Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για δεκαετίες ολόκληρες η Έλλη Στάη διαφημίζει τα... μάτια της. ''Με τα μάτια της Έλλης'', ''με τα φρύδια της Έλλης'', τα μάτια της πάντως ήταν από την αρχή θέμα συζήτησης. Δεν αμφιβάλω καθόλου για τις επαγγελματικές της ικανότητες αλλά θα ήταν εντελώς υποκριτικό και ταλιμπανικό να λέμε ότι τα μάτια της έχουν γυναικεία ομορφιά ενώ το βυζόμπαλο είναι κάτι διαφορετικό.Στο τέλος-τέλος έπαιξε βασικό ρόλο ΚΑΙ η εμφάνισή της. Με τα μάτια, με τα μαλλιά ή με την κωλάρα, αυτό δεν έχει καμία σημασία. Κανείς δεν θέλει να βλέπει τέρατα. Εκτός από τους ανώμαλους τους ψηφοφόρους. Που βάζουν στην Βουλή ένα σωρό ανάπηρους πνευματικά και σωματικά.
GreekMonkey Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ματάρες η Έλλη. Να τα λέμε και αυτά. Έχουμε γεμίσει κωλάρες και βυζάρες με πρόσωπα σαν ανάποδο γαμώτο. 5
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Με κάλυψαν αρκετοί προηγούμενοι, κυρίως ο Alex_000. Η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο, καλώς ή κακώς. Μας προδιαθέτει θετικά ή αρνητικά απέναντι σε κάποιον που δεν ξέρουμε και σχηματίζουμε ασυναίσθητα μια γνώμη γι'αυτόν (άσχετα που αργότερα μπορεί να αλλάξει). Πχ πριν κάποια χρόνια μπήκε ένας νεαρός σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων απεριποίητος και ντυμένος χάλια. Δεν του έδινε κανείς ιδιαίτερη σημασία αλλά στην τσέπη του είχε 20 χιλιάρικα για να πάρει ένα αυτοκίνητο επί τόπου!
totem_lost Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πχ πριν κάποια χρόνια μπήκε ένας νεαρός σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων απεριποίητος και ντυμένος χάλια. Δεν του έδινε κανείς ιδιαίτερη σημασία αλλά στην τσέπη του είχε 20 χιλιάρικα για να πάρει ένα αυτοκίνητο επί τόπου! Και πλούσιος και γύφτος; Ψόφος! Τώρα η εξωτρική εμφάνιση και το σούπερ προκλητικό ντύσιμο είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά οι άντρες εντυπωσιάζονται μάλλον από μια εμφανίσιμη κοπέλα ντυμένη σαν άνθρωπος παρά από μια ξέκωλη. Πάντως από οτι μου έχει διδάξει η μικρή μου πείρα, η κάθε εμφανίσημη κοπέλα μπορεί μεν να έχει μια ουρά από σαλιάρηδες που θέλουν να τη φυστικώσουν και ένα σορό άλλους καιμένους που εκτελούν χρέη ταξιτζή, χαμάλη κοκ, αλλά στην πραγματικότητα (σχέσεις, επαγγελματικά πχ) μακροπρόθεσμα δεν έχουν κανένα απολύτως αβαντάζ. Οκ ίσως και να βρίσκουν ευκολότερα δουλειά ως σερβιτόρες ή πωλήτριες ξέρω γω. Οπότε στην τελική δεν έχει και τόση σημασία.
astrosunnefo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Κακά τα ψέματα, σε μία κοινωνία στην οποία η βαρύτητα παρατηρείται στο "φαίνεσθαι" κι όχι στο "είναι", μετράει και παραμετράει η εξωτερική εμφάνιση. Μα ας μη μείνουμε μόνο εκεί, καθώς, ούτως ή άλλως, η εξωτερική εμφάνιση, σαν ολότητα, κι όχι κάνοντας focus σε συγκεκριμένα σημεία (πχ στιλ, ομορφιά κλπ), δίνει την πρώτη εικόνα/εντύπωση και το έναυσμα. Επιπρόσθετα, χρησιμεύει και σαν κάτι το χειροπιαστό, αφού μπορεί να δηλώνει και κάποιες πτυχές τής προσωπικότητας του Χ ατόμου (εκφρασμένες εθελούσια, ή μη). 1
StrEaMLiNe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά πόσο σημαντική είναι η εξωτερική σου εμφάνιση ? Με βάση την παρακάτω είδηση οπου η κυρία κέρδισε την δουλειά της με τα προσόντα της ... Ας συζητήσουμε για το εάν και πόσο ρόλο τελικά παίζει η εξωτερική εμφάνιση σε όλους τους τομείς της ζωής μας ... Η μαντάμ είναι απλά ένα παράδειγμα, ας γενικεύσουμε την συζήτηση μην μείνουμε σε αυτήν .. Κλασικός υποβαλκάνιος κατιμάς . 2
telis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μπλα μπλα μπλα μπλα....Βάλτε κανένα βυζί να δούμε και αφήστε τις κουβέντες 4
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και πλούσιος και γύφτος; Ψόφος! Τώρα η εξωτρική εμφάνιση και το σούπερ προκλητικό ντύσιμο είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά οι άντρες εντυπωσιάζονται μάλλον από μια εμφανίσιμη κοπέλα ντυμένη σαν άνθρωπος παρά από μια ξέκωλη. Πάντως από οτι μου έχει διδάξει η μικρή μου πείρα, η κάθε εμφανίσημη κοπέλα μπορεί μεν να έχει μια ουρά από σαλιάρηδες που θέλουν να τη φυστικώσουν και ένα σορό άλλους καιμένους που εκτελούν χρέη ταξιτζή, χαμάλη κοκ, αλλά στην πραγματικότητα (σχέσεις, επαγγελματικά πχ) μακροπρόθεσμα δεν έχουν κανένα απολύτως αβαντάζ. Οκ ίσως και να βρίσκουν ευκολότερα δουλειά ως σερβιτόρες ή πωλήτριες ξέρω γω. Οπότε στην τελική δεν έχει και τόση σημασία. Είναι ανάλογα τι στόχους έχει η κάθε μία πιστεύω (αφού μιλάμε για γυναίκες)
Hellaslover Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχην ο τιτλος του θεματος ειναι λαθος. Αλλο η εξωτερικη εμφανιση δηλαδη ομορφια, τροπος ντυσιματος, συμπεριφορα-το θεωρω εξωτερικη εμφανιση- κτλ και αλλο τα προσοντα. Δευτερον, η δημοσιογραφος στο βιντεο δεν εχει κανενα απο τα 2, απλα το ξεκουμπισμενο πουκαμισο τραβαει προσοχη, και μικρο βυζι να ειχε παλι την ιδια προσοχη θα τις διναμε αρκει να το εδειχνε οπως πχ η Πετρουλα, η paris hilton, η jenny scordamaglia, η mama june*. Δε θεωρω οτι ειναι κακο να κρινετε καποιος απο την εξωτερικη εμφανιση, βασικα ετσι πρεπει για να φιλτραρουμε κατα καποιο τροπο αυτους που συναντουμε, και δεν εννοω να κρινετε βαση ομορφιας αλλα βαση εμφανισης. Αν δε μπορεις να περιποιηθεις τον εαυτο σου, δε μπορεις να περιποιηθεις τιποτα αλλο και αν εχω λαθος φταις εσυ που μου δωσες αυτη την εντυπωση και δε νοιαστηκες η βαριοσουν να μπεις στη διαδικασια να εμφανιστεις οπως πρεπει. Τελος παντων. Ειναι πολυ θετικο που οι αλβανοι οικολογοι περνουν μετρα για ενα καλυτερο και καθαροτερο αυριο. Μετακινουνται με ποδηλατα μειωνοντας τη ρυπανση, αυξανουν τα επιπεδα οξυγονου φυτευοντας δεντρα αλλα και λουλουδια για ενα ομορφοτερο φυσικο περιβαλον. Παω να γκουκλαρω κ'αλλα βιντεακια να μαθω περισσοτερα νεα της γειτονικης χωρας. *
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κ αντίστοιχα για ωραίους άνδρες η εμφάνιση είναι δύναμη.Έχω κάμψει μιλούνια ευκολοεντυπωσίαστα κ επιφανειακά μπάζα μόνο με ένα χαμόγελο μου.Από μικρός έχω πιάσει πως έχω μια υπερδύναμη απέναντι σε τέτοιες γυναίκες (κ πιο περιορισμένα σε αντίστοιχους άνδρες). Γενικά στη ζωή (κ όχι μόνο σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα) η εμφάνιση είναι διαβατήριο για πολλά πράγματα ότι κ να λέμε.Λίγο καλές κοινωνικές δεξιότες να έχεις coupled με μια καλή εμφάνιση κ προσεγμένο ντύσιμο κ δε μπορείτε να φανταστήτε what you can get away with. 6
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και πλούσιος και γύφτος; Ψόφος! Τώρα η εξωτρική εμφάνιση και το σούπερ προκλητικό ντύσιμο είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά οι άντρες εντυπωσιάζονται μάλλον από μια εμφανίσιμη κοπέλα ντυμένη σαν άνθρωπος παρά από μια ξέκωλη. Πάντως από οτι μου έχει διδάξει η μικρή μου πείρα, η κάθε εμφανίσημη κοπέλα μπορεί μεν να έχει μια ουρά από σαλιάρηδες που θέλουν να τη φυστικώσουν και ένα σορό άλλους καιμένους που εκτελούν χρέη ταξιτζή, χαμάλη κοκ, αλλά στην πραγματικότητα (σχέσεις, επαγγελματικά πχ) μακροπρόθεσμα δεν έχουν κανένα απολύτως αβαντάζ. Οκ ίσως και να βρίσκουν ευκολότερα δουλειά ως σερβιτόρες ή πωλήτριες ξέρω γω. Οπότε στην τελική δεν έχει και τόση σημασία. Δηλαδη μυθος οτι οι ποτανες και οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες ?
totem_lost Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εντέλως! Από περιέργια ρε τοξο, τι ακριβώς κατάφερες λόγω εμφάνισης και μόνο (εκτός από το να πάς με καμιά 50 αριά παραπάνω άσχετους); 2
bluesattack Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μπλα μπλα μπλα μπλα....Βάλτε κανένα βυζί να δούμε και αφήστε τις κουβέντες https://www.youtube.com/watch?v=ttOsfKS7DpI
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι που τα λέει ο τοξοβόλος ειναι. Για αυτό και τα κοράκια, πλασιέ, white collar criminals κλπ φορούν κοστούμι, για να μην τους απορρίπτει ο κόσμος με το που τους δει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα