voltmod Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα σειρά τηλεοράσεων, που η αισθητική της παραπέμπει στην γνωστή γραμματοσειρά Serif, και για αυτό την ονόμασε Serif TV. Η νέα σειρά αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος σχεδιασμού της Κορεάτικης εταιρείας με τους Γάλλους σχεδιαστές Ronan και Erwan Bouroullec, που εμπνεύστηκαν τον σχεδιασμό από το γράμμα “I” της γνωστής γραμματοσειράς. Το πάνελ των νέων τηλεοράσεων της Samsung μοιάζει σαν να έχει τοποθετηθεί μέσα σε μία παραδοσιακή κορνίζα και ο στόχος ήταν η τηλεοράσεις να μοιάζουν περισσότερο με έπιπλα, που υποστηρίζουν και ταιριάζουν στον περιβάλλοντα χώρο και στο ντεκόρ παρά με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που κάθονται πάνω από τα έπιπλα. Για να δώσουν μάλιστα έμφαση στην συγκεκριμένη αίσθηση, οι σχεδιαστές φρόντισαν το πάνω μέρος των τηλεοράσεων Serif να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως... ράφι, για την τοποθέτηση βιβλίων κ.ά. Ακόμα και το πίσω μέρος των τηλεοράσεων μάλιστα καλύπτεται από ένα υφασμάτινο πάνελ, που κρύβει τα καλώδια και τις διάφορες υποδοχές και θύρες. Η νέα σειρά Samsung Serif TV θα κυκλοφορήσει σε μοντέλα με διαγώνιο 40 ιντσών (UHD), 32 ιντσών (Full HD) και 24 ιντσών (HD) σε λευκό, μπλε και κόκκινο χρώμα. Η Κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε την νέα σειρά στο London Design Festival στις 21 Σεπτεμβρίου και θα την διαθέσει πρώτα στην Μ. Βρετανία, στην Γαλλία, στην Δανία και στην Σουηδία στις 2 Νοεμβρίου με άγνωστο για την ώρα κόστος. Site: SlashGear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για κάποιο λόγο δε μου κάθεται καλά. Νιώθω ένα βάρος στο στομάχι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δωρο καλαθακι με σακουλακι για να ξερνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ότι πρέπει για τα σεμεδάκια της γιαγιάς 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfsmw_gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για κάποιο λόγο δε μου κάθεται καλά. Νιώθω ένα βάρος στο στομάχι. Φαε ενα μηλαρακι να σου φυγει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Φαε ενα μηλαρακι να σου φυγει. Χαχα. Με προσβάλλεις όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitridegrecia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για σας, εμένα μου αρέσει πολύ σαν ιδέα (θα ναι πανάκριβες βέβαια)....θυμάμαι μια τηλεόραση παλιά ελληνικής εταιρίας που είχε ο παππούς στο χωριό μου κλεισμένη μέσα σε ξύλο με τζάμι και ήταν σκέτο κόσμημα (άσχετα αν έπιανε μισή ντουλάπα...την έχω ακόμα btw αγρατζούνιστη, δουλεύει, χωρίς digea βεβαια)...για Post-modern παλιομοδίτικα και καλά σπίτια είναι ιδανικές! καλό το ούλτρα σλιμ και λουκ αλουμινίου αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfsmw_gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχα. Με προσβάλλεις όμως. Καθαρα πλακα εκανα, δεν ειμαι applακιας, χαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comsystems Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ιδανική για την γιαγιά μου να βάζει το σεμεδακι της πανω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 η samsung βγαζει εξαιρετικα monitors για τηλεορασεις δεν εχω ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sepsekasan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω ξεπερασε και την apple με το μινιμαλ ντισαινκ.Μπραβο samsung ελπιζω να το παρεις ετσι σοβαρα και με τα κινητα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για κάποιο λόγο δε μου κάθεται καλά. Νιώθω ένα βάρος στο στομάχι. Οταν θα μαθουν οι Κορεατες απο design θα γινω εγω μπαλαρινα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liberostelios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα, πάλι, μου φαίνεται καλή προσπάθεια. Επιτέλους κάτι διαφορετικό στις τηλεοράσεις. Δε λέω ότι θα μου άρεσε για το σπίτι μου, αλλά όσο το "ρετρό" γίνεται μοδάτο και υπάρχει κόσμος που του αρέσει να διακοσμεί το σπίτι του με τέτοια αισθητική, δε βρίσκω λόγο να μην υπάρχουν και τέτοιες ιδιαίτερες προτάσεις. Οταν θα μαθουν οι Κορεατες απο design θα γινω εγω μπαλαρινα ... Μόνο που το σχεδίασαν Γάλλοι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οι υπόλοιπες τηλεόρασεις θα μετονομαστούν σε SansSerif στο εξής 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εμένα μου αρέσει. Φανταστείτε την με στήριγμα VESA (αν έχει) σε κάποιον τοίχο. Σαν ξύλινο παράθυρο θα είναι! Αφήστε, δε, το γεγονός ότι πλέον μπορείς και στηρίζεις πράγματα στην τηλεόραση. Όχι όπως τώρα που έτσι και την ακουμπήσεις, αρχίζει και ταλαντώνεται και λες "Τώρα θα σπάσει!" Να δω τιμές κι αυτή στο μαύρο θα είναι υποψήφια για αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα