cococrops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 θελω να κανω αναβαθμιση στο hardware του λαπτοπ για να πεταει!γινεται?εχω ενα hp pavilion g6
xristoforos89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 γράψε όλο το μοντέλο. Πχ. Pavilion G6-xxxx Στο κάτω καπάκι αναγράφεται.
cococrops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 απο κατω μου εχει μονο αυτο των windows κολλημενο!μπορω μεσα απο το πινακα ελεγχου?
2.1Ohm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Συνηθως σε λαπτοπ δν μπορεις να αλλαξεις κ πολλα!Η θα θελεις πολλα λεφτα και δν θα αξιζει η δν θα αντεχει το συστημα ψυξεις του!Το κλτρο που μπορεις να κανεις για το κανεις δραστικα πιο γρηγορο ειναι να βαλεις εναν SSD αλλα κ αυτο με επιφιλαξη γιατι δν ξερω αν Sata συνδεση εχει ( Ι , ΙΙ , ΙΙΙ?!) αν ειναι 1 τοτε αστο αμα ειναι 2-3 τοτε ναι αξιζει!
xristoforos89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το g6 sata 2 σύνδεση έχει. Το θέμα είναι πιο μοντέλο από όλα είναι. Κάτω από την μπαταρία κοίταξες να δεις αν γράφει το μοντέλο; Αλλιώς πήγαινε έναρξη -> δεξι κλικ στον Υπολογιστή μου -> ιδιότητες. Εκεί θα δεις πόση ραμ και ποιον επεξεργαστή έχεις. Γράψε τα μας εδώ.
cococrops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επεξεργαστη: Amd A6-3400M APU with Radeon HD graphics 1.4 ghz Ram: 4GB
2.1Ohm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα ειναι Sata II πιστευω αξιζει ο ssd! Θα ανοιγουν πιο γρηγορα κ αλλαγκαριστα τα παντα αλλα σε fps σε παιχνιδια μν περιμενεις κ τπτ..
xristoforos89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ssd και μόνο αναβάθμισε. Τίποτα περισσότερα δεν μπορείς να κάνεις (εκτός και αν το πας στα 8gb ram)
cococrops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 για ram ελεγα να βαλω 8 gb ποσο κανει?που βρισκω?o ssd ποσο εχει?
xristoforos89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/252963/2-5.html?keyphrase=ssd+sata Κατέβασε το cpu-z , πήγαινε στην καρτέλα memory και δες πόσα στικ έχεις μέσα και σε τι χρονισμό είναι.
cococrops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 αν ανοιξω το καπακι και δω την ram δεν φαινεται?επισης αμα βαλω ssd θα εχω πολυ λιγο χωρο στο λαπτοπ αξιζει? επισης μπορω να παρω μια 8gb ή μπορω να συμπληρωσω και 8 gb ή μπορω να αγορασω να συμπληρωσω +4 gb επισης ειδα στο youtube οτι ενας αλλαξε τον επεξεργαστη απο Α6 σεε Α10 βεβαια αυτος ο Α6 που ειχε ηταν στα 4400Μ ενω ο δικος μου στα 3400Μ!γινεται?
2.1Ohm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα γίνονται αλλά από εμπυρους τεχνικούς κ κοστίζει ! Συνήθως τα λαπτοπ έχουν ένα ραμ στικ οποτε θα πάρεις μια των 8 κατά πάσα πιθανότητα πρόσεξε όμως να δεις άμα είναι ddr3 η 2 να αφήσεις ις ίδιες συχνότητες όχι παραπάνω! Για ssd τώρα τα λαπτοπ δν έχουν χώρο και για ssd και για hsd οποτε θα αλλαχτεί ο σκηρος σου όλος κ θα μπει καινούργιος! Ακόμα κ να γίνεται να αλλάξεις cpu gpu εγω θα σ έλεγα μν το κανεις θα δώσεις πολλά λεφτά κ δν ξες τι θα βγει κ άμα τλκα άξιζε γίνει.. Δν είναι ο μόνος παραγωντας το άμα "χωράει" η "ταιριάζει" οποτε άμα δν έχεις κανέναν τεχνικό που εμπιστεύεσαι μν το κανείς!
xristoforos89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα γίνονται αλλά από εμπυρους τεχνικούς κ κοστίζει ! Συνήθως τα λαπτοπ έχουν ένα ραμ στικ οποτε θα πάρεις μια των 8 κατά πάσα πιθανότητα πρόσεξε όμως να δεις άμα είναι ddr3 η 2 να αφήσεις ις ίδιες συχνότητες όχι παραπάνω! Για ssd τώρα τα λαπτοπ δν έχουν χώρο και για ssd και για hsd οποτε θα αλλαχτεί ο σκηρος σου όλος κ θα μπει καινούργιος! Ακόμα κ να γίνεται να αλλάξεις cpu gpu εγω θα σ έλεγα μν το κανεις θα δώσεις πολλά λεφτά κ δν ξες τι θα βγει κ άμα τλκα άξιζε γίνει.. Δν είναι ο μόνος παραγωντας το άμα "χωράει" η "ταιριάζει" οποτε άμα δν έχεις κανέναν τεχνικό που εμπιστεύεσαι μν το κανείς! cpu και gpu σε αυτό το μοντέλο δεν αλλάζουν. Επίσης φοράει ddr3. Και παραπάνω συχνότητα να βάλει, απλά η μητρική θα ρίξει τους χρονισμούς. Τα volt των μνημών των ενδιαφέρουν (1.5 vs 1.35).
2.1Ohm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 cpu και gpu σε αυτό το μοντέλο δεν αλλάζουν. Επίσης φοράει ddr3. Και παραπάνω συχνότητα να βάλει, απλά η μητρική θα ρίξει τους χρονισμούς. Τα volt των μνημών των ενδιαφέρουν (1.5 vs 1.35). Σε ολα αλλαζουν ολα φιλε μου απλα κανεις δν αναλαμβανει να το κανει γιατι ειναι πολυ δυσκολο!! ναι παραπανω συχνοτητες θα κανουν κ παραπανω λεφτα αφου του ειναι αχρηστα γιατι να πληρωσει?!
xristoforos89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ολα αλλαζουν ολα φιλε μου απλα κανεις δν αναλαμβανει να το κανει γιατι ειναι πολυ δυσκολο!! ναι παραπανω συχνοτητες θα κανουν κ παραπανω λεφτα αφου του ειναι αχρηστα γιατι να πληρωσει?! Ίδια ακριβώς τιμή έχουν οι 1600 με τις 1333. Μην σου πω οτι οι 1333 είναι και ακριβότερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα