Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαινω κατευθειαν στο θεμα το οποιο καιει.

θελω να κανω μια πληρωμης με ενα ποσο το οποια απαγορευεται να γινει-λογω cc- μεσω ελληνικου λογαριασμου.

επιτρεπεται να γινει η πληρωμη αυτη μεσω εμβασματος απο το εξωτερικο.

η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης.

μπορω να κανω το γνωστο κολπο request money, να ανεβασω το ποσο που θελω στο paypal και μετα να το γυρισω πισω στην ελλαδα αλλα οοολο αυτο να θεωρηθει σαν μεταφορα κεφαλαιου απο το εξωτερικο?

χλωμο ισως αλλα αφου το σκεφτηκα ρωταω εδω. ισως ρωτησω αυριο και την paypal. υποψιν οτι δεν γνωριζω καθολου εαν μπορει να γινει αλλιως εμβασμα απο εξω εφοσον δεν διατηρει καποιος λογαριασμο σε τραπεζα του εξωτερικου.

εντιτ: αφου ανακαλυψαμε πως να βγαζουμε χρηματα στο εξωτερικο εγω το τερματισα και θελω να βαλω χρηματα στο εσωτερικο :P

Δημοσ.

Τα εισερχομενα εμβασματα από το εξωτερικό ποτε δεν ηταν απαγορευμενα!

Η χωρα θελει να μπαινουν λεφτά, οχι να βγαινουν!

Δημοσ.

Τα εισερχομενα εμβασματα από το εξωτερικό ποτε δεν ηταν απαγορευμενα!

Η χωρα θελει να μπαινουν λεφτά, οχι να βγαινουν!

σαφως αλλα αν δεν εχεις λογαριασμο στο εξωτερικο πως φερνεις εμβασμα απο το εξωτερικο??

για αυτο λεω μηπως το paypal μαςκαει την χαρη?

Δημοσ.

Και να τα ανεβάσεις στο ππ, αν δεν έχεις συνδεμένο λογαριασμό δεν σε αφήνει να τα επαναφέρεις αλλά ούτε να συνδέσεις λογαριασμό μπορείς, εκτός αυτού απολύεται να στο δεχτούν σαν νέο χρημα.

Δημοσ.

Και να τα ανεβάσεις στο ππ, αν δεν έχεις συνδεμένο λογαριασμό δεν σε αφήνει να τα επαναφέρεις αλλά ούτε να συνδέσεις λογαριασμό μπορείς, εκτός αυτού απολύεται να στο δεχτούν σαν νέο χρημα.

σε αφηνει να τα επαναφερεις αν κανεις withdraw. και να συνδεσεις λογαριασμο επισης μπορεις απο οτι ειδα. απλα βαζεις το iban σου καισου στελνει τα χρηματασε 1-2 εργασιμες και μαλλον δωρεαν.

το θεμα μου ειναι αν το δεχτουν απο την τραπεζα σαν εμβασμα εξωτερικου. αυτο εξαρταται απο την paypal λενε στην τραπεζα. και δε ξερω πως να το θεσω στην pp ακριβως.

Δημοσ.

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει να το θέσεις: Θα μου στείλετε το έμβασμα από Ελληνική τράπεζα ή από άλλη χώρα?

Αμφίβολο βέβαια αν το support έχει τέτοιες λεπτομέρειες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...