Mau-Maus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ότι και να πάρεις με αυτά που θες να βάλεις μέσα θα γίνει μπόγος ευκαιρία να δείξω την carbon-leather πορτοφολάρα που τσίμπησα από το Παρίσι. σούπερ πολυ καλο !! εγω εχω αυτο , ακριβως οπως μ αρέσει , δέρμα , μαύρο , απλο και ομορφο .. 1
warlock9_0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 δεν είναι απαραίτητο να γίνει μπόγος να το δικό μου έχει 4 + 4 για κάρτες στη δεξιά μεριά από κάτω έχει άλλες δύο για πιο μεγάλες κάρτες η αριστερή μλκία από πίσω παίρνει ταυτότητα και τέρμα αριστερά μπαίνουν άλλες δύο καρτες και μια μεγαλύτερη από κάτω στην απ έξω μεριά έχει φερμουάρ για τα ψιλά, αυτά είναι που προσθέτουν όγκο αλλά δεν τα βάζω ποτέ στο πορτοφόλι τα ψιλά γιατί μου τη δίνουν, πάντα στην τσέπη τα έχω 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 +1 για ξεχωριστό πορτοφολάκι για κέρματα, μαζεύεται πολύ φραγκοδίφραγκο στην ελλάδα από τις συναλλαγές +1000 ότι δεν κουβαλάμε ολα μας τα υπάρχοντα μαζί σε ένα πορτοφόλι, ξερω γω 12 κάρτες. Δεν φοβάσαι; offtopic TAKH!!! Εγινες κυριλλέ;;;;
warlock9_0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 έχω διαφοροποιηθεί χαχαχαχα και είναι όντως λίγο μλκία να τα έχεις όλα μαζί τα έχω χάσει 2 φορές + άδεια για το μηχανάκι ασφάλεια κλπ όταν τα είχα όλα μαζί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα