Liam Lawrence Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες υπαρχει καποιος ο οποιος εκανε εγγραφη στο πανεπιστημιο και του ηρθαν τα ακαδημαικα του στοιχεια;;; κατεθεσα τα χαρτια μου αυτοπροσωπως την περασμενη πεμπτη και ακομα περιμενω mail
Kourkounatos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες υπαρχει καποιος ο οποιος εκανε εγγραφη στο πανεπιστημιο και του ηρθαν τα ακαδημαικα του στοιχεια;;; κατεθεσα τα χαρτια μου αυτοπροσωπως την περασμενη πεμπτη και ακομα περιμενω mail Αν εισαι πρωτοετης,παρε ενα τηλεφωνο στην γραμματεια της σχολης σου και πες τους το προβλημα.
Pseudonumo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες υπαρχει καποιος ο οποιος εκανε εγγραφη στο πανεπιστημιο και του ηρθαν τα ακαδημαικα του στοιχεια;;; κατεθεσα τα χαρτια μου αυτοπροσωπως την περασμενη πεμπτη και ακομα περιμενω mail Καθε σχολη ειναι διαφορετικη,μερικες τα δινουν αμεσως, αλλες σε μια βδομαδα,αλλες ξερω και γω ποτε!! Και ισως χρειαζεται εγγραφη ονλαιν....πολλα παιζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα