tsakonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αναλογως τι ειναι και τι φορολογηση εχει στην κινα....οπως και τα κινεζικα που ερχονται εδω...
funbreaker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το έστειλα για να το πουλήσω αλλά για επισκευή.
Aias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 οι κινεζοι ειναι οι μεγαλυτεροι εμποροι στον κοσμο.Νομιζω οτι τους πληρωνουν κιολας για να κανουν συναλλαγες.Μην κρινεται οπως στο ελλαδισταν που για το οτιδηποτε μας ρουφαει το κρατος.Δεν νομιζω καν να υπαρχει θεμα εκτελωνισμου εκει και αν υπηρχε θα στο ελεγε το μαγαζι. Ενημερωσε το μαγαζι με print screen και εισαι καλυμμενος.Το vickmall ειναι αξιοπιστο μαγαζι και εχω ακουσει μονο καλα λογια.
funbreaker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μακάρι να είναι έτσι και να μην μπλέξω. Μου φαίνεται κι εμένα παράξενο να μην με είχαν ενημερώσει αν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Θα μάθουμε άυριο που θα απαντήσουν στο mail.
funbreaker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μισό κιλό κόκα και 2 χειροβομβίδες. :-D Ένα κινητό υπό εγγύηση για επισκευή έστειλα. Αυτό το ρημαδιασμένο 1ο ποστ ποτέ κανείς δεν το διαβάζει.
funbreaker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά μου έστειλαν τώρα email ότι το παρέλαβαν, αλλά προέκυψε νέο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα