Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν γκουγκλαρω το ονομα μου,μου βγαζει 2-3 σελιδες αποτελεσματα.

Ομως δεν μου βγαζει οτι υπαρχει.Θα πρεπει να πατησω και μια ακομη λεξη διπλα για να βγαλει κι αλλα αποτελεσματα.

Η καποια δεν υπαρχουν καν.Ενω παλιοτερα τα εβρισκα.

Μπερδευεται το γκουγκλακι;

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι στο google υπάρχει μόνο το 5% (ή κάπου τόσο) των πληροφοριών που υπάρχουν στο ίντερνετ...δεν ξέρω αν ισχύει!

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι στο google υπάρχει μόνο το 5% (ή κάπου τόσο) των πληροφοριών που υπάρχουν στο ίντερνετ...δεν ξέρω αν ισχύει!

Aυτο λες;

The-Deep-Web.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Γιατί η θεματολογία εκεί είναι "κάπως"

Αποτελέσματα από search engine δεν οδηγούν στο deep web έτσι κι αλλιώς

Διάβασε λίγο για το θέμα, δες κανένα ντοκιμαντέρ.

Δεν είναι αυτό που ψάχνεις πάντως σε αυτό το νήμα και σόρι αν σε μπέρδεψα/με

• Like 1
Δημοσ.

στο deep web μπορείς να πληρώσεις άτομο να καταστρέψει τι ζωή ενώς άλλου. έτσι διάβασα κάπου  :devil:

Ας μην ειχε κλεισει το silkroad 2.0 και καμια 500αρια dark sites, απο το FBI  και θα το εκανες..... :X

• Like 2
Δημοσ.

στο deepweb μπορειτε να κανετε πραγματα τα οποια δεν θα πρεπε να μιλατε γιαυτα στο insomnia, σας φαινεται χαβαλες αλλα δεν ειναι

Δημοσ.

Υπαρχουν δικτυα tor οπως και ενα σωρο αλλα που δεν ειναι για μας.Καλυτερα που δεν βγαινουν στις αναζητησεις αυτα να προστατευεται και ο απλος κοσμος

Δημοσ.

Γι' αυτό φραμπάλα, το νου σου, μακριά από το deep web. Έτσι κι αλλιώς, αν δεν έχεις περίεργους σκοπούς, είναι το πιο βαρετό μέρος στον κόσμο. Ήλθον, είδον (δεν), και απήλθον.

Τώρα για το google, εννοείς ότι δεν εμφανίζονται τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ένα απλό search, πχ. κάποια σάιτς στα οποία εσύ δεν έχεις έλεγχο απλά αναφέρεται μέσα το όνομά σου; Γι' αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αν έχεις έλεγχο σε αυτά τα σάιτς, αυτό που χρειάζεσαι είναι καλύτερο SEO (search engine optimization)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...