johnieXoX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 τον τελευταίο καιρό έχω κάτι πόνους στα γόνατα. πήγα στον γιατρό του ικα, μου είπε μάλλον χονδροπάθεια, μου έδωσε κάτι χάπια για 2 μήνες (δεν τα πήρα όλα) πήγα σε άλλον γιατρό του ικα, με έστειλε για ακτινογραφίες έβγαλα ακτινογραφίες, πήρα και γνωμάτευση η γνωμάτευση λέει ήπια σκλήρυνση του κνιμιαίου πλατώ χωρίς έκδηλη στένωση της μεσάρθριας κνημομηριαίας σχισμής πριν λοιπόν, ξαναπάω στον γιατρό για περαιτέρω οδηγίες, τι καλύτερο από το να συμβουλευτώ τους ειδικούς του μπλα μπλα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 πριν λοιπόν, ξαναπάω στον γιατρό για περαιτέρω οδηγίες, τι καλύτερο από το να συμβουλευτώ τους ειδικούς του μπλα μπλα? Όταν ξαναπάς στον γιατρό, καλό θα είναι να μην του πεις τι θα σου έχουν πει εδώ.
johnieXoX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν ξαναπάς στον γιατρό, καλό θα είναι να μην του πεις τι θα σου έχουν πει εδώ. κοίτα, οι μέχρι τώρα γνωματεύσεις δεν έχουν πέσει έξω.. βέβαια, συνοψίζονται μόνο στο πως θα ζήσω.. αλλά κάτι είναι και αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα