Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακράν το πιο σωστό σχόλιο. Ναι τα pc έχουν πιο φθηνά παιχνίδια ακόμη και day 1, ναι έχουν καλύτερα γραφικά αλλά όπως αναφέρθηκε το ατού των κονσολών είναι οι αποκλειστικότητές τους. Και σε αυτή τη γενιά έχουμε πήξει στα remaster και στα multiplatform. Οπότε οι περισσότεροι είτε τα έχουν παίξει στην προηγούμενη γενιά είτε τα παίζουν στο pc. Όποιος θέλει "καθαρά" exclusives κοιτά προς νιντεντο μεριά. PC και wiiu ο καλύτερος συνδυασμός και παίζεις (σχεδόν) τα πάντα.

Για καποιον που δεν ειχε ps3,εμενα για παραδειγμα, το παραπανω σχολιο δεν μου καιγεται καρφι.
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι σε Xbox VS PS VS Wii μια χαρά πέφτουν διαμάχες για γραφικά από console fans και μόλις σκάσει ο PC fan ξαφνικά γίνονται irrelevant επειδή δεν τους παίρνει...

Το να το αγνοείς επεδή δεν το συμμερίζεσαι, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει...

Ωραια το δεχομαι, αλλα και εγω βλεπω τους pc gamers να καμαρωνουν για το ποσο καλυτερα παιζουν ενα παιχνιδι (λογω ποντικιου,πληκτρολογιου), και το ποσο καλυτερα γραφικα εχει το χ,ψ παιχνιδι στο υπερτουμπανο pc τους (φροντιζουν να μας πουν καθε λεπτομερεια για το "μωρο" τους) και το ποσο πιο σοβαροι gamers ειναι επειδη εχουν δωσει καμποσα λεφτα πανω σε ενα πυργο.

Και δεν λεω, μαγκια τους που χτιζουν τετοιο πυργο αλλα ΔΕΝ μας νοιαζει. Το να παιζεις παιχνιδια σε 4K οθονη με ultra γραφικα δν σε κανει σοβαρο gamer, μην τρελαθουμε κιολας. 

Anyway, ξαναλεω οτι καθε επιλογη θα πρεπει να γινεται σεβαστη. Εγω δεν βγηκα να την πω στον πισακια που δινει τοσα λεφτα για ενα πυργο. Ετσι δεν γουσταρω να βλεπω τον καθε ενα να κρινει την επιλογη μου να προτιμησω μια κονσολα.

• Like 1
Δημοσ.

Καποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν τέτοιου είδους  άρθρα, προκαλούν πανικό απ'το πουθενά. Ο καθένας ρε παιδιά αγοράζει αυτό που τον βολεύει και του αρέσει. Εγώ είμαι με ένα x360 και είμαι πανευτυχής, δεν μπορεί κανείς να γυρίσει και να μου πει γιατί δεν έχω x1 ή gaming pc. Απλά δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν! Το ξερουμε ότι είστε καμένοι νέρντουλες και κλαρίνα που το μόνο που τους δίνει ευχαριστηση είναι να δείξουν τα γ@ματα pc τους αλλά μην γίνεται υποβαθμίζοντας και τους άλλους. Gaming είναι στο κάτω κάτω. Δεν σας έβρισε την μάνα κανείς... relax

Δημοσ.

Για να είμαστε σωστοί θα συγκρίνουμε όμοια πράγματα, καινούρια κονσόλα και καινούριο PC που έχει ίση και ίσως καλύτερη απόδοση και συγκρίνουμε μόνο την χρήση τους ως βιντεοπαιχνιδομηχανές:

xbox one:350 euro 

PC (Ι5 4440-8GB RAM-500GB σκληρό δίσκο-450watt τροφοδοτικό-φθηνή μητρική-500GB σκληρό-960 κάρτα γραφικών-κουτί-πληκτρολόγιο-ποντίκι-λειτουργικό windows): 650 ευρώ (περίπου)

εαν ξεκινήσεις "ναι αλλά στο PC δεν πληρώνεις" αυτό είναι δικό σου θέμα, συγκρίνεται οτι και στα 2 τα πληρώνεις όλα κανονικά και η χρήση τους είναι για να κάτσεις να παίξεις βιντεοπαιχνίδια

εαν βάλεις και τον παράγοντα οτι στο PC κάτι θα βάλεις ή αλλάξεις κάθε 2 χρόνια και στην κονσόλα την παίρνεις με ορίζοντα 4-5 τότε μάλλον συμφέρει να έχεις κονσόλα για παιχνίδια και PC ή laptop για όλα τα άλλα.

Εαν τα φυσάς και θέλεις το καλύτερο σε 4Κ με τριπλή 980ti τότε πάω πάσο, όντως σε κατασκευή 4000-5000 ευρώ με αντίστοιχη τηλεόραση 4Κ τα βιντεοπαιχνίδια είναι φοβερά (βλέπε βίντεο του the witcher 3) και η κονσόλα δεν πιάνει τίποτα μπροστά του

έχω PC με Ι7 και 270Χ και κονσόλα xbox360. Κάποια παιχνίδια βολεύουν στο PC (FPS, battlefield, στρατηγικής κτλ.) και κάποια άλλα είναι φτιαγμένα για pad (batman, assassins creed κτλ.) και καναπέ

To pc που ποσταρες είναι πολύ καλύτερο από ενα xbox one και ενα ps4. Μεσα σε 4-5 χρονια που ο κάτοχος κονσόλας θα εχει πληρώσει 200-250€ σε συνδρομές θα εχει δωσει τα ιδια λεφτα με αυτον που εδωσε τα 650ε για PC.

Και ο πισας θα έχει γλυτώσει ίσως και εκατοντάδες ευρώ μέσα απο τα φτηνότερα παιχνίδια.

Και οκ απο την συνδρομή θα πάρει και κάποια παιχνίδια τα οποία όμως δεν θα είναι δικά του και δεν θα ειναι επιλογής του. 

Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν μπορεί να παίξει σε budget pc και πρέπει να παίζει μονο σε τούμπανο. Τι λογική είναι αυτή?

Δημοσ.

από την στιγμή που ο συγγραφέας συγκρίνει ένα ps4 "με ένα καινούριο pc" τότε ο τίτλος θα έπρεπε να είναι

" ps4 metal gear η καινούριο pc με gtx970 "

Η σύγκριση είναι λίγο άστοχη διότι ένας gamer που έχει pc λογικά η αναβάθμιση που θα κάνει θα είναι μονο η κάρτα γραφικών, άντε και καμια μνήμη.

Το συγκεκριμένο θέμα:

PC vs Console είναι ένα κουτί τις πανδώρας.

Μια σημαντική διαφορα είναι ότι τα γραφικά στα παιχνίδια στις κονσόλες αρκετές φορες είναι downed.

Εν τέλη ότι αρέσει του "καθεμιανου"

Δημοσ.

Προτιμώ να παίζω στις 55" χαλαρός στον καναπέ μου. Αυτό είναι "σοβαρό" gaming για εμένα. Είδες; Υπάρχει και άλλη ανάγνωση πάνω στο θέμα, μην είσαι δογματικός

Και το pc παιζει απτον καναπε θα επρεπε να το ξερεις αυτο. Και παιζω cod και βλεπω ταινια και κινουμενα σχεδια σε αλλες 2 τηλεορασεις σε δωματια χωρις καν καλωδια. Εγω δεν ειμαι κατα της κονσολας γιατι τις εχω ολες, απλα κρινω τα 400 ευρω με ενα χρονο εγγυηση,και αν σου βγαλει  προβλημα στους 13 μηνες τι θα το κανεις? επισκευη για αλλους 6? Tο store, με 70 ευρω παιχνιδια?

Για να κανω download kai  setup το GTA V μου πηρε μια μερα σχεδον.

To πηρα το δοκιμασα και το πουλησα στον κουμπαρο μου να παιξουνε τα παδια 10χρονων. Και οταν με το καλο βγει ας πουμε το Uncharted   να παιξουμε και εμεις

Δημοσ.

Αν χαλάσει απλά την επισκευαζεις..και γιατί να αντέξει άλλους 6 και όχι 12 ή 24?

Για το pc στον καναπέ τα είπαμε παραπάνω.

Δημοσ.

Βάση νομου, η Ε.Ε. επιβάλλει 2 χρόνια εγγυηση σε όλα τα ηλεκτρονικα προιόντα, ανεξάρτητα του είδους.

Απλά τα καταστήματα βασίζονται στην αγνοια του κοσμου για τον συγκεκριμενο νομο και βάζουν μονο 1 χρονο.

Εαν πας και τα πεις αυτα, δεν θα σου πουν μα και μου, και ΑΝ το κανουν, απλα τους πας τυπομενους τους νομους

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και μια αλλη λυση...παιρνεις και τα 2 σιγα σιγα και τέλος...τα παντα ειναι σχετικα...αναλογα την οικονομικη ανεση του καθενως και τα γουστα του καθενως...υπαρχει ο απλος καζουαλ παιχτης που παιζει προ και κανα αλλο παιχνιδακι στην κονσολιτσα με φιλους και υπαρχει και αυτος που απλα θελει τα παντα στο μεγιστο...και κονσολα και τερατακι...μετα δειτε και το αλλο...ο ενας μπορει να ειναι 20 ως 25 με πολυυυ χρημα ετσι απλα και ο αλλος 20 με 25 χωρις φραγκο...επισης καποιος μπορει ν εχει 1,2,3 παιδια..ο καθενας το βλεπει με την δικια του τσεπη κατασταση...να στε καλα ολοι...

Δημοσ.

PS3, μεταχειρισμένα παιχνίδια από αγγελίες ή κάποιο κατάστημα (κάποιος...ενεργήθηκε...αν παίζω το 2κ14 αντί το 2k15 που έχει τα διπλά λεφτά), τσάμπα online, dlna για στριμάρισμα ταινιών και μουσικής στο σαλόνι.

PC με 775 και καλούλα κάρτα γραφικών για καθημερινή χρήση (δεν είμαστε γραφίστες άλλωστε...) και παιχνίδια που δεν γίνετε να παίξεις με gamepad (fps, strategy) με μικρές παραχωρήσεις στα γραφικά. Ας μην βλέπω το χορτάρι να κυματίζει με σκιά, το μόνο που με νοιάζει είναι να πεθάνει ο αντίπαλος.

Για να μην αναφέρω ότι το PS3 τσιπάρετε και στο PC υπάρχουν τα torrents και γίνω...παράνομος!

Αυτά, γιατί στο Ελλάντα του σήμερα σας βλέπω πολύ large και αφού έχετε τον χρόνο να είστε "hardcore gamers με απαιτήσεις" μάλλον οι περισσότεροι κάνετε φιγούρα με τα λεφτά του μπαμπά και του νονού.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ειλικρινα μια μεγαλη απορια:Ολοι εσεις που εχετε pc ανω των 1.000€ για gaming και εχετε υψηλες απαιτησεις, τι δουλεια κανετε στη ζωη σας;; Θα εκτιμουσα σοβαρες απαντησεις...

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και σε Low settings στο pc...καλυτερα θα δειχνει απο το PS4

Και λοιπον; Ειμαι σιγουρος οτι σε 55αρες οθονες θα δειχνουν πιο εντυπωσιακες οι κονσολες. Και μην ακουσω να συνδεσεις πσ με τηλεοραση, αμα δεν εισαι φοιτητης δεν εχει θεση αυτο το πραγμα στο σαλονι σου. 
   Και επισης κανενας που εχει σοβαρη δουλεια δεν μπορει ναναι hardcore gamer, γιατι δεν εχει τον χρονο / εχει αλλες προτερεοτητες, και σαυτον οι κονσολες ειναι πολυ πιο ευκολη επιλογη. 
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...