Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρίσκω να έχει σχέση το παράδειγμα με τα μαχαιροπήρουνα...μιλάμε για αρρωστημένες εικόνες και πράξεις. Αυτά λέω ότι δεν θα έπρεπε να μπορούσες να βρεις στο ίντερνετ. Το ίντερνετ σχεδιάστηκε να είναι κάτι άλλο, απλά το ξεφτιλίσαμε κι αυτό... :) (αναφέρομαι σε αυτά που συζητάμε εδώ, όχι συνολικά στο ίντερνετ)

Κάτσε για να καταλάβω. Έκανες like στην απάντηση μου και άρα σε κάλυψε. Αλλά εν τέλει δεν βρίσκεις να έχει σχέση το παράδειγμα με τα μαχαιροπήρουνα;

Το σκεπτικό ήταν απλό. Το ιντερνετ είναι εργαλείο που μπορείς να μάθεις πράγματα για κακό σκοπό. Τα μαχαιροπήρουνα είναι επίσης εργαλείο που μπορείς να φτιάξεις ένα γεύμα ή να κάνεις ζημιά

(και αντίστοιχα επίσης το Game of Thrones έχει ψυχαγωγικό σκοπό παρότι δεν προορίζεται για μικρά παιδιά)

Τι δεν καταλαβαίνεις;

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάτσε για να καταλάβω. Έκανες like στην απάντηση μου και άρα σε κάλυψε. Αλλά εν τέλει δεν βρίσκεις να έχει σχέση το παράδειγμα με τα μαχαιροπήρουνα;

Το σκεπτικό ήταν απλό. Το ιντερνετ είναι εργαλείο που μπορείς να μάθεις πράγματα για κακό σκοπό. Τα μαχαιροπήρουνα είναι επίσης εργαλείο που μπορείς να φτιάξεις ένα γεύμα ή να κάνεις ζημιά

(και αντίστοιχα επίσης το Game of Thrones έχει ψυχαγωγικό σκοπό παρότι δεν προορίζεται για μικρά παιδιά)

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Έκανα like γιατί έγραψες και στήριξες την άποψή σου σε μια κουβέντα, όχι γιατί συμφώνησα απαραίτητα. Τι σχέση έχει να υπάρχει μια σελίδα που δείχνει βιασμούς παιδιών πχ με τα μαχαιροπήρουνα; Ποιο είναι το θετικό της πρώτης περίπτωσης και ποια η "εναλλακτική" του χρήση ας πούμε; Το game of thrones επίσης δεν κατάλαβα γιατί αναφέρθηκε!

Δημοσ.

Δεν βρίσκω να έχει σχέση το παράδειγμα με τα μαχαιροπήρουνα...μιλάμε για αρρωστημένες εικόνες και πράξεις. Αυτά λέω ότι δεν θα έπρεπε να μπορούσες να βρεις στο ίντερνετ.

Άρα οποιαδήποτε αναφορά, βίντεο ή εικόνα υπάρχει στο ίντερνετ για το Ολοκαύτωμα, θα έπρεπε να αποσυρθεί ή να της απαγορευτεί η πρόσβαση, σωστά?

Δημοσ.

Δηλαδή αν πω ότι ο zio10 είναι βλάκας και στηρίξω την άποψη μου, θα μου κάνεις like;

Σοβαρά ρωτάω, πες μου

Δημοσ.

Άρα οποιαδήποτε αναφορά, βίντεο ή εικόνα υπάρχει στο ίντερνετ για το Ολοκαύτωμα, θα έπρεπε να αποσυρθεί ή να της απαγορευτεί η πρόσβαση, σωστά?

Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι το ίδιο

Δηλαδή αν πω ότι ο zio10 είναι βλάκας και στηρίξω την άποψη μου, θα μου κάνεις like;

Σοβαρά ρωτάω, πες μου

Όχι δεν θα κάνω like σε αυτό (πιθανώς! :P )

Δημοσ.

Όχι δεν θα κάνω like σε αυτό (πιθανώς! :P )

Οκ

Στο προηγούμενο σου ερώτημα η απάντηση είναι

και τα δύο είναι εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν θετικά ή αρνητικά

Δημοσ.

Οκ

Στο προηγούμενο σου ερώτημα η απάντηση είναι

και τα δύο είναι εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν θετικά ή αρνητικά

Ποια είναι θετική χρήση του πρώτου;

Δημοσ.

Για το ιντερνετ γενικά μίλησα

όχι για μια συγκεκριμένη σελίδα που δείχνει βιασμούς παιδιών

(δες πιο πάνω)

Δημοσ.

Για το ιντερνετ γενικά μίλησα

όχι για μια συγκεκριμένη σελίδα που δείχνει βιασμούς παιδιών

(δες πιο πάνω)

Άρα συμφωνούμε σε κάτι τουλάχιστον; Ότι τέτοιου είδους σελίδες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν (και μάλιστα με σχετικά εύκολη πρόσβαση;)

Δημοσ.

Άρα συμφωνούμε σε κάτι τουλάχιστον; Ότι τέτοιου είδους σελίδες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν (και μάλιστα με σχετικά εύκολη πρόσβαση ;)

Να συμφωνούμε σε κάτι; Εσύ έκανες like σε κάτι που διαφωνούσες! :P

Πως ακριβώς η πρόσβαση είναι εύκολη;

Δημοσ.

Να συμφωνούμε σε κάτι; Εσύ έκανες like σε κάτι που διαφωνούσες! :P

Πως ακριβώς η πρόσβαση είναι εύκολη;

Ακόμα κι εδώ αναφέρθηκαν μέσες άκρες οι τρόποι που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση ή να αρχίσει να το ψάχνει. Υποθέτω πως με λίγο ψάξιμο μπορεί να τα βρει κάποιος.

Δεν πειράζει και οι διαφωνίες χρειάζονται :)

Δημοσ.

Ακόμα κι εδώ αναφέρθηκαν μέσες άκρες οι τρόποι που μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση ή να αρχίσει να το ψάχνει. Υποθέτω πως με λίγο ψάξιμο μπορεί να τα βρει κάποιος.

Δεν πειράζει και οι διαφωνίες χρειάζονται :)

Ωραία λοιπόν. Έχουμε ένα starting point

Αν κάποιος δει βιντεάκι με βιασμούς (παίρνω το παράδειγμα που είπες πριν) τότε αυτός που θα το δει θα αρχίσει να βιάζει κόσμο;

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν. Έχουμε ένα starting point

Αν κάποιος δει βιντεάκι με βιασμούς (παίρνω το παράδειγμα που είπες πριν) τότε αυτός που θα το δει θα αρχίσει να βιάζει κόσμο;

Καταρχήν για να το δει κάποιος πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα. Από απλή περιέργεια ας πούμε δεν βλέπεις τέτοια πράγματα. Πιθανό να το κάνει ή να το έχει κάνει ή να θέλει να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση δεν βρίσκω κανένα λόγο να "ταΐζουμε" την αρρώστιά του

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν για να το δει κάποιος πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα. Από απλή περιέργεια ας πούμε δεν βλέπεις τέτοια πράγματα. Πιθανό να το κάνει ή να το έχει κάνει ή να θέλει να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση δεν βρίσκω κανένα λόγο να "ταΐζουμε" την αρρώστιά του

Ωραία

Μια ταινία ή σειρά που έχει ρεαλιστικούς βιασμούς, ταίζει την αρρώστια κάποιου ή όχι;

Δημοσ.

Ωραία

Μια ταινία ή σειρά που έχει ρεαλιστικούς βιασμούς, ταίζει την αρρώστια κάποιου ή όχι;

Σε κάποιο βαθμό (μάλλον μικρότερο) πιστεύω πως ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...