oliz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα ενδιαφερομαι να παρω εναν projector απο αμαζον όμως οπως με πληρόφορησε η εταιρεία μεσω chat μου είπε οτι πληρωνω ΦΠΑ 23% και επιπλεον τα μεταφορικά.. αρα βλεποντας εγω 830 ευρω σημαίνει οτι θα πληρωσω αλλα 200 ευρω και για φπα και αλλα 20 για μεταφορικα.. Αρα ποιο το οφελος φθηνοτερα εχει στην ελλαδα..;; μηπως εγινε καποια παρεξήγηση σε ολο αυτό; i m from Greece (Athens) and i m interesting to buy from you a projector Benq W1070+ it costs 599GBP please inform me about the shipping cost and the Vat in order to now the finaly cost Lavanya: Thank you for providing the details. Please allow me two minutes while I check this for you. Thank you for staying connected. Me: οκ Lavanya: I have checked the details and the VAT rate will be 23% upon the item cost which will be 137.99GBP. Me: ok so is more expensive from Greece shop prices Lavanya: Regarding the delivery charges, If you select the standard delivery method then you will be charged 5.50GBP per delivery plus 1.80GBP per kg which would come to a total of 12.70GBP. Because the projector weight is 4.4 kg. Me: ok thanks you very much!!
Silverage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πληρώνεις έξτρα φπα αφού είναι απο Αγγλία. Για να δεις το κόστος, βάλτο στο καλάθι και προχώρα μεχρι το τελευταίο βήμα πριν την αγορά. Σου βγάζει πόσα θα πληρωσεις.
koystado Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 γύρω στα 840 θα σου βγει μαζί με τα μεταφορικά εδώ Ελλάδα θες κάνα χιλιάρικο άρα συμφέρει από άμαζον. Που να μην ήταν και χάλια η ισοτιμία
oliz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ναι απλα επειδη δεν μου εβγαζε στο καλαθι το κοστος των μεταφορικών για αυτο το λόγω μπήκα στη διαδικάσια να την ρωτήσω ποιο ειναι το κόστος αποστολής και αν υπαρχει φορος ..Αρα δεν υπαρχει πρόβλημα προχωράω κανονίκα ε; μηπως να προτιμήσω το Αμαζον Γερμανίας;; ιδια χρήματα ζητάει
Silverage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το γερμανικό έχει περισσότερα μεταφορικά. Μπές και δες και στα άλλα πιο σε συμφερει περισσοτερο.
oliz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικα το παρηγγειλα απο την Γερμανία Βγήκε 858 με ταχυμεταφορική 2-4 μέρες ενω στην Αγγλία μου εβγαινε 920 ευρω..Περασα τα νουμερα της πιστωτικής καρτας μου (Εθνικη Visa) και αποδεχθηκε τη πληρωμη αλλα χωρίς να μου εχει τραβήξει ακομή τα χρήματα (δεν φαινεται κατι στο ebanking)κτλπ.. Πιστευετε να εχω πρόβλημα; και να μου στείλει ενημερωτικό οτι δεν μπορει να τα τραβήξει; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από oliz
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πληρώνεις έξτρα φπα αφού είναι απο Αγγλία. Για να δεις το κόστος, βάλτο στο καλάθι και προχώρα μεχρι το τελευταίο βήμα πριν την αγορά. Σου βγάζει πόσα θα πληρωσεις. Πληροφοριακά να πω ότι η αγγλική αμαζόνα χρεώνει τον ελληνικό ΦΠΑ (23%) στους Έλληνες αγοραστές, δεδομένου ότι έχει (και) ελληνικό ΑΦΜ. 1
oliz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Προς ενημερωση τα πηρε κανονικα απ την πιστωτικη καρτα το αμαζον!! Και η αγορα εγινε κανονικα χωρις κολπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα