Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γτ το κουταζουμε ακομα...Millennium Μπες στο eshop της κυπρου διαλεξε μια οθονη εως 450-500 ευρο να την παρει με το συστημα που του εχω σε εικονα πιο πανω να τελειωνουμε...

Κατι τετοιο ας πουμε?http://www.eshopcy.com.cy/othoni-eizo-foris-fs2434-bk-238-ips-gaming-full-hd-black-p-PER.162644

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμβουλή απο μενα παρε μια οθονη 23 με κανα 150 κ τα υπολοιπα ριξτα σε gpu cpu...

ας παρει 150 ευρο οθονη και 400 ευρο καρτα...γτ οχι?

αν ειναι ετσι ας παει σε μια συνθεση με 800 ευρο...η οθονη μαζι με τροφοδοτικο και κουτι ειναι απο τις επενδυσεις που μπορεις να τις κρατησεις μια ζωη κυριολεκτικα!!

αν δεν ξερετε μην γραφεται τετοια πραγματα και παιρνετε κοσμο στον λαιμο σας!

• Like 2
Δημοσ.

ας παρει 150 ευρο οθονη και 400 ευρο καρτα...γτ οχι?

αν ειναι ετσι ας παει σε μια συνθεση με 800 ευρο...η οθονη μαζι με τροφοδοτικο και κουτι ειναι απο τις επενδυσεις που μπορεις να τις κρατησεις μια ζωη κυριολεκτικα!!

αν δεν ξερετε μην γραφεται τετοια πραγματα και παιρνετε κοσμο στον λαιμο σας!

ok οτι πεις ποτέ δεν μετάνιωσα όμως εδώ και 3 χρόνια την παραπάνω επιλογή

Δημοσ.

ποια ειναι η παραπανω επιλογη?δεν βλεπω κανα λινκ οθονης μονο γενικα 150 ευρο οθονη...καιεγω 150 ευρο tv-monitor εχω αλλα μου το χαρισανε ενω ημουν με ενα 15' TN...αν εχεις μια καλη οθονη ακομα και μετρια καρτα να εχεις η εμπειρια ανεβαινει κατακορυφα!ενω το αντιθετο ποτε...Οτι καρτα και να παρεις την πιο ακριβη ας πουμε που βγαινει τωρα δλδ 980ti η fury αν εχεις ας πουμε την οθονη μου και συγκρινουμε ποιοτητες εικονας με την καρτα γραφικων μου τα ιδια πραγματα θα βλεπουμε...απλα ο ενας θα εχει 50-70 fps κ ο αλλος 120-150!Η οθονη παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο!

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γτ το κουταζουμε ακομα...Millennium Μπες στο eshop της κυπρου διαλεξε μια οθονη εως 450-500 ευρο να την παρει με το συστημα που του εχω σε εικονα πιο πανω να τελειωνουμε...

Κατι τετοιο ας πουμε?http://www.eshopcy.com.cy/othoni-eizo-foris-fs2434-bk-238-ips-gaming-full-hd-black-p-PER.162644

Δε βρίσκω κάτι καλό,και που να μην είναι τρομερά υπερκοστολογημένο.Γενικά εγώ προτείνω να πάρει από αλλού αν μπορεί.Αν αγόραζε από φθηνά καταστήματα μέχρι και 27'' 1440p παίρνει αν δίνει λίγα παραπάνω,για αυτό και τη πρότεινα.Η συγκεκριμένη Eizo δεν τα αξίζει τα λεφτά και την έχει και πολύ ακριβά.

Edit: Έχει την BenQ XL2411Z αλλά και αυτηνής η τιμή τσούζει και στα 300κάτι έχεις κάποιες καλύτερες επιλογές σε "gaming" 24''.

• Like 1
Δημοσ.

Δε βρίσκω κάτι καλό,και που να μην είναι τρομερά υπερκοστολογημένο.Γενικά εγώ προτείνω να πάρει από αλλού αν μπορεί.Αν αγόραζε από φθηνά καταστήματα μέχρι και 27'' 1440p παίρνει αν δίνει λίγα παραπάνω,για αυτό και τη πρότεινα.Η συγκεκριμένη Eizo δεν τα αξίζει τα λεφτά και την έχει και πολύ ακριβά.

Edit: Έχει την BenQ XL2411Z αλλά και αυτηνής η τιμή τσούζει και στα 300κάτι έχεις κάποιες καλύτερες επιλογές σε "gaming" 24''.

ειναι οντως τσουχτερες τιμες αλλα απο κυπρο δεν ξερω αγορες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...