MySql Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 To θέμα έχεις ως εξής αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Ανέβασα στο Facebook πριν μια εβδομάδα μια φωτογραφία ταγκάροντας άλλους δύο φίλους. Σήμερα χωρίς να κάνω κάτι η φωτογραφία κατέβηκε από τον τοίχο μου και υπάρχει μόνο στο φάκελο των φωτογραφιών. Στους άλλους δύο φίλους παραμένει κανονικά στο τοίχο τους. Τα ερωτήματα είναι δύο: 1. Πως μπορώ να ξαναβάλω την φωτογραφία στο τοίχο μου χωρίς να την ξανα-ανεβάσω; 2. Γιατί κατέβηκε χωρίς να κάνω κάτι; Φταίει κάποια ρύθμιση;
MySql Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 To θέμα έχεις ως εξής αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Ανέβασα στο Facebook πριν μια εβδομάδα μια φωτογραφία ταγκάροντας άλλους δύο φίλους. Σήμερα χωρίς να κάνω κάτι η φωτογραφία κατέβηκε από τον τοίχο μου και υπάρχει μόνο στο φάκελο των φωτογραφιών. Στους άλλους δύο φίλους παραμένει κανονικά στο τοίχο τους. Τα ερωτήματα είναι δύο: 1. Πως μπορώ να ξαναβάλω την φωτογραφία στο τοίχο μου χωρίς να την ξανα-ανεβάσω; 2. Γιατί κατέβηκε χωρίς να κάνω κάτι; Φταίει κάποια ρύθμιση; Κάποιος Facebookάκιας που να γνωρίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα