Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονος θα τα κανω ολα μην αγχωνεστε το παιζω στα δαχτυλα τα του hardware απλα δεν ξερω τι να παρω και ποσο κοστιζει

Μέσα σε μια πρόταση αναίρεσες 2 πράγματα. Αν ξέρεις από hardware, θα ήξερες τι να πάρεις.

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/252963/2-5.html?keyphrase=ssd+sata

Κατέβασε το cpu-z , πήγαινε στην καρτέλα memory και δες πόσα στικ έχεις μέσα και σε τι χρονισμό είναι.

Δώσε πληροφορίες τώρα για τα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

το εχω λυσει και δεσει το λαπτοπ για να το καθαρισω παρα πολλες φορες ετσι και τον μεγαλο τον υπολογιστη το ιδιο!!λοιπον η μνημη ειναι ddr3 4GB

ειναι samsung με maxbandwidth PC3-10700(667 MHz)

Δημοσ.

το εχω λυσει και δεσει το λαπτοπ για να το καθαρισω παρα πολλες φορες ετσι και τον μεγαλο τον υπολογιστη το ιδιο!!λοιπον η μνημη ειναι ddr3 4GB

ειναι samsung με maxbandwidth PC3-10700(667 MHz)

Volt μας ενδιαφέρουν.
Δημοσ.

δωσε το ακριβες μοντελο του λαπτοπ σου να σου πω αν μπορεις να αλλαξεις cpu

(βγαλε τη μπαταρια και το γραφει απο κατω)

και ισως να ταιριαζει και αλλη μητρικη και να μπορεις να πας σε intel i5-i7 και καλυτερη vga....

τα σιγουρα ειναι αυτα που σου ειπαν κ τα παιδια πιο πανω, αναβαθμιση μνημης και δισκος ssd

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να βάλω SSD σε ενα 5558 Dell (στη θέση του DVD)

α)Χάνω την εγγύηση?

βΒΜου αρκούν 128GB?

Υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα μοντέλα αξιόπιστα και βεβαίως οικονομικά?

Δημοσ.

το μοντελο ειναι g6 1218ev

το καλυτερο και πιο συμφερον που μπορεις να κανεις στο συγκεκριμενο,ειναι αλλαγη επεξεργαστη με AMD A8-3520M

ετσι θα αναβαθμισεις παραλληλα και την καρτα γραφικων (αφου ειναι ενωματωμενη στη cpu) απο 6540G σε 6620G

απο κει κ περα αν θες μπορεις και να αλλαξεις μητρικη και να πας σε intel αλλα δε νομιζω να σε συμφερει γιατι θα χρειαστεις και ανεμιστηρα-ψυκτρα εκτος απο μητρικη κ cpu

εδω ειναι το manual μπορεις να δεις αναλυτικα τα παντα που μπορεις να βαλεις

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03094322.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...