Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε καμιά πρόταση για κάποιο εστιατόριο με ethnic γεύσεις στα νότια προάστια ή στο κέντρο; πχ Λιβανέζικες, βραζιλιάνικες, ταϊλανδέζικες κτλ;

Δημοσ.

Επειδη μ αρεσουν κι εμενα θα σου προτεινω καποια κυριως ανατολιτικα κεντρο.

Kohenoor ινδικο στο γκαζι, πολυ ωραιο φαγητο

Mirch στην ερμου ωραιο φαι ινδικο αλλα εχει και σουβλακι με κοτοπουλο και αραβικη πιτα μεγαλο που το παιρμεις και στο χερι.καμια σχεση με ελληνικα σουβλακια, ειναι πιο ethnic κατασταση

Καφε περα στην αιολου, ελληνικη επιχειρηση απ οτι καταλαβα, αλλα εχει τελειο καυτερο λαχματζουν το οποιο αξιζει να συνδυασεις με ενα ποτηρι αριανι.

Προς νοτια, υπαρχει το suzanna στο παλαιο φαληρο, κοντα στο τζενιο με τα piercing αν εισαι αποκει( κι εγω για piercing πηγαινα και τ ανακαλυψα). Ωραια κουζινα, λιβανεζικου στυλ...

Δημοσ.

Red Elephant στη Πανόρμου.

Ινδικό εστιατόριο, νόστιμη κουζίνα, καλές τιμές και πολύ καλό σέρβις.

Pars Περσικό εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Πολύ νόστιμα κεμπαπς και ωραίο σέρβις.

Δημοσ.

Kohenoor ινδικο στο γκαζι, πολυ ωραιο φαγητο

Χαλι μαύρο!! Ακριβό με πολύ μικρή ποσότητα φαγητού και νερό δεν φέρνουν καν εκτός αν πάρεις εμφιαλωμένο! Το φαγητό εντελώς μέτριο για τα δικά μου γούστα και ο χώρος μαλακια.
  • Like 1
Δημοσ.

Χαλι μαύρο!! Ακριβό με πολύ μικρή ποσότητα φαγητού και νερό δεν φέρνουν καν εκτός αν πάρεις εμφιαλωμένο! Το φαγητό εντελώς μέτριο για τα δικά μου γούστα και ο χώρος μαλακια.

Αληθεια? Εχω νά παω 2 χρονια, δεν ξερω αν αλλαξε κατι και το νερο δεν το θυμαμαι ( αν και εχει και για μενα μεγαλη σημασια να φερνουν νερο.)

Ο χωρος ειναι αδιαφορος αλλα το φαγητο μου αρεσε πολυ οσες φορες ειχα παει. Αν θες προτεινεις κι εσυ μερη να τα δοκιμασω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ISKANDAR-Jaipur Palace (μαρουσι-αλιμος) boracey βουλα kowloon γλυφαδα east perl συνταγμα vietnam φαληρο r αλταμιρα για show off

https://www.youtube.com/watch?v=nv_z5FSmTY8 απο μονγκολια γενικα ασια(δοκιμαστε το οπου το βρειτε)

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Rouan thai στην Τρούμπα, το καλύτερο Ταϊλανδεζικο στην Αθήνα.

Furin kazan για σουσι-ακριβο αλλα αξιζει.

Noodle bar& wagamama αλυσιδες-ακριβα σε σχεση με την ποιοτητα, για πιο mainstream fusion

ISKANDAR-Jaipur Palace (μαρουσι-αλιμος) boracey βουλα kowloon γλυφαδα east perl συνταγμα vietnam φαληρο raja jee σοφοκλεους πιττες με φαλαφελ γυρους κεμπαμ αλταμιρα για show off

https://www.youtube.com/watch?v=nv_z5FSmTY8 απο μονγκολια γενικα ασια(δοκιμαστε το οπου το βρειτε)

Πολυ νοστιμο πιατο αρκει να μην ειναι κονσερβα, γιατι στα περισσότερα ασιατικα στην Αθηνα δυστυχώς ειναι

Δημοσ.

Αληθεια? Εχω νά παω 2 χρονια, δεν ξερω αν αλλαξε κατι και το νερο δεν το θυμαμαι ( αν και εχει και για μενα μεγαλη σημασια να φερνουν νερο.)

Ο χωρος ειναι αδιαφορος αλλα το φαγητο μου αρεσε πολυ οσες φορες ειχα παει. Αν θες προτεινεις κι εσυ μερη να τα δοκιμασω!

Από ξένες κουζίνες λατρεύω την Μεξικάνικη και προτείνω τα εξής:

Papageorge's στη Δάφνη παραδοσιακό fajitas για 2 άτομα με γεύση που γαμάει. Σου φέρνει όλα τα υλικά και το φτιάχνεις μόνος. Προτείνεται και η Μεξικάνικη σαλάτα. Τιμές value for money μιας και είναι καφέ - εστιατόριο.

Καζίνο Πάρνηθας όταν διοργανώνει ανάλογες βραδιές στο εστιατόριο (δε ξέρω κάθε πότε). Θα βρεις από tacos, burritos, fajitas μέχρι άλλα περίεργα όπως πάστα σοκολάτα με chilli. Όλα έχουν άριστη ποιότητα και γεύση! Στα αρνητικά πως δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός του εστιατορίου και πολλές φορές δε μαζεύει κόσμο (αν τον θες). Τσιγάρο μπορείς να κάνεις όταν φύγεις εντός του καζίνο μάζι με αναψυκτικό ή ποτό (free). Ο χώρος τέλειος και οι τιμές πολύ φτηνές για αυτά που έχει μιας και είναι  "τυράκι" για να στα φάνε από τον τζόγο.

ANCHO MEXICAN GRILL στο Χαλάνδρι. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία  υλικών για fajitas, burritos, tacos. Λίγο ακριβό αλλά ικανοποιητική γεύση.

HECHO EN MEXICO στο Γκάζι. Πρόκειται για κλασσικό σουβλατζίδικο που έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 σάλτσες που μπορείς να τις συνδυάσεις σκέτες ή με τζατζίκι (απλή, καυτερή και super καυτερή). Η Μεξικάνικη σαλάτα πολύ καλή. Φτηνές τιμές και μεγάλες ποσότητες. Οι γεύσεις νορμάλ χωρίς να είναι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο.

• Like 1
Δημοσ.

Από ξένες κουζίνες λατρεύω την Μεξικάνικη και προτείνω τα εξής:

Papageorge's στη Δάφνη παραδοσιακό fajitas για 2 άτομα με γεύση που γαμάει. Σου φέρνει όλα τα υλικά και το φτιάχνεις μόνος. Προτείνεται και η Μεξικάνικη σαλάτα. Τιμές value for money μιας και είναι καφέ - εστιατόριο.

Καζίνο Πάρνηθας όταν διοργανώνει ανάλογες βραδιές στο εστιατόριο (δε ξέρω κάθε πότε). Θα βρεις από tacos, burritos, fajitas μέχρι άλλα περίεργα όπως πάστα σοκολάτα με chilli. Όλα έχουν άριστη ποιότητα και γεύση! Στα αρνητικά πως δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός του εστιατορίου και πολλές φορές δε μαζεύει κόσμο (αν τον θες). Τσιγάρο μπορείς να κάνεις όταν φύγεις εντός του καζίνο μάζι με αναψυκτικό ή ποτό (free).

ANCHO MEXICAN GRILL στο Χαλάνδρι. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία  υλικών για fajitas, burritos, tacos. Λίγο ακριβό αλλά ικανοποιητική γεύση.

HECHO EN MEXICO στο Γκάζι. Πρόκειται για κλασσικό σουβλατζίδικο που έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 σάλτσες που μπορείς να τις συνδυάσεις σκέτες ή με τζατζίκι (απλή, καυτερή και super καυτερή). Η Μεξικάνικη σαλάτα πολύ καλή. Φτηνές τιμές και μεγάλες ποσότητες. Οι γεύσεις νορμάλ χωρίς να είναι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο.

Nice ideas! Παλια ηταν το στεκι μου το papageorges αλλα επαιρνα καφε και καμια φορα μπεργκερ...

Αυτα που λες για αρνητικα στο καζινο εγω τα θεωρω θετικα! Θα τσεκαρω στο ιντερνετ να δω τι παιζει.

Στο μεξικανικο στο γκαζι εχω φαει πολλες φορες αλλα να σου πω την αληθεια προτιμω πιο ατοφιες γευσεις, αυτο το σουβλακι ειναι λιγο απ ολα και δεν το προτιμω. Σαν γευση δεν ειναι κακο απλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.

Στο γκαζι θελω πολυ να δοκιμασω στο Μεξικανο, να δω τι παιζει.

Δημοσ.

Το burger στο Papageorges τι λέει; Έτσι που το χω δει φαίνεται τεράστιο.

Στην Πάρνηθα φοβερός ο μπουφές γενικά, επειδή το θέμα αφορά ξένες γεύσεις μίλησα συγκεκριμένα για το Μεξικάνικο. Αν γραφτείς μέλος στο καζίνο χωρίς να πας κατευθείαν στο εστιατόριο υπήρχε προσφορά (εκτός αν την κόψανε) με 15ευρώ που συμπεριλάμβανε είσοδο στο καζίνο με απεριόριστα αναψυκτικά και ποτά, μπουφέ στο εστιατόριο και μπόνους 8 ευρώ για φρουτάκια. Αν παίξεις αυστηρά το μπόνους όλο και κάτι θα πάρεις πίσω από τα 15ευρώ.

Μεξικανό θέλω να πάω και γω. Όλο το λέω και τίποτα.. :-D

Δημοσ.

Το burger στο Papageorges τι λέει; Έτσι που το χω δει φαίνεται τεράστιο.

Στην Πάρνηθα φοβερός ο μπουφές γενικά, επειδή το θέμα αφορά ξένες γεύσεις μίλησα συγκεκριμένα για το Μεξικάνικο. Αν γραφτείς μέλος στο καζίνο χωρίς να πας κατευθείαν στο εστιατόριο υπήρχε προσφορά (εκτός αν την κόψανε) με 15ευρώ που συμπεριλάμβανε είσοδο στο καζίνο με απεριόριστα αναψυκτικά και ποτά, μπουφέ στο εστιατόριο και μπόνους 8 ευρώ για φρουτάκια. Αν παίξεις αυστηρά το μπόνους όλο και κάτι θα πάρεις πίσω από τα 15ευρώ.

Μεξικανό θέλω να πάω και γω. Όλο το λέω και τίποτα.. :-D

Στο καζινο ειχα βγαλει καρτα οταν πηγα την πρωτη φορα οποτε λογικα ειμαι ηδη μελος.

Στο papageorges πηγαινα συχνα πριν μια διετια που μενα Αθηνα, κι επαιρνα μενου burger που χε μαζι πατατες και σως κλπ.

Και γνικα μονο κατι τετοιο αξιζει, πχ μην παρεις κατι μικρουλια που εχει, δεν αξιζει.

Τοτε ειχαν ωραια γευση και ποιοτητα, πριν κανα 5μηνο που ξαναπηγα ειχαν αλλαξει τους καταλογους κι εχουν προσθεσει διαφορα φαγητα που δεν εχω δοκιμασει.

Κατι που με ενοχλησε ηταν η απουσια ευελιξιας για τα μενου, πχ δεν δεχτηκαν αντι για πατατες να μου βαλουν μονο σαλατα για συνοδευτικο και στο μπεργκερ μου δεν μπορουσα να κανω τραμπα το μπεικον για πικλες.

Αλλα σε γενικες γραμμες εχουν ωραια μενου. Ενα εξισου καλο στην περιοχη γυρω ειναι το abacus, παραδιπλα απο το Διονυσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...