Flaoutistas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω γενικά το facebook δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα σε πολλούς.. πχ το να βλέπεις κάποιον με πολλές γκόμενες ενώ εσύ δεν έχεις, ή κάποιον τούμπανο ενώ είσαι υπέρβαρος, το να βλέπεις κάποιον σε κάμπριο ενώ εσύ δεν έχεις ούτε ποδήλατο.. ίσως σε κάνει να νιώθεις κάπως μίζερος.. για κάποιος ίσως λειτουργήσει ως κίνητρο για βελτίωση αλλά για τους περισσότερους απλά νομίζω θα τους κάνει να ζηλεύουν.. ή ακόμα και να ζουν τη ζωή κάποιου άλλου μέσα από τις φωτός τους, να προσπαθούν να τον μιμηθούν και να χάνουν την προσωπικότητα τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά οποιος θέλει να πει την γνώμη του ας πει κάτι σοβαρό η έστω ελαφρύ χιούμορ.Είμαι 21 και πριν 2,5 χρονια ανοιξα λογαριασμο στο Facebook.Τωρα πλεον νιώθω οτι εγκλωβίζομαι σε εναν ψεύτικο κόσμο που δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτα.Το Facebook το ειχα ανοιξει καθαρα για την σχολή και για να κανονίζω για καποιες φορές που θα βγαίναμε έξω με την παρέα.Θέλω να το κλείσω και να τελιώνω με αυτο και το πολύ πολύ να εχω κανα λογαριασμο μόνο για την σχολη και τίποτε αλλο.Εξάλλου τους φίλους που θέλω να βρω θα μπορώ αφου έχω και το κινητό μου ενω είμαστε και στην ίδια περιοχή με πολλους απο αυτούς.Εσείς τι λέτε να κάνω?Θέλω περισσότερο Αλήθεια,περισσότερο Ενεργιτικότητα που νομίζω πως τα εχω χάσει λίγο το τελευταίο διάστημα. κοίταξε, και γω έχω το fb μόνο κ μόνο για να βλέπω καμιά σημείωση ή καμιά ενημέρωση για τη σχολή ή/και για το τμήμα μου. Το έχω επίσης και για να μιλάω με... 1-2 φίλους μου. μόνο! που μ'αυτούς συνομιλώ κιολας με το τηλ ή με μνματα. Ουσιαστικά μόνο γι'αυτους τους 2 λόγους όπως κ εσύ. Δεν χρειάζεται να το κλείσεις. Αυτό που άρχισα να κάνω πριν λίγο καιρό και συνεχίζω να κάνω, είναι να διαγράφω "φίλους" που ουσιαστικά είναι άχρηστοι για μένα. Μιλάμε είμαι φίλος με κάποιους που τους έκανα ή με έκαναν add πριν χρόνια κ δεν έχουμε μιλήσει ούτε 1 φορά! στην κυριολεξία! Για ποιο λόγο να τους κρατάω ως φίλους εξάλλου; Επιπλέον κάποιοι είναι τόσο ψώνια, που λέω γιατί δεν τους είχα διαγράψει καιρό πριν... Επίσης, διαγράψου από κάποια σελίδα του fb ή ομάδα που δεν σε ενδιαφέρει, μόνο κ μόνο για να μην σ εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα άσχετα και βλακώδη posts. Δεν χρειάζεται να διαγράψεις το λογαριασμό σου, απλά κάνε αυτό π σ έγραψα και μπαίνει στο φβ 1 ή 2 φορές τη βδομάδα, ή και λιγότερο αν θες, κ εισαι κομπλε κατά τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα