smoke0man2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 προτεινετε μου ετσι ευκολα κυκλωματακια να φτιαξω ( θελω να ασχοληθω με το Pwm ) δειτε και εαν θελετε βιντεακια που εχω φτιαξει στο youtube https://www.youtube.com/channel/UCUyeZUrTYFGPfN9Ej4excIg ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΑ HATES... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟς ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ .... MHN αρχισετε παλι .,,,, 1
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία πράματα έχει το!digital. Πχ led chaser, που παίζεις με δύο chip, το 555 κλασικός timer και ένα counter. Επίσης ένα καλό challenge είναι να φτιαξεις ένα κομπιουτεράκι σε tranzistor level. Έναν voltage regulator, αυτό κάντο θα σου χρειαστεί σε όλα τα project.
smoke0man2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία πράματα έχει το!digital. Πχ led chaser, που παίζεις με δύο chip, το 555 κλασικός timer και ένα counter. Επίσης ένα καλό challenge είναι να φτιαξεις ένα κομπιουτεράκι σε tranzistor level. Έναν voltage regulator, αυτό κάντο θα σου χρειαστεί σε όλα τα project. Σε παρακαλώ μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες σχετικά μετο voltage regulator εάν μπορείς και έχεις χρόνο;
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Chip είναι. Παίρνει σαν είσοδο μια μη σταθερή τάση, και βγάζει μια σταθερή τάση.
smoke0man2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε το κατάλαβα.. Κάνενα σχήμα υπάρχει;τι φάση 12,5 δίνει;
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 http://img.photobucket.com/albums/v466/tomatensaft/electronics/lm317.gif
smoke0man2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 http://img.photobucket.com/albums/v466/tomatensaft/electronics/lm317.gifΦίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου ..αλλά για κάποιο λόγο η φώτο φαίνεται σαν ξεθοριασμενη, προσπάθησε να τη ανεβάσεις εδώ. Στ insomnia σε παρακαλώ πολύ
smoke0man2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου...θα το ελέγξω και θα δω εάν μπορώ να το φτιάξω έχεις μήπως καμία άλλη πρόταση;
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Φτιαξε εκεί το regulator να έχεις φτηνές τάσεις. Btw δεν το βάζεις στη πρίζα. Ως πηγή, ένας φορτιστής από λάπτοπ θαναι ότι πρέπει. Για κυκλώματα, υπάρχουν διάφορα site με απλά κυκλώματα. Δες και το instructables για ιδέες.
smoke0man2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Φτιαξε εκεί το regulator να έχεις φτηνές τάσεις. Btw δεν το βάζεις στη πρίζα. Ως πηγή, ένας φορτιστής από λάπτοπ θαναι ότι πρέπει. Για κυκλώματα, υπάρχουν διάφορα site με απλά κυκλώματα. Δες και το instructables για ιδέες. συνήθως εκεί έχουν πολύ δύσκολα πράγματα..αλλά εντάξει.... Θα δω
sundance_kid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 FM transmitter. Πιστέυω είναι το must. Ξεκινάς μ'αυτό και καταλήγεις blackman! 3
smoke0man2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 FM transmitter. Πιστέυω είναι το must. Ξεκινάς μ'αυτό και καταλήγεις blackman! μια ερωτηση στο σχηματισμο στους πυκνωτες λεει 30 ? εννοει pf?
status Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 μια ερωτηση στο σχηματισμο στους πυκνωτες λεει 30 ? εννοει pf? Αν διαβάσεις παρακάτω λέει για την συχνότητα συντονισμού, επιλέγεις λοιπόν τους πυκνωτές για να συντονίζει το κύκλωμα (σ σ να παρουσιάζει ωμική συμπεριφορά το κύκλωμα) σε αυτά τα χερτζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα