gerrardpanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα φιλαράκια, εχω ενα λαπτοπ τοσιμπα ,εδω και κανα χρόνο το δουλεύω μονο με τροφοδοσία γιατι η μπαταρία ειχε χαλάσει. Το τελευταίο διάστημα πατάω το power button και δεν ανοίγει καν καθόλου δεν ακούγετε ουτε ο ήχος που ξεκινάει, μερικές φορες ανοίγει και αν κρατήσω πατημένο το power button για κανα λεπτο..
alldaynews Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το ίδιο έγινε και σε μένα σήμερα.Τροφοδοτικό μου φαίνεται
gerrardpanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ανάβει η ένδιξη οτι εχω βάλει τροφοδοτικό εχω δοκιμάσει και ενα ιδιο απο εναν φιλο και τα ιδια φιλε</p>
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχάς πρέπει να δοκιμάσεις αλλο τροφοδοτικό γιατι μπορεί να δείχνει οτι δίνει ρεύμα αλλα να μην δίνε το κατάλληλο , τώρα απο εκει και πέρα μπορεί να ειναι και πρόβληματα στην μητρική που δεν σου ανάβει. Αν υπάρχει εγγύηση ακομα καλύτερα να μιλήσεις με toshiba
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα