krueger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια εχω μια ερωτηση.. Παλαιότερα επειδη εχω 3 account hotmail, κρατουσα το ενα κεντρικο κ τα αλλα συνδεδεμενα σε αυτο κ ετσι ολα ερχονταν στο ενα κ τα διαβαζα. Πλεον όμως πρεπει να κανω συνεχως login logout και ειναι εκνευριστικό.. Ξερετε πως μπορώ να τα κανω εμα μειλ ξανα, η εστω να καταργησω τα αλλα και να κρατησω το ενα; ευχαριστώ πολύ.
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα το ίδιο θέμα με σένα. Ξεκίνησα μετά να χρησιμοποιώ το xNotifier για Chrome. Ξαφνικά το extension στο ένα PC σταμάτησε να λειτουργεί και βαρέθηκα να το φτιάξω. Άσε που πολλές φορές σκάλωνε μεταξύ εναλλαγών e-mails. Εδώ και λίγες ημέρες βρήκα την υγειά μου με την εφαρμογή για emails των Windows. Δες το, ίσως σε βολέψει. Γενικά ποτέ δεν ήμουν των προγραμμάτων για τον έλεγχο των emails μου, αλλά αυτό με βόλεψε.
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω πως λειτουργεί το hotmail αλλά με το gmail έχω βρει τη λύση σ' αυτό το πρόβλημα. Στις Ρυθμίσεις/Λογαριασμούς του βασικού λογαριασμού έχω προσθέσει άλλους 2 gmail και άλλους 2 άλλων παρόχων και βλέπω τα μηνύματα από όλους τους λογαριασμούς, χωρίς να κάνω login/logout. Για να στείλω μήνυμα από άλλον λογαριασμό, εκτός του βασικού, επιλέγω αυτόν που θέλω από ένα pull down menu.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 PST Merge technique can help outlook user to operate and access their multiple PST files through one single PST file. It allow user to merge more than one PST email file in one single file securely. To know more info about Merge technique and best solution of combining PST files Visit at ; http://www.osttopstapp.com/pst-merge.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα