φραμπάλα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν γκουγκλαρω το ονομα μου,μου βγαζει 2-3 σελιδες αποτελεσματα. Ομως δεν μου βγαζει οτι υπαρχει.Θα πρεπει να πατησω και μια ακομη λεξη διπλα για να βγαλει κι αλλα αποτελεσματα. Η καποια δεν υπαρχουν καν.Ενω παλιοτερα τα εβρισκα. Μπερδευεται το γκουγκλακι;
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπου είχα διαβάσει ότι στο google υπάρχει μόνο το 5% (ή κάπου τόσο) των πληροφοριών που υπάρχουν στο ίντερνετ...δεν ξέρω αν ισχύει!
lifeowner771 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπου είχα διαβάσει ότι στο google υπάρχει μόνο το 5% (ή κάπου τόσο) των πληροφοριών που υπάρχουν στο ίντερνετ...δεν ξέρω αν ισχύει! Aυτο λες; 5
φραμπάλα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πως θα βρω ολα τα αποτελεσματα που υπαρχουν για μενα;
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 φραμπάλα αν υπάρχουν "αποτελέσματα" για σένα στο deep web...άσχημα τα πράγματα.... 15
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί η θεματολογία εκεί είναι "κάπως" Αποτελέσματα από search engine δεν οδηγούν στο deep web έτσι κι αλλιώς Διάβασε λίγο για το θέμα, δες κανένα ντοκιμαντέρ. Δεν είναι αυτό που ψάχνεις πάντως σε αυτό το νήμα και σόρι αν σε μπέρδεψα/με 1
xristos97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο deep web μπορείς να πληρώσεις άτομο να καταστρέψει τι ζωή ενώς άλλου. έτσι διάβασα κάπου 1
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο deep web μπορείς να πληρώσεις άτομο να καταστρέψει τι ζωή ενώς άλλου. έτσι διάβασα κάπου με bitcoins 1
Unabomber Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο deep web μπορείς να πληρώσεις άτομο να καταστρέψει τι ζωή ενώς άλλου. έτσι διάβασα κάπου Ας μην ειχε κλεισει το silkroad 2.0 και καμια 500αρια dark sites, απο το FBI και θα το εκανες..... 2
InfernoN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο deepweb μπορειτε να κανετε πραγματα τα οποια δεν θα πρεπε να μιλατε γιαυτα στο insomnia, σας φαινεται χαβαλες αλλα δεν ειναι
king2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχουν δικτυα tor οπως και ενα σωρο αλλα που δεν ειναι για μας.Καλυτερα που δεν βγαινουν στις αναζητησεις αυτα να προστατευεται και ο απλος κοσμος
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γι' αυτό φραμπάλα, το νου σου, μακριά από το deep web. Έτσι κι αλλιώς, αν δεν έχεις περίεργους σκοπούς, είναι το πιο βαρετό μέρος στον κόσμο. Ήλθον, είδον (δεν), και απήλθον. Τώρα για το google, εννοείς ότι δεν εμφανίζονται τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ένα απλό search, πχ. κάποια σάιτς στα οποία εσύ δεν έχεις έλεγχο απλά αναφέρεται μέσα το όνομά σου; Γι' αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν έχεις έλεγχο σε αυτά τα σάιτς, αυτό που χρειάζεσαι είναι καλύτερο SEO (search engine optimization) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα