xristoforos89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Θέλω να βάλω SSD σε ενα 5558 Dell (στη θέση του DVD) α)Χάνω την εγγύηση? βΒΜου αρκούν 128GB? Υπάρχουν κάποια δοκιμασμένα μοντέλα αξιόπιστα και βεβαίως οικονομικά? a) Το caddy όπως εύκολα μπαίνει, το ίδιο εύκολα βγαίνει. Συνεπώς και να χρειαστείς εγγύηση, απλά βάζεις πάλι το dvd στην θέση του. Με το άνοιγμα του λαπτοπ, όχι δεν χάνεις την εγγύηση στα dell. β) εσύ κρίνεις με την χρήση που του κάνεις.
Teo9 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα.. Επειδή η ερώτηση μου έχει να κάνει ουσιαστίκα με κάποια δυνατή αναβάθμιση και για να μην ανοίξω νέο θέμα το αναφέρω εδώ... !!Έχω το λάπτοπ της υπογραφής( αν είναι κάποιο αλλό στοιχείο απαραίτητο σόρρυ που δεν το έχω αναφέρει, μπόρω να σου απαντησω όμως αν χρειάζεται) και παίζω κυρίως multiplayer gaming FIFA 15, Pro 15, Nba 2k.. Επειδή έχω monitor-TV FHD αλλά η κάρτα γραφικών μου δεν ανταποκρίνεται τόσο καλά σε FHD και ψιλοκολλάει η κάμερα κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναβαθμίσω την επεξεργασία των γραφικών δεδομένων ώστε να μπόρω να παίζω σε FHD ανάλυση???To FIFA 15 για παράδειγμα για να μην κολλάει παίζω σε 1600χ900 ανάλυση και low graphics.. Επιθυμία μου είναι να μπορώ να παίζω σε FHD και ας είναι πάλι low graphics.. Περισσότερο επιθύμω να έχω την μέγστη ανάλυση..!!Γίνεται να κάνω κάτι???Ευχαριστώ πολύ!!
xristoforos89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αναβάθμιση η κάρτα γραφικών σου δεν γίνεται. Είναι κολλημένη στην μητρική. Να κάνεις overclock την κάρτα δεν ενδείκνυται, αφενός γιατί είναι λαπτοπ (θα ανέβει αισθητά η θερμοκρασία) και αφετέρου τα turbox δεν είναι για πολλά πολλά. Δυστυχώς μένει ως έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα