groot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τρως πολύ και το σύστημά σου κλείνει άλλες μονάδες για να κρατήσει πόρους για την χώνεψη. Τρώγε ελαφρύτερα και λογότερο. 1
Apoll Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ¨Εφαγα μεσημεριανό μακαρονάδα με σως λαχανικών για κυρίως γεύμα της ημέρας, και όπως συνήθως μια ώρα μετά, αρχίζω να γλαρώνω, με πιάνει ένα ρίγος/κρυάδα, αρχίζω να φαντασιώνομαι τη στιγμή που θα πέσω για βραδινό ύπνο. Δεν θέλω να πίνω καφέ τέτοια ώρα,αν και είναι το μόνο που με τονώνει, γιατί μου φέρνει παραπάνω τσίτα και για πολλές ώρες, οπότε κινδυνέυω να μην κοιμηθώ νωρίς που θελω. Αλλά δεν θέλω η μέρα μου να λήγει από άποψη ενέργειας τόσο νωρίς. Τι να κανω. α) Είναι σχετικό πόσο έφαγες. Κόψε τις μερίδες στο μισό. β) Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να το ρίξει το στομάχι (σώμα) στην αλλεργία προς την γλουτένη. Εμένα έτυχε στα 39. Ποιός εγώ. Που μέχρι τώρα στα 39 έχω φάει τουλάχιστον μία ετήσια σοδιά σιταριού από την ΕΣΣΔ σε ζυμαρικά, ψωμί κ.α. γ) Τράβα στο γιατρό
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 α) Είναι σχετικό πόσο έφαγες. Κόψε τις μερίδες στο μισό. β) Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να το ρίξει το στομάχι (σώμα) στην αλλεργία προς την γλουτένη. Εμένα έτυχε στα 39. Ποιός εγώ. Που μέχρι τώρα στα 39 έχω φάει τουλάχιστον μία ετήσια σοδιά σιταριού από την ΕΣΣΔ σε ζυμαρικά, ψωμί κ.α. γ) Τράβα στο γιατρό Το β δεν το ήξερα! Είχα την εντύπωση πως ή το 'χεις ή δεν το 'χεις αυτό...
doubtful Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ¨Εφαγα μεσημεριανό μακαρονάδα με σως λαχανικών για κυρίως γεύμα της ημέρας, και όπως συνήθως μια ώρα μετά, αρχίζω να γλαρώνω, με πιάνει ένα ρίγος/κρυάδα, αρχίζω να φαντασιώνομαι τη στιγμή που θα πέσω για βραδινό ύπνο. Δεν θέλω να πίνω καφέ τέτοια ώρα,αν και είναι το μόνο που με τονώνει, γιατί μου φέρνει παραπάνω τσίτα και για πολλές ώρες, οπότε κινδυνέυω να μην κοιμηθώ νωρίς που θελω. Αλλά δεν θέλω η μέρα μου να λήγει από άποψη ενέργειας τόσο νωρίς. Τι να κανω. θα ελεγα κοριτσι μου αλλα δεν ξερω αν εισαι γυναικα . Ελεος... εννοιτε οτι θα γλαρωσεις με τα μακαρονια... Τεσπα. Αν εισαι αντρας για ενεργεια θες προτεινη!! Μακαρονια, ψωμια, λαδια, βουτηρα και τα παρομοια ειναι αχρηστα, απλα επιβαρυνεις τον οργανισμο σου (νιωθεις βαρεις και γλαρωνεις). Ειναι αχρηστες "τροφες". Πρεπει να αλλαξεις διατροφη. Να τρως λιγα και σωστα. Να ξοδευεις τα λεφτα σου σε σωστη τροφη και οχι σε πραγματα χωρις διατροφικη αξια. Επισης να τρως αργα, να μασας καλα την τροφη σου και να εχεις το μυαλο σου εκει οταν τρως. Θες τροφη οπως: Σπανακι, αυγο, κρεας, θαλασσινα, λαχανικα (αληθεινα ομως), φρουτα (με ζουμι, οχι τα ψευτικα, ψαξε και θα βρεις), ξηρους καρπους. Συνηθως τα καλα λαχανικα και φρουτα ειναι μικρα και χαλανε, σε αντιθεση με τα ψευτικα (λαχανικα και φουρτα) τα οποια ειναι μεγαλα, λαμπερα και δεν νιωθουν χριστο. Ειναι και αλλα τροφιμα αλλα δεν μου ερχονται στο μυαλο. 1
thomasG4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 λαδια, βουτηρα και τα παρομοια ειναι αχρηστα, απλα επιβαρυνεις τον οργανισμο σου (νιωθεις βαρεις και γλαρωνεις). Ειναι αχρηστες "τροφες". Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός απο αυτά τα δυο. Το ωμό ελαιόλαδο χρειάζεται στη διατροφή. Το βούτυρο έχει αποκτήσει πολύ κακή φήμη αλλά δεν είναι απολύτως σωστό το κράξιμο που έχει φάει. Άμα τρως με μέτρο δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουν βγει νέες έρευνες τα τελευταία χρόνια και έχουν αρχίσει να αντιστρέφουν τη πεποίθηση ότι τα κορεσμένα είναι κακά λιπαρά. http://www.details.com/blogs/daily-details/2015/08/is-butter-bad-sciences-change-of-heart-on-the.html http://authoritynutrition.com/saturated-fat-good-or-bad/
Big Boss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος τώει μακαρόνια σκέτα η με λαχανικά? Βάλε κρέας η ψάρι να χορτάσεις.Το σώμα θέλει πρωτείνη. λιγότερα μακαρόνια και περισσότερο κρέας/τυρί την άλλη φορά
_hopelesscase_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί βρε συ^ με τη μπριζόλα δεν σου ρχεται να πέσεις να κοιμηθείς σαν βόας; Αν το γεύμα είναι χορταστικό με πρωτεϊνη οι συνέπεις είναι οι ίδιες που περιγράφει ο TS. Αν μετά από μάσα στρωθείς μπροστά από την οθόνη θα σε πιάσει υπνηλία δεν υπάρχει ελπίδα. Μπορεί να κάνει κάτι λίγο κινητικό για να ξεπεράσει το κρίσιμο στάδιο, αν δεν θέλει να πιει καφέ. γ) Τράβα στο γιατρό μην τρελαινόμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα