giannis22k Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαφνικα μια μερα που ανοιξα τον υπολογιαστη αυτον τα γραμματα ξεφευγουν απο την οθονη.Δοκιμασα και με καλωδιο αλλα δεν ειδα κατι.
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα μου φαίνεται οτι οπως τον άνοιξες καποιο καλωδιάκι εχει πειραχτεί και για αυτο στα βγάζει ετσι ... με εξωτερικό monitor δείχνει κανονικά δεν δείχνει καθόλου τι κάνει ?
giannis22k Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πρωτου ανοιξω το λαπτοπ μου το εκανε αυτο.Δοκιμασα με αλλη οθονη αλλα τιποτα.Αφου μπαινει στα windows δεν μου εμφανιζεται η εναρξη κατω ,φευγει απ οτην οθονη .Και αναλυση να αλαξω τα ιδια.Αν βαλω μεγαλη αναλυση μου κανει κατι κολπα θ οηονη σαν ασπρομαυρη γινεται.Επισης θα τυχει να το αναψω αλλα ναι μεν δειχνει οτι αναβει η οθονη αλλα δεν βγαζει γραμματα.Γενικα δεν μου εκανε συμπτωματα προτου γινει αυτο
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ε τοτε λογικά θα παίζει καποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών γιατι αν ηταν η οθόνη με εξωτερικό monitor που έβαζες θα ηταν οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα