Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Κουστακη γτ δεν διαβάζεις? 

-Διαβάζω ρε μαμά.

-Που διαβάζεις μωρε αφού σε βλέπω δεν διαβάζεις.

-Οχουυυυ...

-Όχου κ οχου είσαι δες τον Γιωργάκη όμως σε όλα άριστα-άριστα !!

Την επόμενη μέρα...

-Μαμά  μαμά ο μπαμπας του Νίκου του πήρε μηχανάκι θα μ πάρεις κ μένα??

-Οοοοοοοααα δεν με νοιάζει τι κάνουν τα άλλα τα παιδιά, εμένα το δικό μου το παιδί με νοιάζει...

- :huh:

(Αυτό το επιφώνημα έκπληξης και αντίρρησης πως το κανουυυυν)

• Like 4
Δημοσ.

Σε καθε φαση της ζωης σου,θα βαρεθεις νακους και το αναλογο τροπαρι...το κλασσικο με το σχολειο,την παντρεια και το επικο της μη σωστης διαπαιδαγωγησης των παιδιων σου...αχ κανε καρδια μου υπομονη,ευτυχως βρισκομαι στην τριτη φαση και δεν γνωριζω αν υπαρχει και αλλη ,αν και το ευχομαι να μην υπαρχει γιατι δεν θα το αντεξω....

...γιατρε ειναι σοβαρο????

Δημοσ.

Πριν βγεις:
- Θα βγω έξω, θα αργήσω.
- Το μπουφάν/Τη ζακέτα να πάρεις να μην κρυώσεις...
- Καλά, καλά θα την πάρω. (την παίρνεις για να μην ακούσεις άλλη μουρμούρα και απλά την έχεις μαζί σου)

Την επόμενη μέρα:
Βήχεις/Φταρνίζεσαι μία φορά.
- Εμ δεν φόρεσες χθες τη ζακέτα και κρύωσες. Στα έλεγα εγώ και δε με άκουγες...

ΥΓ: το ίδιο μου έλεγε εμένα για το λούσιμο και το στέγνωμα των μαλλιών μετά αυτό.
Και αν την επομένη φταρνιζόμουν, πάντα να λέει πως δε στέγνωσα καλά τα μαλλιά και για αυτό κρύωσα...

• Like 2
Δημοσ.

Ψιτ!

Δεν θέλω να χαλάσω το σερί των περιγραφών της τάχα χαριτωμένης συμπεριφοράς που σκιαγραφείτε, αλλά δεν είναι όλες οι μανάδες αυτό το συνονθύλευμα νευρώσεων & υπερπροστατευτισμού που περιγράφετε, έτσι; Σίγουρα υπάρχουν αυτά που λέτε, αλλά μην ανάγετε την κάθε παλαβομάρα της δικής σας, στην "Ελληνίδα"  :ph34r:

• Like 9
Δημοσ.

Ψιτ!

Δεν θέλω να χαλάσω το σερί των περιγραφών της τάχα χαριτωμένης συμπεριφοράς που σκιαγραφείτε, αλλά δεν είναι όλες οι μανάδες αυτό το συνονθύλευμα νευρώσεων & υπερπροστατευτισμού που περιγράφετε, έτσι; Σίγουρα υπάρχουν αυτά που λέτε, αλλά μην ανάγετε την κάθε παλαβομάρα της δικής σας, στην "Ελληνίδα"  :ph34r:

Ό,τι είπε ο Κόσιο, το ξέρετε κύριοι ότι υπάρχουν και ορφανοτροφεία; Και εκεί αφήνουν οι μανάδες τα παιδάκια που δεν φοράνε τα μπουφάν τους.;ρ

Δημοσ.

Κανονιστε με την γκρινια σας να την θυμωσετε και να σας αφησει κανα δυο μερες χωρις φαγητο.Θα λιμοκονησετε φουκαραδες μου   :P

• Like 4
Δημοσ.

Κανονιστε με την γκρινια σας να την θυμωσετε και να σας αφησει κανα δυο μερες χωρις φαγητο.Θα λιμοκονησετε φουκαραδες μου   :P

Και να χάσεις την πρώτη ημέρα φακές και την 2η μπάμιες, εν ειν κακό..;ρ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε πείτε καμία ατάκα των μανάδων σας, γι αυτό άνοιξα το θέμα να γελασουμε λίγο :)

Δημοσ.

Να κοιταξεις να βρεις μια καλη δουλεια να εξασφαλισεις το μελλον σου.Μην τυχον κανεις παιδι γιατι σε μενα θα το φορτωσεις να το μεγαλωσω.

Και οι επιθυμιες της πραγματοποιηθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

"Να τελειώσεις τη σχολη να πας φανταρος να βρεις δουλειά (ανάσα) και μετά κάνε ότι θες δεν μ ενδιαφέρει" :/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...