Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Γι'αυτό καταντησε έτσι η Ελλάδα. Γιατί οι ηγέτες είναι μπαχαλάκιδες και όχι άνθρωποι με σχέδιο και όραμα. 3
ghostman13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μην τους κράζετε γιατί μπορεί κάποια στιγμή να τους χρειαστείτε. Οι σημερινοί καταληψίες και αιώνιοι φοιτητές είναι οι μελλοντικοί ηγέτες, πολιτικοί και συνδικαλιστές της Ελλάδας. οι καταληψιες ειναι αγωνιστεσ και αναρχοσοσιαλιστες που μαχονται για εναν δικαιο σοσιαλισμο.
Basiliseven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ στο Τει αθήνας είμαι μηχανικών πληροφορικής και μπαίνω στο 5ο και τελευταίο έτος για εμένα(επιτέλους).Όντως είναι γερό σπάσιμο νεύρων και να κάνουμε υπομονή αλλα ευτύχώς απο οτι καταλαβαίνω θα λήξει αυτή την εβδομάδα.Απο ότι διαβάζω εδώ θα χορηγήσουν την άδεια σε αυτό το σύμβολο της νέας γενιάς. Εμένα μου κάνουν πάντως εντύπωση 2 πράγματα 1)Δέν θα μπορούσε να δώσει εξετάσεις απο την φυλακή όπως έχει ξανακάνει? 2)Δέν είναι λίγο contrast που ο αναρχικός πέρασε διοίκηση επιχειρήσεων? 3
nipoa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 να πειτε ευχαριστω στις φοιτητικες παραταξεις / κομματικους στρατους που εχουν μπουρδελοποιησει τα πανεπιστημια
Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ απο την αρχή λέω πως έπρεπε να κάνουν ντου τα ματ και να το ανοίξουν αλλά μετά μάλλον θα καίγανε πάλι την Αθήνα. 2
WorldOfGlass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Να χαίρεσαι που δεν είσαι σε καμία επαρχία να περιμένεις την κατάληψη να τελειώσει και να πληρώνεις νοίκι ταυτόχρονα.
Pa0ki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Στην επαρχία δε γίνονται τόσο εύκολα καταλήψεις για λόγους της φούτσας 1
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ στο Τει αθήνας είμαι μηχανικών πληροφορικής και μπαίνω στο 5ο και τελευταίο έτος για εμένα(επιτέλους).Όντως είναι γερό σπάσιμο νεύρων και να κάνουμε υπομονή αλλα ευτύχώς απο οτι καταλαβαίνω θα λήξει αυτή την εβδομάδα.Απο ότι διαβάζω εδώ θα χορηγήσουν την άδεια σε αυτό το σύμβολο της νέας γενιάς. Εμένα μου κάνουν πάντως εντύπωση 2 πράγματα 1)Δέν θα μπορούσε να δώσει εξετάσεις απο την φυλακή όπως έχει ξανακάνει? 2)Δέν είναι λίγο contrast που ο αναρχικός πέρασε διοίκηση επιχειρήσεων? Για αναρχικός πάντως εκμεταλλεύεται πλήρως το κακό καπιταλιστικό σύστημα που πολεμάει 1) Χρησιμοποιεί τους καλύτερους δικηγόρους χορηγία της πλούσιας οικογένειας. 2) Παντρεύτηκε ήδη στην φυλακή για να έχει συζυγικές επισκέψεις και πλεονεκτήματα. 3) Σπουδάζει με το βραχιολάκι... διοίκηση επιχειρήσεων για να γίνει ικανό στέλεχος εταιρείας σε θέση όπου θα τον βολέψει η μαμά του. 3
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο υπάρχει το άσυλο και οι παρατάξεις στις σχολές αυτά θα γίνονται... 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλοί σπουδάζουν... Λίγοι το αξίζουν. 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλοί σπουδάζουν... Λίγοι το αξίζουν. Σωστό κι αυτό. Για μένα ας ήταν ελεύθερη η πρόσβαση σε όλες τις σχολές. Αλλά στα 2-3 μαθήματα που δεν θα πέρναγες διαγραφή από τη σχολή απευθείας
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με την καταλληλη αξιολογηση ολων ομως 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ακούω πχ κάτι περιπτώσεις φοιτητών που τους έστειλαν οι γονείς τους εξωτερικό δίνοντας χιλιάδες € και τα παράτησαν λόγω τεμπελιάς.Δεν τους άρεσε,αλλαξαν γνώμη,δεν ήξεραν τι ήθελαν κλπ.Κάποιοι άλλοι που είχαν ικανότητες και τους άξιζε να σπουδάσουν όμως,δεν μπόρεσαν γιατί δεν είχαν χρήματα οι γονείς τους.Είναι ειρωνεία. Οπως λάθος είναι απο την μεριά των γονέων να αναγκάσουν το παιδί τους να σπουδάσει κάτι που δεν θέλει.Εκεί φταίνε. Η η 2η περίπτωση,οι κλασικοί αιώνιοι φοιτητές.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με την καταλληλη αξιολογηση ολων ομως Στα πάντα και συχνά!
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο υπάρχει το άσυλο και οι παρατάξεις στις σχολές αυτά θα γίνονται... Μην είσαι σίγουρος σε αυτά. Και την περίοδο που είχε καταργηθεί ο νόμος για το άσυλο δεν είδα κάτι ιδιαίτερο ως προς την καταπολέμιση του φαινομένου των καταλήψεων από τις αρχές. Θυμάμαι το 2006 στις μεγάλες καταλήψεις για τον νόμο πλαίσιο της Γιαννάκου, είχαν κλείσει τις σχολές και κάθε εβδομάδα έκαναν γενικές συνελεύσεις για να αποφασιστεί αν θα ανοίξει η σχολή, στις περισσότερες σχολές τότε πλειοψηφούσαν οι απόψεις των αριστερών παρατάξεων και δεν άνοιγαν, ε λοιπόν το πρόβλημα που υπήρχε σε εμας ήταν οτι οι πκσιτες κνιτες και άλλοι έφερναν αναρχικούς και ξένα άτομα στα αμφιθέατρα όταν διεξαγόντουσαν οι ΓΣ και πάντα πλειοψηφούσαν έναντι των άλλων και τους αποδοκίμαζαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα