M.Tempest Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά σας! Είμαι νέο μέλος στο site και χρειαζομαι τη βοήθεια σας σχετικά με την αγορά του νέου μου υπολογιστή. Το PC θα χρησιμοποιείται κυρίως για games (ιδιαίτερα DOTA2), ταινίες και browsing. Το ποσό που διαθέτω είναι στα 1000 με 1200. Λειτουργικό και περιφερειακά υπάρχουν. Μέσα στο budget συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη εκτός αν με αυτήν μέσα πέφτει πολύ η ποιότητα του υπολογιστή. (Σχετικα με την οθόνη θα ήθελα μία από 25' και πάνω αλλά όχι 29'.). Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάω στα 144hz ή στα 60hz ; αυτή που μου έχει προταθεί είναι η εξής : http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html Βρίσκομαι Αθήνα οπότε καλό θα ήταν η επιλογή του μαγαζιού να είναι ανάλογη. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλύτερα από ένα κατάστημα φαντάζομαι... Ευχαριστώ πολύ!
chris19081966 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Συμπλήρωσε την φόρμα, να ξέρουν όσοι σου προτείνουν ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα