Masma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερουμε καποιο site που μπορω να επιλεξω πχ το καυσιμο τα κυβικα και τα χρηματα που θελω και να μου βγαζει τα αντιστοιχα μοντελα και μαρκες ωστε να μπορω να τα συγκρινω κιολας?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερουμε καποιο site που μπορω να επιλεξω πχ το καυσιμο τα κυβικα και τα χρηματα που θελω και να μου βγαζει τα αντιστοιχα μοντελα και μαρκες ωστε να μπορω να τα συγκρινω κιολας? Για μεταχειρισμενα αν θελεις το απολυτο είναι το www.car.gr Για καινουργια δεν ξερω αν υπαρχει . 2
Masma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για μεταχειρισμενα αν θελεις το απολυτο είναι το www.car.gr Για καινουργια δεν ξερω αν υπαρχει . Nαι μεταχειρισμενα το ηξερα. Απλα ψαχνω καινουρια και αναγκαζομαι να μπαινω μια μιa στις μακρες
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ξερουμε καποιο site που μπορω να επιλεξω πχ το καυσιμο τα κυβικα και τα χρηματα που θελω και να μου βγαζει τα αντιστοιχα μοντελα και μαρκες ωστε να μπορω να τα συγκρινω κιολας? Ωραία ιδέα, κρίμα αν δεν υπάρχει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα