corsair04 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει άμεσα !! χάλασε η μητρική από ένα laptop turbox 765tun και επειδή καινούρια δεν υπάρχει και εάν υπάρχει είναι πολύ ακριβή αγόρασα μια από τις αγγελίες όπου ο πωλητής απλά ανέφερε ότι η μητρική είναι λειτουργική απλά έσπασε η οθόνη του laptop προς έκπληξη μου διαπίστωσα ότι ο προηγούμενος κάτοχος είχε καβαλήσει την μητρική και έλειπε το βύσματα του invereter θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε πως μπορώ να το κολλήσω(πιστόλι θερμού αέρα η κολλητήρι) χωρίς όμως να προξενήσω ζημία στην μητρική και εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό κατά τα αλλά η μητρική είναι άκρως λειτουργική . ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από corsair04
paralias_86 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο ηλεκτρονικός μπορεί να σου κάνει κόλληση. Η πιο φτηνη λύση που σου έχω είναι σε κανένα πακιστανό στην ομόνοια. Σε μαγαζί εννοώ... ψάξε και εδω μέσα, σίγουρα κάποιος μπορεί να το φτιάξει.
corsair04 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο ηλεκτρονικός μπορεί να σου κάνει κόλληση. Η πιο φτηνη λύση που σου έχω είναι σε κανένα πακιστανό στην ομόνοια. Σε μαγαζί εννοώ... ψάξε και εδω μέσα, σίγουρα κάποιος μπορεί να το φτιάξει. είμαι από Λάρισα οπότε εάν κάποιος γνωρίζει κάποιο καλό ηλεκτρονικό ας μου τον προτείνει
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πέτυχε τελικά την πρώτη φορά ξεκόλλησε χωρίς να δω εάν ήταν επιτυχημένη κόλληση μετά κόλλησε αλλά πάλι δεν δούλευε πιθανόν δεν έγινε σωστή κόλληση .έχω άλλη μια που λείπει η κάρτα γραφικών εάν ξεκολλήσω την κάρτα γραφικών από την άλλη μητρική και την βάλω σε αυτή που λείπει θα πετύχει ή όχι έχει κανείς ανάλογη εμπειρία να βρω καινούρια μητρική δύσκολο έως ακατόρθωτο πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο έχουν καταργηθεί
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Άδικα κατα την γνώμη πεδεύεσαι με μητρικές που εκτος οτι ειναι κινεζιές τύπου turbo x εχουμε και πρόβλημα ( αυτη με το inverter ) , και αυτη που λές τώρα να ξεκολήσεις κάρτες να την βάλεις στην αλλη κτλπ δεν νομίζω να λειτουργήσει και αν λειτουργήσει ισως να έχεις αλλα προβλήματα και αντε παλι να ψάχνεις κτλπ Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε το δεν εχεις να χάσεις κατι το πολύ να μην λειτουργεί απλα άποψη μου ειναι μην χαλάσεις αλλα χρήματα με μεταχειρισμένες μητρικές αμφιβόλου ποιότητας 1
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Άδικα κατα την γνώμη πεδεύεσαι με μητρικές που εκτος οτι ειναι κινεζιές τύπου turbo x εχουμε και πρόβλημα ( αυτη με το inverter ) , και αυτη που λές τώρα να ξεκολήσεις κάρτες να την βάλεις στην αλλη κτλπ δεν νομίζω να λειτουργήσει και αν λειτουργήσει ισως να έχεις αλλα προβλήματα και αντε παλι να ψάχνεις κτλπ Αν δεν βαριέσαι δοκίμασε το δεν εχεις να χάσεις κατι το πολύ να μην λειτουργεί απλα άποψη μου ειναι μην χαλάσεις αλλα χρήματα με μεταχειρισμένες μητρικές αμφιβόλου ποιότητας είναι ένα πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται χωρίς προσπάθεια πρέπει να είναι ο υπολογιστής λειτουργικός άρα η μόνη λύση είναι να δοκιμάσω να βάλω μια κάρτα γραφικών σε αυτή που λείπει έχω με αυτό τον υπολογιστή που ψάχνω λύση από τις αρχές Ιουλίου
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 κάποιο τρόπο να ξεκολλήσω την κάρτα γραφικών χωρίς να πάθει ζημιά υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα