Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα ένα κινητό Elephone P3000s υπό εγγύηση στο Vickmall απ όπου το είχα αγοράσει για επισκευή. Τελικά το παρέλαβαν σήμερα και μου έστειλαν το παρακάτω email:

Hello dear friend

we received your cellphone today

and when i open it to test,i found you have opened the phone body

and the factory warranty lable was lost

see the follow photo,you will see:

]

Δεν άνοιξα ποτέ το τηλέφωνο και ούτε καν σκέφτηκα να το κάνω καθώς δεν έχω την παραμικρή σχετική τεχνική γνώση. Επίσης δεν καταλαβαίνω καν τι δείχνει αυτή η photo που υποτίθεται πως αποδεικνύει πως το άνοιξα.

Είχα τραβήξει σε βίντεο μέχρι και πως το βάζω στο δέμα και τους στο στέλνω, την πίσω όψη δεν σκέφτηκα να την τραβήξω μια φωτογραφία.

Με δουλεύουν ή συμβαίνει κάτι άλλο?

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι κανουν τον Κινέζο!

http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/1008520295/Tamper_Evident_Mobile_Phone_Warranty_Stickers_Custom.jpg_200x200.jpg

Σε αυτο αναφερονται μαλλον,ενα αυτοκολλητο που ειναι πισω,μαλλον στην δικια σου περιπτωση αυτο το στρογγυλο κατω δεξια.

Στειλτους και πεστους οτι δεν το ανοιξα ποτε μπλα μπλα.

Καλη τυχη

Δημοσ.

Ε γιατί τι έχει το αυτοκόλητο στο κινητό μου?

Εγώ νόμιζω πως εννοούν πως λείπουν βίδες, γιατί βλέπω κάτι κενές τρύπες.

Βέβαια μπορεί να ήταν ήδη κενές, δεν ξέρω γιατί δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία καν να παρατηρήσω πως είναι από πίσω.

Δημοσ.

Το αυτοκόλλητο έχει 2 τρυπούλες πάνω, η φώτο δεν είναι πολύ καλή.

Μάλλον αυτό εννοούν, θα έπρεπε να είναι άθικτο

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βλέπω 2 βίδες να λείπουν αλλά μπορεί και απλά να είναι κενές τρύπες, δεν ξέρω γιατί δεν ασχολήθηκα πότε.

Για να καταλάβω, το αυτοκόνητο αυτό σχίζεται όταν ανοίξει κάποιος την συσκευή?

Δημοσ.

Εγώ βλέπω 2 βίδες να λείπουν αλλά μπορεί και απλά να είναι κενές τρύπες, δεν ξέρω γιατί δεν ασχολήθηκα πότε.

Για να καταλάβω, το αυτοκόνητο αυτό σχίζεται όταν ανοίξει κάποιος την συσκευή?

Καλύπτει μια βίδα. Για να την ξεβιδώσεις αναγκαστικά το σκίζεις με το κατσαβίδι

Δημοσ.

Ε καλά κι απ αυτές τις μικροσκοπικές τρύπες πως το ξεβίδωσα?
Εκτός αν εννοούν πως το έβγαλα και το ξαναέβαλα άτσαλα αλλά σε τετοια περίπτωση νομίζω πως θα σχιζόταν τελείως διαφορετικά και όχι στο κέντρο του. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα?

Δημοσ.

Κι εγω οπως βλεπω μαλλον μιλανε για το κοκκινο αυτοκολλητο που εχει τρυπουλες επανω.

Να κανω ομως μια πονηρη ερωτηση.

Πειτε ο φιλος Fun δεν το πειραξε ποτε και το εστειλε οπως το πηρε.

Ποιος μου λεει οτι δεν σκιζουν το αυτοκολλητο αυτοι και το βγαζουν εκτος εγγυησης;ε...ε;

Εκεινο που καταλαβα ειναι οτι ολα τα service χαλασανε και αν θελουν να βγαλουν ενα κινητο εκτος εγγυησης το πιο ευκολο στην στιγμη.

Κανεις δεν τους εμποδιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω οπως βλεπω μαλλον μιλανε για το κοκκινο αυτοκολλητο που εχει τρυπουλες επανω.

Να κανω ομως μια πονηρη ερωτηση.

Πειτε ο φιλος Fun δεν το πειραξε ποτε και το εστειλε οπως το πηρε.

Ποιος μου λεει οτι δεν σκιζουν το αυτοκολλητο αυτοι και το βγαζουν εκτος εγγυησης;ε...ε;

Εκεινο που καταλαβα ειναι οτι ολα τα service χαλασανε και αν θελουν να βγαλουν ενα κινητο εκτος εγγυησης το ποιο ευκολο στην στιγμη.

Κανεις δεν τους εμποδιζει.

Ισχύει. Μα με αυτοκόλλητα, μα με αισθητήρες υγρασίας, είναι στο χέρι τους καθαρά

Δημοσ.

να τους το κανεις θεμα στο αντιστοιχο τοπικ στο myphone το οποιο και παρακολουθουν.... Δεν θελουν bad publicity, θα αναγκαστουν να το ξανασκεφτουν πιστευω.

• Like 4
Δημοσ.

Μου απάντησα με αυτό:

OK,let me explain to you,

please look at this Elephone cellphone,it is another customers who also send back to fix

but his factory lable is saved,

but yours was lost,if this cellphone was used by others ,you can ask him.

and if the cellphone lost factory lable ,it will not be under in warranty,

probably need pay for the fixing fee

so i hope you can understand,

Δηλαδή υπάρχουν 2 αυτοκόλητα σε κάθε κινητό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...