψεχναμε και τις μικρες ηλικιες (ο λογος που βγηκαν οι κονσολες εξαρχης και τα ηλεκτρονικα παιχνιδια) που τους ειναι απειρως πιο βολικια και ευκολη η χρηση μιας κονσολας εναντι pc!!! Εσεις που κατηγορειτε εμενα για κομπλεξικο οχι μονο δεν κρατατε μια ορθη σταση αναγνωριζοντας και τα με και τα δε οπως εμεις που αναγνωριζουμε τη ζωωδη δυναμη των pc αλλα περνατε στο ''pc ειναι ανώτερο από όλες τις απόψεις΄΄ και εξαπολυετε ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ εναντιων των κονσολων!!! Λοιπον επειδη δεν μενουμε ολοι εκαλη με μπαρμπα στη κορωνι προτεινω να προσγειοθουμε λιγουλακι ετσι? Και να κοιταξουμε γυρω μας!!! Και τα ειναι ''εργαλειο'' και ''κανει τα παντα'' αλλου παρακαλω γιατι ολοι ξερουμε πως το εφτιαξες μονο για τη κ@υλ@ σου ετσι? Μη πατε να το περασετε σα νορμαλ και φυσιολογικη επενδυση γτ μπαινετε στην ιδια κατηγορια με τους καγκουρες!!! Επειδη ειστε 10 και ειμαι 1 καληνυχτα σας και ντροπη στο insomnia που βαζει φυτιλιες για διαμαχες!!! Και τα παιχνιδια με 50+ πως θα τα αγοραζεις με δανεικα? Η θα τα παιζεις μετα απο 6 μηνες 1 χρονο που θα πεσουνε 2
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα παιχνιδια με 50+ πως θα τα αγοραζεις με δανεικα? Η θα τα παιζεις μετα απο 6 μηνες 1 χρονο που θα πεσουνε Οπως λεγανε και αυτοι που πρωτο πηρανε το Ps4 οταν πρωτοβγηκε''Παιδια μολις αγορασα το Ps4 ξερετε μηπως αν εχει φερει το seven παιχνιδια για ενοικιαση και ποσο πηγαινει??'' 3
heavyrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Σκρουτζ και μεταχειρισμενα αγγελιες υπαρχουν απειρες.... Μπορω να ζησω και ας μην παιξω ενα παιχνιδι day one..αλλα μετα απο ενα μηνα, παιζοντας αλλους τιτλους</p> 1
Bigi444444 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάρι ή κοτόπουλο;Θάλασσα ή βουνό;Κώλο ή βυζιά;Πλέον έχουμε και το pc ή κονσόλα για να χαλάμε αμέτρητη φαιά ουσία χωρίς λόγο και να μανουριαζόμαστε με το, αδιάφορο για τον οποιοδήποτε άλλο, γούστο του διπλανού μας. 4
tulipas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα παιχνιδια με 50+ πως θα τα αγοραζεις με δανεικα? Η θα τα παιζεις μετα απο 6 μηνες 1 χρονο που θα πεσουνε Απλα βαζεις μια συνδρομη για 1 χρονο με 50€ στο Xbox live και εχεις 2 παιχνιδια καθε μηνα. Τοσο απλα. 2
DaemonLord92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω την μανια των pc gamers με τα γραφικα. Οι περισσοτεροι εχουν φτασει σε ενα σημειο ψυχωσης οπου αμα δεν βλεπουν τα σπυρακια στο μετωπο του Geralt παθαινουν αμοκ. Βγαινουν και οι αλλοι και μας κανουν επιδειξη το μηχανημα τους λες και εμεις τωρα θα σκασουμε απο τη ζηλια μας. Εγω προσωπικα ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος απο το ps4 μου. Τα γραφικα ποτε δεν με ενοιαξαν ιδιαιτερα, Αμα το παιχνιδι ειχει το σεναριο και το gameplay που θελω δε πα να εχει τα γραφικα του minecraft,δεν με νοιαζει. Επιπλεον στο θεμα τιμης των παιχνιδιων εχω να πω οτι ολο ενα και περισσοτερα μαγαζια πουλανε μεταχειρισμενα. Εγω ουτε καιγομαι να παρω ενα παιχνιδι day one ουτε αμα θα ειναι καινουριο. Υπαρχουν απειρα ατομα που αγοραζουν ενα παιχνιδι και το λιωνουν και το δινουν και αγοραζουν κτ αλλο. Μετα παω εγω και το παιρνω τουλαχιστον 20 ευρω κατω (τουλαχιστον στο μαγαζι που πηγαινω εγω, γτ σε κτ public το watchdogs μεταχειρισμενο το ειχα δει πριν κανενα μηνα 35 ευρω ) Απο εκει και περα ο καθενας κανεις τις επιλογες του. Αυτο το τουπε της pc master race που νομιζει οτι επειδη εφτιαξε καλο μηχανημα σημαινει πως εκανε κτ το ακατορθωτο δεν θα το καταλαβω ποτε. Οποιος θελει pc θα παρει pc, οποιος θελει κονσολα θα παρει κονσολα. Δεν βρισκω κτ κακο και στις δυο επιλογες. 4
GMod Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού λοιπόν κατέληξες στο πουθενά, και αφού στο πουθενά θα ξανά-καταλήξεις, νέο θέμα για Xbox One vs PS4 είναι ανούσιο. ----------------------------- οι consoles ειναι για αυτους που απλα θελουν να κανουν απλο game με τη δικαιολογια παντα ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΙΤΕΣ pc ειναι για αυτους που απλα θελουν σοβαρο αξιοπρεπες game και περιμενω πως και πως να τρεξω το νεο metal gear στο τερας μου. cpu core i7 4960x ram 16 giga 2400mhz gpu 3 way sli EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition PSU 2000 WATT CORSAIR. Πρέπει να είσαι πολύ γαμάτος για να κάνει η Corsair ειδική παραγγελία 2000W μόνο για πάρτη σου... 4
exor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 290 r9 oxi 970 βεβαια και γλυτωνεις και λεφτακια ακου 970 ..
xbalanque Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 intel pentium 4 ht 521 2gb ram ddr 333mhz 2tb hard disk WD BLACK SATA 650w psu ati 2400 pro saphire asus p4p800-e deluxe Windows 7 ultimate 32bit και το pc φυσάει!!!
bakosm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 http://m.ign.com/wikis/playstation-4/How_to_Game-Share_with_Family_and_Friends Αλήθεια βρε παιδιά καλά ή μάστερ ρεϊς εθελοτυφλει οι φίλοι console gamers δεν το γνωρίζετε αυτό;έλεος με τα φθηνά σας γκεϊμς στο πι σι 70€ δια 2 άτομα ποσό πάει;35 για δύο άτομα αν το πάρεις από αμερικανικό λογαριασμό;60$ τόσο πάνε ναι δια 2 άτομα;30$ day one παιχνίδια εσείς.πλιζ μάστερ ρεϊς κάνε ένα γκουγκλε(αλλά ούτε που το ξερατε ότι υπάρχει πως να το γκουγκλαρετε) playstation game sharing είναι οι λέξεις...δειτε λίγο στο ιντερνετι και στις αγγελίες υπάρχει τρόπος να τα πάρεις digital day one 25€ τι λέτε τώρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω την μανια των pc gamers με τα γραφικα. Οι περισσοτεροι εχουν φτασει σε ενα σημειο ψυχωσης οπου αμα δεν βλεπουν τα σπυρακια στο μετωπο του Geralt παθαινουν αμοκ. 7
bakosm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Και αλήθεια τώρα...φτιάχνεις gaming pc με 500€?με πραγματα που ουτε σε εχθρο σου δεν θα προτεινες να βαλει και εννειται δεν θα εβαζες ποτε εσυ αλλά έτσι για να λέμε ότι έχουμε δικιο...σε κάθε παρόμοιο θέμα του ινσομνια τέτοιου είδους πετάγεται ένας μάστερ ρέι και μειώνει το κόστος που θες για πι σι....έλα να σε δω φτιάξει ένα πι σι με 360€ που κάνει το ps4 και να παίζει για τα επόμενα 5 χρόνια μμμμ ας πούμε call of duty με ένα μοχλό(μη μου πεις την πατάτα τι τον θέλεις τον μοχλό τέλος με μοχλό)άρα έχεις budget 310€ έλα σε παρακαλώ καντο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα