Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστευεις οτι ολοι αυτοι που ντυνοντε το ιδιο, ιδιο μαλλι κτλ εχουν προσωπικοτητα???..... Αν ειχαν προσωπικοτητα δεν θα ηταν ολοι copy/paste λες και βγηκαν ολοι απο το ιδιο εργοστασιο παραγωγης ανθρωπων.

Μου αρεσει οταν καταλαθος μερικοι ερχεστε σε αυτο που πιστευω. Οτι ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα ακομη προιον.

Παρεμπιπτοντως φιλε, τιποτα το προσωπικο μαζι σου. :-)

κι εγω που εχω το ιδιο μηχανακι με αλλα 5000 ατομα δεν εχω προσωπικοτητα;

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για τους αντρες ειναι ντροπη να φορανε μινι, thong μαγιο στη παραλια, να ξυριζουν ποδια, να φορανε μακε υπ, ψευτικα βυζια, ψευτικες βλεφαριδες και χιλια αλλα. Τι θες να πεις οτι δεν εχετε ισα δικαιωματα;

Δεν ειναι δικαιωματα των γυναικων αυτα, ειναι τεχνικες καλλωπισμου και προσελκυσης των βλεμματων του αλλου φυλου, επειδη τα προτυπα ομορφιας το οριζουν.

Καλο θα ηταν να περιοριζομασταν μονο στα ζητηματα υγιεινης (ξυρισμα, αρωμα κλπ) και να μη μεταμορφωναμε πληρως την εμφανιση μας για να αρεσουμε στους αντρες και στον περιγυρο.

Επισης, κοστιζει πολυ και θεωρεοται απο πολλους απαραιτητο, χωρις να ειναι. Εχω δεχτει πολλες φορες κριτικη ας πουμε γιατι τρωω τα νυχια μου και δεν ειναι μακρια και καλοβαμμενα, παρολο που φροντιζω να εχω μια προσεγμενη εμφανιση.

Δημοσ.

To post του alex_000 περιγράφει ακριβώς την πραγματικότητα.

Συζήτηση κοριτσοπαρέας γύρω στα 19-20 σε ακριβώς διπλανό τραπέζι "εγώ θα τα φτιάξω με μπαρμαν"

Μπαρμαν να ναι και ότι να ναι,true story.

μετα εχει σειρα και ο DJ

Δημοσ.

Εγώ τι να πω που όπως και να ντυθώ με περνάνε για ανήλικο??? :(

Κάτι φίλες μου από το μακρινό τζαπαν έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Να σου τις γνωρίσω; :P

Δημοσ.

Κάτι φίλες μου από το μακρινό τζαπαν έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Να σου τις γνωρίσω; :P

Ενδιαφέρομαι

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι

κι εσένα για ανήλικο σε περνάνε;

στους άνδρες πως πάει το συναίσθημα; όποια γυναίκα βρίσκω την πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου έτσι;

Δημοσ.

κι εσένα για ανήλικο σε περνάνε;

στους άνδρες πως πάει το συναίσθημα; όποια γυναίκα βρίσκω την πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου έτσι;

Όχι, να γνωρίσω τις φίλες σου θέλω :P

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω στους Ασιάτες και στους "έγχρωμους" ας πούμε είναι πιο δύσκολο να προσδιορίσεις την ηλικία τους!

Δημοσ.

Η Εξωτερική εμφάνιση μετράει μόνο σε καταστάσεις για σύναψη δεσμού. Είναι το πρώτο που σε έλκει. 
Και σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας, πχ pr σε μαγαζιά, αεροσυνοδοί που χρειάζονται την εμφάνιση για Χ,Ψ λόγους πολιτικής της εκάστοτε εταιρίας.

Επίσης, ας μη ξεχνάμε και το θέμα του ταττουάζ/piercing, σε αρκετούς τομείς μπαίνει Χ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...