NtinosShm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το xbox one με ενα χειριστήριο και το assassin's creed unity στα 300€ http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/146586-microsoft-xbox-one-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-&-assassin's-creed-unity-xbox-one-game?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-Xbox-One-&-Assassin%27s-Creed-Unity-Xbox-One-Game&utm_campaign=nlweek20_esundays_150920 1
mertaghon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 μια χαρα πουλατε και το unity και παιρνεται 2ο χειριστηριο και καρτα 50ευρη xboxlive που δινει black flag τζαμπε και πολλα αλλα και ατοκες φυσικα και μετα απο κανα χρονο που θα χετε λιωσει στα παιχνιδια του live παιρνετε και pro 2016 και μετα σταματατε σχεσεις δουλεια και άλλες βλακειες.. α και μεχρι να παρετε προ λιωνετε στα διπλά τα fifa,pro demo ε! 2
iordani Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κανείς που παράγγειλε την συγκεκριμένη προσφορά και αν ναι του ήρθε ή ακόμα περιμένει; Εγώ έκανα τη παραγγελία από την προηγούμενη Κυριακή (20/9) αλλά ακόμα γράφει ''Υπό εκτέλεση''.
NtinosShm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κανείς που παράγγειλε την συγκεκριμένη προσφορά και αν ναι του ήρθε ή ακόμα περιμένει; Εγώ έκανα τη παραγγελία από την προηγούμενη Κυριακή (20/9) αλλά ακόμα γράφει ''Υπό εκτέλεση''. Ο κολλητός μ πρόλαβε κ εκανε αλλα ακομα να παραλαβει Παιζει να πουν τελος αποθεμάτων 1
iordani Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμένα ακυρώθηκε. Παρότι έκανα την παραγγελία σχεδόν αμέσως με το μπήκε η προσφορά δεν πρόλαβα. Μάλλον δίνουν προτεραιότητα σε αυτούς που διαλέγουν να το πάρουν από το κατάστημα. Εγώ είχα διαλέξει με αποστολή στο χώρο μου.
mertaghon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ναι ιορδάνη απο κατάστημα βοηθάνε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα